62% 24 szavazat
Meleg helyzet

Meleg helyzet

Come Non Detto
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
14
Szereplők (14)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mattia hamarosan Madridba költözik a barátjához, így nem kell elmondania a családjának, hogy homoszexuális. A barátja, Eduard meg van győződve arról, hogy a család az áldását adta kapcsolatukra. Egy nappal Mattia utazása előtt Eduard Rómába megy, hogy találkozzon az apósáékkal. Mattia nehéz helyzetbe kerül, hiszen vagy kirukkol az igazi kapcsolatával, vagy bevallja, hogy megrögzött hazudozó. Amikor már minden elveszni látszik, a barátainak, Stefaniának és Giacomónak köszönhetően Mattie megoldást talál.

Forgatókönyvíró: Roberto Proia
Ország: Olaszország
Premier: 2012.09.07.
 
2020.12.07 wacher

legújabb vélemény

Csak az olvasson még tovább, még lentebbi kommentet, aki bele akar futni egy rendes SPOILER-be

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Csak az olvasson még tovább még lentebbi kommentet, aki bele akar futni egy rendes SPOILER-be! Szerintem ez igazából nem is a srác melegségéről szólt. Az csak a kavarodás oka, de nem az adja a vígjáték alapját, hanem a karakterek. De szerintem jópofa vígjáték volt ez így is, úgy is.

0
 
2016.12.12 Berto49

Az olaszok is tudnak olyan ócskaságot készíteni, mint az amcsik. A történet csattanóját – hogy tudniillik az egész család tud Mattia melegségéről – már az első öt percben lehetett sejteni. Az egészben a legjobb a 83 éves nagymama volt a kézfertőtlení... Több

0

A film összbevétele 314 543 dollár volt (imdb.com).

#1