Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
29
Vélemények
10
Képek
4
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Melissa McCarthy egyik leggyengébb alakítása szerintem. Van benne néhány elcsépelt poén, de ezen kívül nem sok értékelhető van a filmben számomra.

 
indingo   2017. 05. 02.

Esküvő előtt állók számára lehet, hogy vicces, de annyira nem röhögtem magam szét a filmen. Az altesti poénok persze nem maradhattak ki, de azon még röhög valaki?


 
rbernadett   2015. 05. 13.

Sajnos ez nagyon nem az én humorom, nekem a hasmenős poénok inkább gusztustalanok mint szórakoztatóak és elszomorít ha egy vígjátéknak manapság erről kell szólnia. A mondanivaló nem lett volna olyan rossz, de ahhoz egy kicsit több komolyságra lett volna szükség és mivel ez a film vígjátéknak készült, így felesleges volt mélyenszántó gondolatokat belevinni.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Nagyon vicces tud lenni első alkalommal a film, kifejezetten lányoknak. Viszont nem elég erős, klisés viccek és nem ésszerű cselekménysor. Nekem annyira nem jött át de azért egy közepest megérdemelt.

 
Szilonka   2019. 07. 30.

A menyasszony nem a legszebb, de ilyen is van. Jó a humora jó és a története is kedvelhető.

 
A Koszorúslányok nem lett több egy Apatow-tucatfilmnél, amely lehet, hogy néhányakat kiborított alpáriságával (bár szerény véleményem szerint messze jár a botrányos szinttől), másokat pedig lenyűgözött sablonos, de meglepően összeszedett gondolataival, viszont végeredményben feleannyi figyelmet sem érdemel, mint amennyit kapott. Nem lepődnék meg, ha ebben a vonásában osztozna Paul Feig legújabb művével.
6/10 több»

A film összbevétele 288 383 523 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa McCarthy és Ben Falcone (Air Marshall Jon) a való életben férj és feleség.

(hp)
 

2011-ben a Koszorúslányok a legnagyobb bevételű korhatáros komédia lett az Egyesült Államokban. Az első helyet korábban a Szex és New York (2008) birtokolta.

(hp)
 

Ez volt Jill Clayburgh utolsó filmje. A színésznő már nem érhette meg a bemutatót.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.