Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
22
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
Videók
Lánybúcsú
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Nagyon kár volt ebbe a filmbe belekezdeni, pedig a bemutatója alapján egy kellemes filmre számítottam. Nem tudok semmi értékelhetőt megemlíteni a filmből.

 
indingo   2018. 02. 02.

Egyszer is kínszenvedés volt végignézni. Kicsit Másnaposok női koppintása, de történetben és humorban alaposan elmarad attól. A színészi játék is elég erőltetett.


 
dailyfilmsan   2018. 10. 15.

Annyira nem állt jól ez a szerep Háj Amy-nek .... Nem érzett rá a komoly fonálra inkább bele-bele csempézte a saját gesztusait és egy kicsit olyn érzésem támadt mindha a tökéletes hang középkorúakkal leforgatott változtatás nézném sok piával és droggal. Ez egy csapatós film. Semmi vicces nem volt benne csak a szerencsétlenkedést mutatja be. Elég középszerű még lehet annál is gyengébb.

 
Greeta Nézhetetlen  2018. 01. 31.

Unalmas történet, aminek középpontjában egy szétszakított menyasszonyi ruha áll. Semmi említésre való nem történik benne, egy poén sincs benne. Érdemes kihagyni.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Alapsztori átlagos, de mégis jobb lett a vártnál. Vannak benne vicces részek. Nem nevezném romantikus filmnek abból kevesebb van benne , de annál több humor. A szöszi dundi csajszi nagyon jól alakít, sok jó filmjei van.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.