Katie Holmes-szal készül A Titok filmadaptációja

Az utóbbi évek egyik legnagyobb példányszámban eladott bestsellere a mozivászonra költözik.

A Covert Media bejelentette, hogy Katie Holmes alakítja Rhonda Byrne  2006-os bestseller könyve alapján készülő mozifilm, A Titok főszerepét.

A rendezői széket A randiguru és a Mindenütt nő direktora, Andy Tennant foglalja majd el. A történet főszereplője egy megözvegyült nők, aki felbérel egy felbérel egy ezermestert, hogy pofozza helyre otthonát, melyben három gyerekével él. A család és a férfi között egyre szorosabb kapcsolat alakul ki, és csakhamar az is kiderül, hogy a férfi személye rejtélyes módon összefüggésbe hozható az özvegy múltjával.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy végre elkészül A titok filmváltozata" - reagált kötet szerzője, Rhonda Byrne. "Ez a film nem csak A Titok rajongóinak okoz majd örömet szerte a világban, de sok millió emberhez is el fog jutni, akik nem olvasták. A könyv sokak életét megváltoztatta, és a film ennek az örökségét fogja folytatni" - tette hozzá.

A forgatókönyvet a Rólunk szól szkriptjét is jegyző Bekah Brunstetter írja.

A Titok az elmúlt tíz évben több mint 30 milliós példányszámban kelt el világszerte, és 190 hétig szerepelt a New York Times bestseller listáján.

Arról, ki Holmes mellett kik alakítják majd a további szerepeket, egyelőre nincsenek információk, és a premierdátum hivatalos bejelentésére is várunk kell még.