Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
26
Képek
3
Videók
 
end26   2020. 04. 03.

legújabb vélemény

a kamerák előtti spontán hülyülés

Will Ferrell ahol megjelenik a filmes alkotók között, ott kő kövön nem maradhat. Igyekszem a jövőben is kerülni, de ebben az esetben Luke Wilson, - akit szeretek, - felülírta ezt a "mozi-stratégiát". (Persze szerénységet felmutató szerepével nem tudott meghatározó lenni, a többi "harsány barom" kapásból felülírta.) - Nem tudom totálisan elítélni a "hangadókat", mert a sok kényszeredett poén mellett volt néhány valóban rekeszizmot megmozgató is. Az ilyen szintű lazaság megsemmisítheti a vígjáték íróinak fergeteges szórakoztatásra irányuló célját, az eredmények a kamerák előtti spontán hülyülés egyenes következményei. Jó is, rossz is. A rögtönzés e téren nekem ritkán jön be, jobban szeretem az alaposan átgondolt abszurd, de akár fekete humort.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

Kellemes vígjáték remek színészekkel. Jókat nevettem rajta főleg a buli szervezés körüli bonyodalmakon, A régi gimis éveimet juttatja eszembe mert egy kicsit kiszínezve:D Hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes.


 
Tomi   2015. 06. 11.

Bevallom sokáig nem láttam a filmet hát egyik nap úgy döntöttem hogy megnézem. Kicsit csalódtam benne de azért egynek elment. A poénok (amennyire emlékszem) nem mindig voltak jók, de némelyik egész jó volt. A színészek, hát egy ilyen filmnél nem számít.

 
Mano35   2015. 10. 23.

Nem rossz film és ötletes. Jó humorú vicces film amin igazán jól lehet szórakozni.Igaz hogy nem a legismertebb színészek szerepelnek benne de jól alakítanak.

 
jozsagabri   2017. 04. 27.

Klasszikus diák film, ahol egyre inkább eldurvulnak a dolgok, és egyre merészebb történések zajlanak le viccesen és frappánssan, klassz karakterekkel.

A film összbevétele 87 055 349 dollár volt (imdb.com).

 

Patrick J. Adams első játékfilmes szereplése látható a filmben.

(dailyfilmsan)
 

A filmet elsősorban az UCLA Westwood kampuszán forgatták. A fiktív Harrison Egyetem légi felvételei azonban a Harvardról készültek.

(dailyfilmsan)
 

Azt a jelenetet, ahol Mitch beszédet mond az esküvőn, a filmkészítés során adták hozzá a forgatókönyvhöz. Az ötlet Vince Vaughntól származott.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.