Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
42
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Imádtam. Főleg azért szerettem az első részt is, mert ha egy horrorfilmtől parázok és kifigurázzák, tudok rajta nevetni, akkor kevésbé félek tőleXD Szétröhögtük rajta magunkat. Ha egy jót akar nevetni az ember akkor ezt érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Ha egyszer egy gépezet beindul, gyorsan le kell rántani róla még egy bőrt. Nem sok köze volt az első rész színvonalához, de azért ezen is lehet jókat röhögni.


 
indingo   2017. 05. 02.

Az első sokkal jobb volt. Hiányoltam a Sikoly karaktert és viccesnek se találtam. Az elején az ördögűzős jelenet béna volt. Sok altesti poén volt, ami egy idő után már sok.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

Szeretem ezt a sorozatot, sokat nevettem rajta, de ennek ellenére voltak béna viccek is benne. Kezd kicsit eljárni felette az idő.

 
moov18   2016. 02. 11.

A Horrorra akadva szériából egyértelműen az első két rész az ami ér is valamit. Látva mind az öt részt, nem bíztatok senkit arra, hogy maratont tartson a sorozatból. Az ezt követő résztől erőltetetté, inkább idegesítővé mintsem szórakoztatóvá váltak a filmek. Ez a második rész viszont abszolút nem kerülhet a többivel egy lapra, szóval ezt nem is temetem tovább. Szórakoztató volt, vicces volt, leköti a nézőt, ez a szellemes-ördögűzős, kísértet járta ház téma nekem abszolút bejött. A színészi játék is dicséretet érdemel, külön Anna Faris, aki részről-részre igyekszik a tőle legjobb teljesítményt nyújtani. Marlon Wayans is bizony lelkiismeretesen, hitelesen szerepelt. A teljes szereplőgárda valószerűen játszott, ami ritka manapság egy filmnél, legyen szó horrorról, vígjátékról vagy drámáról. Röviden: érdemes megnézni eddig a második részig bezárólag, a többivel pedig nem foglalkozni. A további részekben is található egy-két gyengébb poén, de csak az nézze meg aki tényleg ráér. Viszont az első két részt mindenki tegye nyugodtan a várólistára. Lenyűgöző!

A film összbevétele 141 220 678 dollár volt (imdb.com).

 

A térképen, amit Cindy olvas, az utcanevek híres horrorfilmekre utalnak. Az Elm utca a Rémálom az Elm utcában (1984) című filmből van, Kane Manor pedig a Kopogó szellem 2. (1986) főhősét alakító Kane Hodderre utal.

(ps)
 

Tori Spelling visszautasította a készítőket, amikor azok azt kérték tőle, hogy az egyik jelenetben fedetlen keblekkel jelenjen meg. Ennek következményeképp a jeleneteinek 3/4-ét kivágták a filmből.

(ps)
 

Abban a jelenetben, ahol Az ördögűző (1973) című filmet parodizálják, a nyelv az eredeti film forgatásáról származó kellék.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.