Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58
Filmadatlap
 
22
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
Videók

Vélemények: Lánybúcsú (2012)

 
dailyfilmsan   2018. 10. 15.

legújabb vélemény

Annyira nem állt jól ez a szerep Háj Amy-nek .... Nem érzett rá a komoly fonálra inkább bele-bele csempézte a saját gesztusait és egy kicsit olyn érzésem támadt mindha a tökéletes hang középkorúakkal leforgatott változtatás nézném sok piával és droggal. Ez egy csapatós film. Semmi vicces nem volt benne csak a szerencsétlenkedést mutatja be. Elég középszerű még lehet annál is gyengébb.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Nagyon kár volt ebbe a filmbe belekezdeni, pedig a bemutatója alapján egy kellemes filmre számítottam. Nem tudok semmi értékelhetőt megemlíteni a filmből.


 
indingo   2018. 02. 02.

Egyszer is kínszenvedés volt végignézni. Kicsit Másnaposok női koppintása, de történetben és humorban alaposan elmarad attól. A színészi játék is elég erőltetett.

 
Greeta Nézhetetlen  2018. 01. 31.

Unalmas történet, aminek középpontjában egy szétszakított menyasszonyi ruha áll. Semmi említésre való nem történik benne, egy poén sincs benne. Érdemes kihagyni.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Alapsztori átlagos, de mégis jobb lett a vártnál. Vannak benne vicces részek. Nem nevezném romantikus filmnek abból kevesebb van benne , de annál több humor. A szöszi dundi csajszi nagyon jól alakít, sok jó filmjei van.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Tipikus káromkodós, perverz film. Ahol a lányok folyamatosan egymást oltogatják. Ilyen barátnők mellett az embernek nincs szüksége ellenségekre. Szerintem ez egy szörnyű film és a színészek sem tették oda magukat.

 
Macika   2016. 08. 22.

Átlagos romantikus vígjáték elfogadható poénokkal. A szereplők aktívak és karakteresek. Pörgős, laza vígjáték, ami kikapcsolódást nyújthat lazulni vágyó estékre. Közepes kategória.

 
cunci   2015. 06. 16.

Ez a film nagyon nagyon gyenge! Egyszer nevettem talán rajta. Totál humortalan az egész, a karakterek idegesítőek, annyira erőltetett, hogy már érződött rajta az izzadtságszag. A befejezés, a katarzis hiányzik, valami kellett volna a végére, de az sem mentette volna meg ezt a kellemetlen filmet.

 
Helgus   2015. 05. 08.

Alapvetően nem lenne ez rossz film, csak valahol félúton mégis azzá válik. Nem zárkózom el a romantikus vígjátékoktól, de minek kell trágárkodni benne? Nem igazán illett bele. A színészek sem erőltették meg magukat bár az is igaz hogy eleve nem voltak nagy szerepek. A lényeg hogy ez rettentően gyenge film lett és időpocsékolás a megnézése.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.