Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
andor50  2016. 04. 18.

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
Ragemarci  2015. 12. 31.

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
Siriusalias  2015. 10. 14.

A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.

 
Szeky  2015. 05. 13.

A Zoolander egy kiemelkedő film Ben Stiller munkásságában. Nagyon jól megmutatja és kifigurázza, hogy milyen is ez a modell-világ. Az ostoba ember szerepét szerintem zsigerből hozza. Hansel (Owen Wilson) pedig egy igen érdekes és izgalmas karakter. Nem csoda, hogy jön a folytatás! Alig várom!

 
jazzy  2016. 02. 08.

Ben Stillernek nem sok igazán jó filmje van, de a Zoolander kivételt képez ezek alól. Persze nem lett az évszázad vígjátéka, de a görbe tükör, amit felállított, remekül funkcionált. Ezen az úton kellett volna tovább menni, kár, hogy nem így lett.

Smoking Barrels: Zoolander
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10
 

Derek Zoolander filmbéli Feria reklámplakátja úgy kapott helyet, hogy a szintén szereplő Milla Jovovich épp a Feria arca volt.

(lolita13)
 

Ben Stiller a fél családját szerepeltette a filmben, Matilda például a való életben a felesége, de édesapja, édesanyja, testvére, és sógora is felbukkannak. Előző

(lolita13)
 

2001 szeptember 28-án jelent meg a film, így utómunkával eltüntették belőle a World Trade Center épületeit.

(lolita13)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.