Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
TomÁcs   2019. 09. 19.

legújabb vélemény

Picit bemutatja a középső úját a divatszakmának, helyenként erőltetett a történet és már fogja az ember a fejét, de összességében nem rossz film.

 
indingo   2019. 08. 16.

Az egész film a divat és modell világ kifigurázása, nem is olyan rosszul. Hihetetlen nevek tűnnek fel a filmben és a zenéket is csak dicsérni lehet.


 
andor50   2016. 04. 18.

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
Lonka   2019. 08. 16.

Stiller és Wilson nem a két legjobb képű színész, bár ez szerintem koncepció volt. Az ultra mini telefont nagyon bírtam. A története középszerű.

 
Ragemarci   2015. 12. 31.

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10 több»

A film összbevétele 60 780 981 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Stiller Derek Zoolandert, a nem túl eszes férfi modellt alakítja a filmben. Amikor azt magyarázzák neki, miért tökéletes gyilkosok a férfimodellek, Derek nem érti, miről van szó. Ez azért volt, mert Ben Stiller elfelejtette a szövegét és ugyanazt a kérdést tette fel, amit már korábban: „Miért pont a férfimodellek?"

(Puncs)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egyenesen Owen Wilsonra írta Hansel szerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.