Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Rendőrakadémia 2. - Az első megbízatás (1985)

Police Academy 2: Their First Assignment
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
indingo   2019. 07. 13.

legújabb vélemény

0

Csalódás az első rész után. A poénok akkortájt lehet, hogy még jók voltak, de ma már erőltetettek. A történet is kiszámítható és sablonos.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Jóval gyengébb lett a második rész az elsőnél. Több helyen is újítás van a szereplőgárdában, sajnos a film vesztére. Néhány főszereplő megmaradt, viszont rendkívül hiányoltam Harrist (Mauser elment, de egyszerűen nem tudta pótolni őt), Callahant, Cop... több»

 
Norbert93   2019. 05. 03.

0

Jóval kevesebb az első résznél, de jóval több az elkövetkezendő folytatásoknál. Ennek tekintetében megmaradt egy átlagos/közepes retrovígjátéknak.

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Nagyon örültem, hogy lesz folytatása a filmnek. Sajnos viszont túl sok karakterváltozást tapasztaltam, ami szerencsére nem hatott negatívan a filmre, csak már megszoktam az első részben látottakat.

A film összbevétele 55 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Zed (Bobcat Goldthwait) és Sweetchuck (Tim Kazurinsky) gyűlölik egymást a következő két filmben. A valóságban azonban jó barátok.

(Thibo84)
 

Bubba Smith állítása szerint több pénzt szerzett ezzel a filmmel, mint tíz évnyi profi labdarúgás után. Ennek az volt az oka, hogy fizetés helyett 2 százalékot kért a film nyereségéből.

(Thibo84)
 

Michael Winslow (Jones), David Graf (Tackleberry) és George Gaynes (Lassard parancsnok) az egyetlen színészek, akik megjelentek mind a hét filmben.

(Thibo84)
 

Steve Guttenberg majdnem nem tért vissza a folytatásba, mivel nem volt elégedett az eredeti szkripttel. Néhány újbóli átírás és nagyobb fizetés után örömmel játszotta el ismét Mahoney-t.

(Thibo84)
 

A jelenetben, melyben Schtulman () a szekrényre dobja a zokniját, egy mágnest helyeztek a zokni belsejébe, így biztosították, hogy a szekrényhez tapadjon.

(Thibo84)