Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A csúf igazság (2009)

The Ugly Truth
Filmadatlap
 
31
Szereplők
29
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Galéria (24)

Gerard Butler

Videók (1)

 
Scriptor   2021. 11. 29.

legújabb vélemény

1
Szórakoztató bunkóság

Gerard Butler alakítása egyszerre szórakoztató és bunkó, a jó és az alpári közt egyensúlyozva ennél a filmnél. Ha akarjuk, elmegy a léc felett, ha akarjuk, nem. Katherine Heigl is volt már jobb, de itt megmutathatta szexi oldalát is, ezernyi cuccban (melyek mindegyike jól áll neki). Értékelésem közepes: 50-55% csupán.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

2

Egyik kedvenc romantikus filmem. Gerard Butler és Katherine Heigl között istenien működik a kémia a vásznon. Jópofa ahogy a nagymenő szerelemdoki segíteni akar a csajnak, hogy összejöjjön az álompasijával. Persze a tipikus amerikai romantikus filmek ... több»

 
Klauka89   2021. 11. 28.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Butlert szeretem vagányan, rosszfiúsan és romantikusan is. Ebben a filmben nagyon jól együttműködtek Heigllel, akivel már kezdetben, a megismerkedésükkor is annyira érezni lehetett az ambivalens érzelmeket. A végén a liftes jelenetnél valóban tökélet... több»

 
indingo   2019. 07. 11.

1

Egy kis szórakozásra vágysz nézd meg nyugodtan még ha néhol hozza a sablonos sémákat, de hát pont ezt szeretjük az ilyen romantikus filmekben, sőt el is várjuk tőle és én úgy vagyok vele ha kedvelem a benne szereplő színészeket még többször is meg tudom nézni.

 
Szilonka   2017. 06. 06.

0

Örültem, hogy olyan filmet találtam a hétvégén, amit még nem láttam. Kiszámítható történet, de volt benn egy-két mulatságos jelenet. Butler karaktere egy paraszt.

 
Lonka   2017. 07. 29.

0

Semmi különös nem volt a filmben. Kicsit szerencsétlenkedtek, olykor béna párbeszédek voltak benne és különösebben humoros sem volt.

 
kevelin   2017. 10. 21.

0

A csávó egy ősbunkó. A színésznő (Heigl) viszint az egyik kedvencem és most is tetszett. Átlagos sztori kiszámítható a vége de egyszer jól esett megnézni

A film összbevétele 205 298 907 dollár volt (imdb.com).

 

A zselé-birkózás jelenetben Gerard Butler utolsó sorát improvizálta.

(kázsé)
 

A filmben Gerard Butler karaktere megjelenik a The Late Late Show Craig Fergusonnal c. műsorban. A valóságban Craig Ferguson és Gerard Butler jó barátok, utóbbi többször is elment Ferguson műsorába.

(kázsé)
 

A filmet a mozikba "hasznos tanács" kódnévvel szállították.

(kázsé)
 

Gerard Butler Adam Carolláról mintázta (többek között) a karakterét.

(kázsé)
 

A hőballon fesztivál elvileg Scramentóban kerül megrendezésre. Sacramento azonban azon kevés város között van, ahol az ilyen fesztiválok a tűzveszély miatt tilosak. A fesztivál a valóságban 450 kilométerre Sacramentótól Temeculában van.

(kázsé)