Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 02.

legújabb vélemény

Ez inkább már idétlenkedés volt,tartalmas,erős humorbetétek nélkül. Itt is érvényes az örök igazság,hogy a folytatások már jóval gyengébbek,mint az eredeti ötleten alapuló kezdő film.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Ez az esküvői dolog Stiflerrel megfűszerezve tökre jól jön ki. A kutya ürülékes rész, na az valami hatalmas volt, hozza ez is az Amerikai Pite színvonalát.


 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Nekem az összes "Pite" közül ez a kedvencem. Helyzetkomikum és minden ami hozzátartozik egy elbaltázott esküvőhöz, aminek a vége amerikaira sikerült, de hát ezt is vártuk tőle. A Stifler féle dance offot érdemes újra és újra megtekinteni,hiszen nagyon oda van rakva. De több jelenet is újranézős!

 
diumiu   2017. 12. 24.

Az első rész után nekem ez volt a másik kedvencem. Jó volt újra együtt látni a társaságot és az apropó sem volt mindennapi. A poénok jók voltak, a sztori is tetszett. Kikapcsolódásnak tökéletes.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Annyira szellemes, vicces és folytatólagos. Nem jobb, mint az előző részek, de van olyan jó. Életszagú, humoros és váratlan fordulatokkal telt egészestét vígjáték.

A film összbevétele 231 449 203 dollár volt (imdb.com).

 

A film a franchise többi részétől eltérően 2:35-ös anamorfikus képarányú.

(SódóGA)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Stifler édesapja és édesanyja ismét összeházasodtak volna.

(SódóGA)
 

A film végi jeleneteket Los Angelesben és San Francisco városában forgatták.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.