Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Rendörakadémia II. - Az elsö megbízatás (1985)

Police Academy 2: Their First Assignment
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Jóval gyengébb lett a második rész az elsőnél. Több helyen is újítás van a szereplőgárdában, sajnos a film vesztére. Néhány főszereplő megmaradt, viszont rendkívül hiányoltam Harrist (Mauser elment, de egyszerűen nem tudta pótolni őt), Callahant, Copeland és Blankes kadétok is hiányoztak (habár ők visszatérnek a harmadik részben). Ők az első részben egytől-egyik remekeltek. Természetesen hoztak be új szereplőket is a készítők: Zed (aki nem rossz, de egy idő után idegesítő a sok ordítozása), Sweechuk, Proctor (akit jó választásnak tartok), Pete Lassard (aki a többi részben nem tűnik már fel), valamint egyéb rendőrök, akik nekem egyáltalán nem jöttek be.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Nagyon örültem, hogy lesz folytatása a filmnek. Sajnos viszont túl sok karakterváltozást tapasztaltam, ami szerencsére nem hatott negatívan a filmre, csak már megszoktam az első részben látottakat.

 

A jelenetben amikor Hooks állkapcson vágja Proctort, az véletlen valósra sikerült.

(rbernadett )
 

Bill Paxtonnak felajánlották Proctor szerepét, amit azért utasított vissza, mert a szerződés magában foglalta, hogy a többi részben is szerepelnie kell. A színész úgy döntött, inkább A bolygó neve: Halál (1986) című filmet választja helyette.

(rbernadett )
 

Remek kikacsintás a filmben, amikor Hightower (Bubba Smith RIP) elé esik a rögbilabda és megszólal az egyik gangtag: Mi van, nem látott meg rögbilabdát? ( Bubba Smith profi amerikaifoci játékos volt)

(ZeroHero )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.