Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
81%

A randiguru (2005)

Hitch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

legújabb vélemény

0

Inkább gyenge,mint átlagos.Inkább savanykás,mint édes.És inkább humortalan,kissé sótlan,mint vicces.Will Smith miatt lett nálam egy gyenge átlagos! 10/4 max!!!

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Ez az a vígjáték ami igazából semmi extrát nem tartalmaz. Vicces mert az de nem volt maradandó, voltak benne aranyosabb pillanatok és kész. Viszont kikapcsolódásnak megteszi.


 
Thibo84   2016. 06. 22.

0

Nagyon jó a film, tele poénnal, de amikor Smith elmegy Mendeshez a végén, az nagyon el lett szúrva. Gyenge befejezés, és ez megbélyegezte nálam az egész filmet.

 
MP170506   2016. 10. 25.

0

Nagyon jó film, jó a történet, jó a humora és a karakterek is jól ki lettek találva. A színészek nagyszerűen alakítanak, Will Smith itt is megmutatja tehetségét. Többször nézhető vígjáték.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Nagyon jó vígjáték. Will Smith itt még nem volt elszállva magától. Jól áll neki ez a karakter. Tanítja csajozásra a sajátos módján a szerencsétlenebb pasikat, mivel régen ő is az volt. Eva Mendez igazi üde színfoltja a filmnek.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

0

Gyengém ez a film, mert annak dacára szeretem, hogy bugyuta, közhelyekkel teli és bárgyú. És mégis: nagyon szórakoztató, plusz ki is kapcsolja az embert. A Will Smith - Eva Mendes páros vitriolos hangulatot csinál, amit komikus elemekkel gazdagít Kev... több»

 
szabomarc   2019. 01. 20.

0

Nagyon szerettem ezt a filmet, aranyos a története, jók a szereplők, sok benne a humor és tanulságos is. Ezen okok mentén ajánlom a filmet, szerintem bárki élvezné.

Galéria (35)

Videók (2)

A film összbevétele 368 100 420 dollár volt (imdb.com).

 

2005-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Will Smith a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Sokáig vita tárgya volt, hogy afroamerikai vagy kaukázusi lányt válasszanak a női főszerepre. Érvek és ellenérvek szóltak mindkettő mellett és ellen, végül kiegyeztek egy latin lányban.

(BSzabina)
 

Amikor Albert újságot olvas, a True Blood sorozatból ismert Alexander Skarsgårdotláthatjuk a címlapon mint Allegra pasiját.

(BSzabina)
 

Kevin Jamest Will Smith ajánlotta Albert szerepére.

(BSzabina)
 

Kevin James találta ki az összes tánclépést, amit a Will Smith lakásában játszódó jelenetben adott elő.

(BSzabina)
 

Eva Mendes játszott Will Smith “Miami” című számának klipjében. Ő volt a lány, aki a kocsiban a refrénnél a dal szövegének egy részletét tátogja (“bienvenido a Miami”). Mendes megemlítette ezt Smith-nek a film forgatása során, de a színész szégyenkezve bevallotta, hogy egyáltalán nem emlékszik rá.

(BSzabina)