Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
7
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
andor50   2016. 04. 18.

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
Ragemarci   2015. 12. 31.

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".


 
Siriusalias   2015. 10. 14.

A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.

 
Szeky   2015. 05. 13.

A Zoolander egy kiemelkedő film Ben Stiller munkásságában. Nagyon jól megmutatja és kifigurázza, hogy milyen is ez a modell-világ. Az ostoba ember szerepét szerintem zsigerből hozza. Hansel (Owen Wilson) pedig egy igen érdekes és izgalmas karakter. Nem csoda, hogy jön a folytatás! Alig várom!

 
jazzy   2016. 02. 08.

Ben Stillernek nem sok igazán jó filmje van, de a Zoolander kivételt képez ezek alól. Persze nem lett az évszázad vígjátéka, de a görbe tükör, amit felállított, remekül funkcionált. Ezen az úton kellett volna tovább menni, kár, hogy nem így lett.

 
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10 több»
 

Ben Stiller Derek Zoolandert, a nem túl eszes férfi modellt alakítja a filmben. Amikor azt magyarázzák neki, miért tökéletes gyilkosok a férfimodellek, Derek nem érti, miről van szó. Ez azért volt, mert Ben Stiller elfelejtette a szövegét és ugyanazt a kérdést tette fel, amit már korábban: „Miért pont a férfimodellek?"

(Puncs)
 

Ben Stiller és Owen Wilson 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Ben Stiller egyenesen Owen Wilsonra írta Hansel szerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.