Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Nagyon megörültem, hogy a rész elején Copeland is feltűnik, mivel mindig is kedvelt karakter volt nálam. Aztán kicsit sajnáltam, hogy gyakorlatilag kétszer szerepel a részben. A társa, Blankes itt már nem szerepel sajnos. Viszont annak is nagyon örültem, hogy végre visszahozták Harrist, az előző két rész után. Így Mauser után ő is megkapta az idióta Proctort, mint segédjét, vesztére. Nem volt ez sem rossz rész, de nincs olyan jó mint az első, vagy harmadik. Sharon Stone-nak nincs is szerepe, Callahan az Callahan (a medencés jelenet nem volt semmi, milyen jó melle is van...), meg behoztak egyéb karaktereket, akik felejthetők.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Kicsit csalódtam, úgy érzem hogy erre a részre már csak próbáltak valamit csinálni ami vicces, néha sikerrel, de kicsit mindig ott volt a lelki szemeim előtt hogy azért nem ez a sorozat legékesebb példánya.


 
Norbert93   2019. 05. 03.

Na éppen ez a rész volt az, ahol már kezdett érződni a bőrlehúzás átka és a minőség nagyot esett.

A film összbevétele 28 061 343 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az utolsó alkalom, amikor Mahoney-t, Nogatát, Copelandet, Sweetchuckot és Zedet látjuk.

(Thibo84)
 

Mikor Harris a kerítésen állt, hajlandó volt egy kemény esést közvetlenül a járdára vinni, ahol nem volt szőnyeg, hogy megvédje őt.

(Thibo84)
 

A szkript szerint David Spade és Brian Backer karaktereinek teljes neve Kyle Rumford és Arnie Lewis. A filmben csak a keresztnevük szerepel.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.