Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Zoolander, a trendkívüli (2001)

Zoolander
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
55
Képek
2
Videók

Galéria (55)

Videók (2)

 
Norbert93   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

0

A film, ami annyira idétlen és abszurd, hogy a maga műfajában gyakorlatilag kultikussá vált.

 
indingo   2019. 08. 16.

0

Az egész film a divat- és modellvilág kifigurázása, nem is olyan rosszul. Hihetetlen nevek tűnnek fel a filmben, és a zenéket is csak dicsérni lehet.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

0

Picit bemutatja a középső úját a divatszakmának, helyenként erőltetett a történet, és már fogja az ember a fejét, de összességében nem rossz film.

 
andor50   2016. 04. 18.

0

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
Lonka   2019. 08. 16.

0

Stiller és Wilson nem a két legjobb képű színész, bár ez szerintem koncepció volt. Az ultra mini telefont nagyon bírtam. A története középszerű.

 
Ragemarci   2015. 12. 31.

0

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
Szeky   2015. 05. 13.

0

A Zoolander egy kiemelkedő film Ben Stiller munkásságában. Nagyon jól megmutatja és kifigurázza, hogy milyen is ez a modell-világ. Az ostoba ember szerepét szerintem zsigerből hozza. Hansel (Owen Wilson) pedig egy igen érdekes és izgalmas karakter. Nem csoda, hogy jön a folytatás! Alig várom!

A film összbevétele 60 780 981 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Stiller Derek Zoolandert, a nem túl eszes férfi modellt alakítja a filmben. Amikor azt magyarázzák neki, miért tökéletes gyilkosok a férfimodellek, Derek nem érti, miről van szó. Ez azért volt, mert Ben Stiller elfelejtette a szövegét, és ugyanazt a kérdést tette fel, amit már korábban: „Miért pont a férfimodellek?"

(Puncs)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egyenesen Owen Wilsonra írta Hansel szerepét.

(hp)
 

Ben Stiller úgy írta meg David Bowie jelenetét, hogy még nem tudta, vajon a zenész elvállalja-e a szerepet.

(hp)
 

Owen Wilson az egyik jelenetben ezt mondja: "Who you tryin' to get crazy with 'ese? Don't you know I'm loco?" Ezek a nyitó sorai a Cypress Hill "Insane in the Brain" című dalának.

(hp)