Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%

Mindenütt nő (2002)

Sweet Home Alabama
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
kodin1   2016. 02. 27.

legújabb vélemény

Szerintem ez egy hallatlanul gyenge alkotás. Igyekeztem elkerülni, de végül muszáj volt megnéznem. Reese Witherspoon filmjei között egyébként találni még egész jókat is, de ez csak szimplán egy gyenge történet amerikai álommal fűszerezve. Én nem szeretem a rózsafröccsöt, ez a film pedig nem más, mint szódavizes szirup.

 
Jackob   2014. 12. 04.

Ez egy egyszerű szerelmi történet, ami azt próbálja bemutatni, hogy a múltad elől nem tudsz menekülni. Andy Tennant kísérletet tesz néhány klasszikusnak számító szociális konfliktus ábrázolására, ilyen az észak és a dél szembenállása, vagy a szegénye... több»

A film összbevétele 53 399 006 dollár volt (imdb.com).

 

Reese Witherspoon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Dakota Fanning játszotta a főszereplő gyerekkori énjét, és a forgatáson csókolózott életében először.

(mamiéstöti2)
 

Jake repülőgépe engedély nélkül landolt a tó vizén, ezért a rendőrség 300 dollár bírságot szabott ki.

(ps)
 

Katharine Towne karakterét teljes egészében kihagyták a filmből, ugyanis a tesztközönség felreértette a nő és Andrew kapcsolatát.

(ps)
 

Ez volt Patrick Dempsey és Courtney Gains második közös filmje. Korábban együtt láthattuk őket a Bérbarátnő álomáron (1987) című filmben.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Earl megkéri Pearlt, hogy vegye ki a tortát a hűtőből. A süteményt valójában a forgatókönyv újraírásán dolgozó férfi felesége hozta.

(ps)
 

A filmben látható malmot a stáb felújította és belülről átrendezte. Néhány évvel később a hidat elsodorta az ár.

(ps)
 

A forgatás alatt a közeli gimnázium mazsorett csapata nem gyakorolhatott a szabadban, mert áthallatszottak a forgatás helyszínére.

(ps)
 

Jake repülője egy De Havilland Canada DHC-2 Beaver.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.