Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
11
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

Durva, hogy lassan 15 éves a film. Már többször láttam, néhány évente nézhető darab. Egy romantikus-vicces film, ahol összecsap férfi és nő.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 10.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? kategóriájában az egyik legszórakoztatóbb történet. Legalábbis a film első fele, ami arról szól, hogyan szívatják keresztbe egymást a főszereplők. Ami az Andie-féle fogadást illeti, szerintem érdekes felvetés azt boncolgatni, hogy egy átlag nő (néha tudtán kívül) milyen hibákat követ el a párkapcsolatban, amellyel úgy üldözi el a férfit, hogy az futva menekül tőle. Tanulni ugyan nem igazán lehet belőle, hiszen ezek sokszor ösztönösen működnek, azonban a film szépen összegyűjti a párkapcsolatok ezen buktatóit. És a történet iróniáját az adja, hogy bár Kate Hudson karaktere mindent bevet, hogy elüldözze a pasit, az mégsem hátrál, s miért is nem: hát mert ő is fogadást kötött. A történet első felében számos jól sikerült jelenet van: például amikor Andie beállít a kanbuliba, amikor elmennek a kosármeccsre, vagy Krull, a mókás kiskutya és a szerelempáfrányos téma és hát ott van a Benibubu becenév is. Matthew McConaughey ebben a korszakában még hozta a kötelező szépfiú karaktert, Goldie Hawn lánya, Kate Hudson pedig sokak szerint idegesítő, szerintem egy egészen szerethető komika. A film második fele (a kötelező lebukás, majd egymásra találás) már laposabbra sikerült, de hát tudjuk, hogy egy romkom máshogy nem is érhetett volna véget.


 
Deku   2017. 08. 30.

Kegyetlenül eltalált film lett ez, nem tudok rá rosszat mondani az egész film nagyon egyben volt. Külön tetszett az, hogy időt fordítottak a karaktereket. Mindenki nézze meg nyugodtan.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Bármikor nézhető film. Akár a csajokkal összegyűlünk egy estére,akár a párommal,de még a srácok is néha megszokták nézni....:) Szórakoztató,kicsi romantikával,pont annyival,amennyi kell:)

 
dailyfilmsan   2017. 12. 09.

A tipikus kapcsolatbuktató gyorstalpaló előtt állsz ha elgondolkodtál azon, hogy megnézd ezt a filmet. Minden bizonnyal egy idegesítő és vinnyogós csaj fog benne szerepelni. De ettől lesz a film igazán jó. Nem csöpög túlságosan az érzelmekben inkább kifigurázza azt, de tévedés neessék ez ízig vérig romantikus film.

Kate Hudson
Matthew McConaughey
Kate Hudson
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Kate Hudson
Kate Hudson
Kate Hudson

A film összbevétele 177 371 441 dollár volt (imdb.com).

 

Adam Goldberg és Matthew McConaughey 10 évvel korábban már játszottak közös filmben, méghozzá a Tökéletlen időkben, 1993-ban.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Kate Hudson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Lana a gálán Chanelle-ruhát viselt, de a gyémánt tiara is valódi volt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.