Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Zoolander, a trendkívüli (2001)

Zoolander
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

0

A film, ami annyira idétlen és abszurd, hogy a maga műfajában gyakorlatilag kultikussá vált.

 
indingo   2019. 08. 16.

0

Az egész film a divat- és modellvilág kifigurázása, nem is olyan rosszul. Hihetetlen nevek tűnnek fel a filmben, és a zenéket is csak dicsérni lehet.


 
andor50   2016. 04. 18.

0

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

0

Picit bemutatja a középső úját a divatszakmának, helyenként erőltetett a történet, és már fogja az ember a fejét, de összességében nem rossz film.

 
Lonka   2019. 08. 16.

0

Stiller és Wilson nem a két legjobb képű színész, bár ez szerintem koncepció volt. Az ultra mini telefont nagyon bírtam. A története középszerű.

 
Ragemarci   2015. 12. 31.

0

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

0

A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.

Galéria (55)

Videók (1)

A film összbevétele 60 780 981 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Stiller Derek Zoolandert, a nem túl eszes férfi modellt alakítja a filmben. Amikor azt magyarázzák neki, miért tökéletes gyilkosok a férfimodellek, Derek nem érti, miről van szó. Ez azért volt, mert Ben Stiller elfelejtette a szövegét, és ugyanazt a kérdést tette fel, amit már korábban: „Miért pont a férfimodellek?"

(Puncs)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egyenesen Owen Wilsonra írta Hansel szerepét.

(hp)
 

Ben Stiller úgy írta meg David Bowie jelenetét, hogy még nem tudta, vajon a zenész elvállalja-e a szerepet.

(hp)
 

Owen Wilson az egyik jelenetben ezt mondja: "Who you tryin' to get crazy with 'ese? Don't you know I'm loco?" Ezek a nyitó sorai a Cypress Hill "Insane in the Brain" című dalának.

(hp)
 

Owen Wilsonnak az egész forgatás alatt parókát kellett viselnie, ugyanis egy másik filmje, az Ellenséges terület (2001) miatt meg kellett őriznie frizuráját.

(hp)
 

A Premiere minden idők 50 legjobb vígjátéka közé választotta a filmet.

(hp)
 

Az origa jelenet elvileg hosszabb lett volna, de le kellett rövidíteni, hogy a film megkapja a PG-13-as korhatár besorolást.

(hp)