Rendőrakadémia 2. - Az első megbízatás

Rendőrakadémia 2. - Az első megbízatás

Police Academy 2: Their First Assignment

Norbi

Hirdetés

Az új rendőrakadémián elsőként végzett hallgatók osztálya, egy csapatnyi eltökélt férfi és nő készen áll az első bevetésre. Megbizatásuk igazán egyszerű ügynek tűnik: egy dühöngő, felfegyverzett punkbandát kell megzabolázniuk. Könnyű, levezető feladat szilveszterre néhány mindenre alkalmatlan, de örökké jókedvű próbarendőr számára. Vagy talán mégsem?

Premier: 1985.03.29.

2026.07.27 Zan

A közellenség: Zed

Egyértelműen Bobcat Goldhthwait (neve mutatja: arany komikus) vitte a pálmát, az idegroncs, rikácsolva őrjöngő, instabil bandavezér karakterével, a punk vonal nagyon eltalált volt, főleg amikor a rendőrfőnököt "feldíszítik". Fej fej mellett az első résszel, öt csillag :D

2019.07.13 indingo

Csalódás az első rész után. A poénok akkortájt lehet, hogy még jók voltak, de ma már erőltetettek. A történet is kiszámítható és sablonos.

2019.05.03 Fekete Gandalf

Jóval kevesebb az első résznél, de jóval több az elkövetkezendő folytatásoknál. Ennek tekintetében megmaradt egy átlagos/közepes retrovígjátéknak.

2015.05.12 ZeroHero

Jóval gyengébb lett a második rész az elsőnél. Több helyen is újítás van a szereplőgárdában, sajnos a film vesztére. Néhány főszereplő megmaradt, viszont rendkívül hiányoltam Harrist (Mauser elment, de egyszerűen nem tudta pótolni őt), Callahant, Cop... Több

Zed (Bobcat Goldthwait) és Sweetchuck (Tim Kazurinsky) gyűlölik egymást a következő két filmben. A valóságban azonban jó barátok.Szerző: Thibo84