Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52

Hozzám jössz, haver (2017)

Épouse-moi mon pote
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
3
Videók
 
MMcFly2015   2019. 01. 01.

Többször írtam már, hogy Philippe Lacheau és csapatának filmjei engem megvesznek kilóra. A felvigyázó óta, amint premierlistára kerül a következő alkotás máris megyek a moziba, és egy újabb szórakoztató - néhol bugyuta és klisés - vígjátékon röhöghetem magam könnyesre. Megosztó lehet ez az állítás, mert Adam Sandler féle kitaposott ösvényen haladnak a francia barátaink, de mégis eddig nevük garancia volt a jó ízű agymenésre. (Alibi.com, Elmentek otthonról). A hozzám jössz, haver? esetében annyi a változás, hogy a rendezői székben a cimborája Tarek Boudali ült, de a színvonal hasonló mint az eddigiek. Mondhatni egy Férj és férj újradolgozást látunk, de sokkal több bonyodalommal. Ahogy az eddigi filmekben is megszokhattuk, egy ,,komolyabb" romantikus történet köré van sűrítve gigászi mennyiségű (meleg, rasszista, helyenként alpári) poénok, ami nagyobb százalékba működnek is. Sajnos nem egy jelenet erőltetettre sikerült, és kínos volt nézni (gondolok itt pl arra, mikor a nyomozó beöltözött nőnek, hogy tesztelje; főhősünk tényleg meleg -e). Egy ilyen tömény ökörségben, félre tudok nézni ezen hibák felett, de azért jó lett volna meghúzni egy határt. Aki már látott a fent említett filmekből egyet is - és az tetszett - akkor bátran merem ajánlani a Hozzám jössz, haver?-t, viszont azt el kell ismernem, nem hiába megosztó a film Franciaországban is. Izlések és pofonok. Nekem moziban kellemes kikapcsolódás volt, és abszolút helytállt, mint vígjáték!

 
Madácsi Andrea   2018. 12. 26.

Aranyos vicces film. Lehet volt már hasonló de kellemesen csalódtam s jókat nevettünk.


 
RókaÚr   2018. 12. 17.

Alapvetően bírom Tarek Boudali filmjeit, a Babysittng vagy az Alibi.com teljesen korrekt vígjáték volt, ettől is valami hasonlóra számítottam, de ahogy az előttem szóló, úgy én sem lőhettem volna jobban mellé. Nulla fantázia, unalomig ismert poénok (?), ennyire futotta a hozzám jössz havertól. Nem adtam még egy csillagot idén egy filmnek sem, de úgy látszik, ez az év sem telhet el e nélkül. Kár érte.

 
danda115   2018. 12. 14.

Nem az év filmjét vártam a Hozzám jössz, havertól, csak egy egyszerű vígjátékot, amin ki lehet kapcsolódni, és nevetni párat. Nos, a helyzet az, hogy jobban nem is lőhettem volna mellé. Iszonyú klisés film, gyenge poénok, és sokszor már inkább nekem volt kínos nézni ezt az erőlködést. Szóval gondoljátok át alaposan, én szóltam előre.

Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Philippe Lacheau
Charlotte Gabris
Julien Arruti
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
 

Andy Lau-nak minden nap komoly átváltozáson kellett átesnie. Egy interjúban elárulta, hogy a forgatási napokon hajnali háromkor kellett kelnie, majd öt órát kellett eltöltenie a sminkszobában.

(hp)
 

Tarek Boudali elmondása szerint a forgatás legnehezebb része az volt, amikor a hídon játszódó jelenetet vették fel, melyben az általa alakított karakter megpróbálja megmenteni Fredet. "Ez volt a legösszetettebb jelenet, rengeteg erőforrást használtunk fel rá, nem hibázhattunk, és elég veszélyes is volt... De a végén szerencsére minden rendben volt" - nyilatkozta a rendező.

(hp)
 

Charlotte Gabris, Tarek Boudali és Philippe Lacheau harmadik közös filmje a Babysitting első és második része után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.