Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
27
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Egyik kedvenc romantikus filmem. Gerard Butler és Katherine Heigl között istenien működik a kémia a vásznon. Jópofa ahogy a nagymenő szerelemdoki segíteni akar a csajnak, hogy összejöjjön az álompasijával. Persze a tipikus amerikai romantikus filmek ... több»

 
indingo   2019. 07. 11.

Egy kis szórakozásra vágysz nézd meg nyugodtan még ha néhol hozza a sablonos sémákat, de hát pont ezt szeretjük az ilyen romantikus filmekben, sőt el is várjuk tőle és én úgy vagyok vele ha kedvelem a benne szereplő színészeket még többször is meg tudom nézni.


 
Szilonka   2017. 06. 06.

Örültem, hogy olyan filmet találtam a hétvégén, amit még nem láttam. Kiszámítható történet, de volt benn egy-két mulatságos jelenet. Butler karaktere egy paraszt.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Semmi különös nem volt a filmben. Kicsit szerencsétlenkedtek, olykor béna párbeszédek voltak benne és különösebben humoros sem volt.

 
Filmelemző   2018. 04. 26.

Bugyuta kis vígjáték, amit Katherine Heigl és Gerard Butler emelnek valamicskével a közepes fölé. Maga a forgatókönyv elcsépelt kliséhalmaz volna nélkülük és Robert Luketic rendezése sem túl nagy truváj. A két színésszel azonban akadnak jó jelenetek ... több»

 
kevelin   2017. 10. 21.

A csávó egy ősbunkó. A színésznő (Heigl) viszint az egyik kedvencem és most is tetszett. Átlagos sztori kiszámítható a vége de egyszer jól esett megnézni

 
szabomarc   2019. 01. 20.

Nekem nagyon tetszett a film, a női-férfi ellentétek sok helyen jól kijönnek benne, amit jó humorforrásként kezelnek. Ez tetszett benne, maga a sztori viszont nem volt nagy cucc, de jó film lett, sokat nevettem.

Gerard Butler

A film összbevétele 205 298 907 dollár volt (imdb.com).

 

A zselé-birkózás jelenetben Gerard Butler utolsó sorát improvizálta.

(kázsé)
 

A filmben Gerard Butler karaktere megjelenik a The Late Late Show Craig Fergusonnal c. műsorban. A valóságban Craig Ferguson és Gerard Butler jó barátok, utóbbi többször is elment Ferguson műsorába.

(kázsé)
 

A filmet a mozikba "hasznos tanács" kódnévvel szállították.

(kázsé)
 

Gerard Butler Adam Carolláról mintázta (többek között) a karakterét.

(kázsé)
 

A hőballon fesztivál elvileg Scramentóban kerül megrendezésre. Sacramento azonban azon kevés város között van, ahol az ilyen fesztiválok a tűzveszély miatt tilosak. A fesztivál a valóságban 450 kilométerre Sacramentótól Temeculában van.

(kázsé)
 

Egy baki: a figyelmeztető jel a stúdió bejáratán nem kívül, hanem belül van.

(kázsé)