Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
30
Vélemények
10
Képek
4
Videók
 
HETEDIK   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

Bizonyos IQ szint alatt biztos élvezhető, de összességében fájdalmasabb egy érzéstelenítés nélküli foghúzásnál...

 
Attila G.   2019. 07. 25.

a nap véleménye

Ezt miért kellett?

Igazából némileg vacilláltam, hogy 0 vagy 1 csillagot adjak a filmre. Szerintem másodszor veselkedtem neki, most épp a TV2 esti csajos filmes műsorsávjában. Részben azért, mert a csatorna előző 2 este 2 olyan filmet adott, amiket szeretek – Doktor Szöszi 1-2 –, s gondoltam, ennek is "adok egy esélyt". Első alkalommal, amikor láttam, talán még párszor nevetni is tudtam rajta. Tulajdonképpen kedvelem Melissa McCarthy-t. Kristen Wiig elég tűrhető formát nyújtott a 2016-os Szellemirtókban, amely film által megismertem a nevét. Viszont ejtenék pár szót először róla, mármint Kristenről. Borzalmasak a sminkesei, a fodrászai. Csak nagyon ritkán szoktam a szebbik nem képviselőinek külsejét negatívan ... több»


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Melissa McCarthy egyik leggyengébb alakítása szerintem. Van benne néhány elcsépelt poén, de ezen kívül nem sok értékelhető van a filmben számomra.

 
indingo   2017. 05. 02.

Esküvő előtt állók számára lehet, hogy vicces, de annyira nem röhögtem magam szét a filmen. Az altesti poénok persze nem maradhattak ki, de azon még röhög valaki?

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Sajnos ez nagyon nem az én humorom, nekem a hasmenős poénok inkább gusztustalanok mint szórakoztatóak és elszomorít ha egy vígjátéknak manapság erről kell szólnia. A mondanivaló nem lett volna olyan rossz, de ahhoz egy kicsit több komolyságra lett volna szükség és mivel ez a film vígjátéknak készült, így felesleges volt mélyenszántó gondolatokat belevinni.

 
A Koszorúslányok nem lett több egy Apatow-tucatfilmnél, amely lehet, hogy néhányakat kiborított alpáriságával (bár szerény véleményem szerint messze jár a botrányos szinttől), másokat pedig lenyűgözött sablonos, de meglepően összeszedett gondolataival, viszont végeredményben feleannyi figyelmet sem érdemel, mint amennyit kapott. Nem lepődnék meg, ha ebben a vonásában osztozna Paul Feig legújabb művével.
6/10 több»

A film összbevétele 288 383 523 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa McCarthy és Ben Falcone (Air Marshall Jon) a való életben férj és feleség.

(hp)
 

2011-ben a Koszorúslányok a legnagyobb bevételű korhatáros komédia lett az Egyesült Államokban. Az első helyet korábban a Szex és New York (2008) birtokolta.

(hp)
 

Ez volt Jill Clayburgh utolsó filmje. A színésznő már nem érhette meg a bemutatót.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.