Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
32
Szereplők
28
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 04. 26.

Már milliószor láttam. Nagyon beteg! Van benne minden! A feldugott csirkétől kezdve, a kislány szökőkútban történő fojtogatásán át, a félresikerült állműtétről nem is beszélve.

 
Deku   2017. 08. 28.

Az én részemre ez a film nagyon nem jött be, hiába volt minden reményem. Egy percig nem ütötte meg azt a szintet amit én gondoltam. Valószínűleg ez is bejön valakinek de nem nekem.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Akik nem szeretik a kicsit már durvának mondható poénokat az ne nézze meg. Ez a film egyes részeiben eléggé beteg humorral operál, ami nekem tetszik, de másoknak könnyen lehet ellenszenves.

 
Borga   2016. 11. 25.

Egy nagyon beteg Jim Carrey film, amelyen szem nem marad szárazon a nevetéstől. A poénok annyira elképesztőek, hogy ennél jobbak már nem is lehetnének. A szerepet mintha magára a színészre írták volna meg.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Ez a film nekem nem tetszett. Kevés volt benne az értékelhető poén, inkább alpári és gagyi volt az egész. Mintha pár undorító poénnal akartak volna eladni egy amúgy érdektelen filmet.

Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
 

Zellweger karaktere a filmben azt mondja hogy, "texasi lány vagyok" , a színésznő a valóságban is Texasból származik.

(LionelMessi10)
 

Michael Bowman a való életben is albínó.

(LionelMessi10)
 

Az egyik jelenetben Anna Kurnyikova saját magát alakítja.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.