Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Superbad - avagy miért ciki a szex? (2007)

Superbad
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Eastern79   2021. 03. 31.

legújabb vélemény

0
Kicsit sem ciki

Seth Rogen kétségkívül egy zseniális őrült. Az elcsépelt "tinik szexelni akarnak" formulát képes volt olyan szinten felrázni, hogy néhány résznél azon morfondíroztam, vajon Tarantino nem segített-e neki. A két rendőr például valami eszelős, de tulajdonképpen az összes színész hatalmasat alakít. Állati jók a poénok, nem ül le a sztori egy percre sem, a párbeszédek remekül vannak megírva, szóval igazán nincs mibe belekötni. Szabadszájú, eszement vígjáték, a nevetés garantált.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

0

Már lerágott csontnak mondanám a történetet, mégis tetszett a film, tele poénokkal és jó színészi alakításokkal.


 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ritka nagy kedvencem lett ez a film, nagyon remekül hozta azt a szintet amit elvártam volna tőle és így bőven remek szórakozást tudott biztosítani nekem. Nagyon remek volt. Ajánlom mindenkinek.

 
HercegPeter   2016. 12. 26.

0

A történet megegyezik nagyon ok más hasonló témájú filmmel, amiket én általában szeretek. Pár gimnazista srác szexelni akar. Ugyebár rengeteg ilyen film van. De ez egy kicsit mégis más. Vannak benne eredeti és klisés poénok is bőven. A két rendőr vol... több»

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Szerintem remek vígjáték, nekem tetszett van benne bőven poén, és a három fiú karaktere is elég vicces. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a gimis, és a tinédzser filmeket második részre sajnos már nincs esély, de én örültem volna egy folytatásnak is.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 23.

0

A cikis filmek királya. A tipikus nyomi tini klisék mindegyike bele van sűrítve ebbe, az amúgy nem is rosszul sikerült vígjátékba. A két főszereplő a tini lét mellett a saját életük problémájt is belekeverik. Azok pedig még bonyolultabbak és komolyab... több»

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 12.

0

Szerintem remek vígjáték, nem mindenkinek fog tetszeni, nem az a mindenkinek bejövős film, de szerintem érdemes egy esélyt adni neki, a humora szerintem egyáltalán nem sablonos :)

Galéria (17)

Videók (2)

A film összbevétele 169 871 719 dollár volt (imdb.com).

 

A rendőrpáros, Seth Rogen és Bill Hader 2021-ben jelentkezik újabb közös filmmel, a The Somethinggel.

(SethFranco)
 

Ha csak pár másodpercre is, de feltűnik Dave Franco, aki többek között a Szemfényvesztőkben és az Idegpályában játszik.

(SethFranco)
 

A két főszereplő, Evan és Seth a két producer, Evan Goldberg és Seth Rogen után kapta a nevét.

(Sem Rorrey)
 

A producer Evan Goldberg testvére több, mint 1000 péniszt rajzolt a film egyik jelenetéhez, amiből csak egy-kettőt használtak fel.

(Sem Rorrey)
 

A buli hátterében egy rövid cameora Danny McBride is feltűnik.

(Sem Rorrey)
 

Michael Cera mamája olvasta el fia helyett a forgatókönyvet és végül ő győzte meg fiát, hogy vállalja el a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Seth Rogen édesapja egy cameo szerepet kapott a filmben, ő az a férfi, aki baseball ütővel kergeti el Seth-et és Evan-t, amikor azok a rendőrök elől menekülnek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jonah Hill 23 éves volt a forgatások alatt, a karaktere pedig 17. A készítők először azt gondolták, hogy túl öreg lesz a szerepre, ám végül mégis bekerült a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Seth (Jonah Hill) megüti Jules-t (Emma Stone) a lány reakciója improvizáció volt, amely megtetszett a rendezőnek és benne hagyta a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A party jelenetekben a vodka helyett vizet, a tömény italok helyett almalevet, a sör helyett pedig alkohol-mentes sört használtak.

(ArpiHajdu és Réci)