Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Rendõrakadémia 4. - Zseniális amatõrök az utcán (1987)

Police Academy 4: Citizens on Patrol
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
Videók

Galéria (2)

 
Norbert93   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

0

Na éppen ez a rész volt az, ahol már kezdett érződni a bőrlehúzás átka és a minőség nagyot esett.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Nagyon megörültem, hogy a rész elején Copeland is feltűnik, mivel mindig is kedvelt karakter volt nálam. Aztán kicsit sajnáltam, hogy gyakorlatilag kétszer szerepel a részben. A társa, Blankes itt már nem szerepel sajnos. Viszont annak is nagyon örül... több»

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Kicsit csalódtam, úgy érzem hogy erre a részre már csak próbáltak valamit csinálni ami vicces, néha sikerrel, de kicsit mindig ott volt a lelki szemeim előtt hogy azért nem ez a sorozat legékesebb példánya.

A film összbevétele 28 061 343 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az utolsó alkalom, amikor Mahoney-t, Nogatát, Copelandet, Sweetchuckot és Zedet látjuk.

(Thibo84)
 

Mikor Harris a kerítésen állt, hajlandó volt egy kemény esést közvetlenül a járdára vinni, ahol nem volt szőnyeg, hogy megvédje őt.

(Thibo84)
 

A szkript szerint David Spade és Brian Backer karaktereinek teljes neve Kyle Rumford és Arnie Lewis. A filmben csak a keresztnevük szerepel.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy David Graf félt a magasságtól, beleegyezett, hogy a kétfedelű repülőgépben felvegyék a szükséges légifelvételeket.

(Thibo84)
 

Bobcat Goldthwait és Tim Kazurinsky az utolsó pillanatban került be a filmbe Bruce Mahler (Fackler) helyére, mivel a fizetésről folytatott tárgyalások zátonyra futottak. Emiatt Mahler elhagyta a projektet.

(Thibo84)