Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
TomÁcs   2019. 09. 19.

legújabb vélemény

Picit bemutatja a középső úját a divatszakmának, helyenként erőltetett a történet és már fogja az ember a fejét, de összességében nem rossz film.

 
indingo   2019. 08. 16.

Az egész film a divat és modell világ kifigurázása, nem is olyan rosszul. Hihetetlen nevek tűnnek fel a filmben és a zenéket is csak dicsérni lehet.


 
andor50   2016. 04. 18.

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
Lonka   2019. 08. 16.

Stiller és Wilson nem a két legjobb képű színész, bár ez szerintem koncepció volt. Az ultra mini telefont nagyon bírtam. A története középszerű.

 
Ragemarci   2015. 12. 31.

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.

 
Szeky   2015. 05. 13.

A Zoolander egy kiemelkedő film Ben Stiller munkásságában. Nagyon jól megmutatja és kifigurázza, hogy milyen is ez a modell-világ. Az ostoba ember szerepét szerintem zsigerből hozza. Hansel (Owen Wilson) pedig egy igen érdekes és izgalmas karakter. Nem csoda, hogy jön a folytatás! Alig várom!

Galéria (4)

Videók (1)

A film összbevétele 60 780 981 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Stiller Derek Zoolandert, a nem túl eszes férfi modellt alakítja a filmben. Amikor azt magyarázzák neki, miért tökéletes gyilkosok a férfimodellek, Derek nem érti, miről van szó. Ez azért volt, mert Ben Stiller elfelejtette a szövegét és ugyanazt a kérdést tette fel, amit már korábban: „Miért pont a férfimodellek?"

(Puncs)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egyenesen Owen Wilsonra írta Hansel szerepét.

(hp )
 

Ben Stiller úgy írta meg David Bowie jelenetét, hogy még nem tudta, vajon a zenész elvállalja-e a szerepet.

(hp )
 

Owen Wilson az egyik jelenetben ezt mondja: "Who you tryin' to get crazy with 'ese? Don't you know I'm loco?" Ezek a nyitó sorai a Cypress Hill "Insane in the Brain" című dalának.

(hp )
 

Owen Wilsonnak az egész forgatás alatt parókát kellett viselnie, ugyanis egy másik filmje, az Ellenséges terület (2001) miatt meg kellett őriznie frizuráját.

(hp )
 

A Premiere minden idők 50 legjobb vígjátéka közé választotta a filmet.

(hp )
 

Az origa jelenet elvileg hosszabb lett volna, de le kellett rövidíteni, hogy a film megkapja a PG-13-as korhatár besorolást.

(hp )
 
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10 több»