Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Superbad  2017. 02. 02.

Remek vígjáték, a műfajban számtalan hasonló témájú film születetett, de messze ez a legéletszerűbb és poénosabb. Mondani sem kell, hogy a forgatókönyvet Seth Rogen és Evan Goldberg készítette, ez már sok mindent elmond a filmről. Alap darab!!! :D 10/10

 
Sem Rorrey  2017. 02. 02.

Zseniális film, az a tipikus idézgetős vígjáték. Bárhányszor meg tudnám nézni, a karakterek nagyon el lettek találva, a magyar szinkron pedig megkoronázza a filmet. A műfajhoz képest még sztori is van. Kötelező!!!

 
HercegPeter  2016. 12. 26.

A történet megegyezik nagyon ok más hasonló témájú filmmel, amiket én általában szeretek. Pár gimnazista srác szexelni akar. Ugyebár rengeteg ilyen film van. De ez egy kicsit mégis más. Vannak benne eredeti és klisés poénok is bőven. A két rendőr volt nálam a film csúcsa. A tinivígjátékok kedvelőinek mindenképp látniuk kell és azoknak is, akik csak röhögni akarnak 2 órán keresztül.

 
Orosz István  2017. 07. 18.

Szerintem remek vígjáték, nekem tetszett van benne bőven poén, és a három fiú karaktere is elég vicces. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a gimis, és a tinédzser filmeket második részre sajnos már nincs esély, de én örültem volna egy folytatásnak is.

 
Deku  2017. 09. 24.

Ritka nagy kedvencem lett ez a film, nagyon remekül hozta azt a szintet amit elvártam volna tőle és így bőven remek szórakozást tudott biztosítani nekem. Nagyon remek volt. Ajánlom mindenkinek.

 

A rendőrpáros, Seth Rogen és Bill Hader 2021-ben jelentkezik újabb közös filmmel, a The Somethinggel.

(SethFranco)
 

Ha csak pár másodpercre is, de feltűnik Dave Franco, aki többek között a Szemfényvesztőkben és az Idegpályában játszik.

(SethFranco)
 

A két főszereplő, Evan és Seth a két producer, Evan Goldberg és Seth Rogen után kapta a nevét.

(Sem Rorrey)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.