Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
42

Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés (1994)

Police Academy: Mission to Moscow
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

A szereplők kezdenek kiöregedni, a poénok sem olyan megröhögtetők (habár azért Harris idiótaságain itt is lehet szakadni néha), a történet sem lett annyira jó. A színészek közül itt is mellőztek többeket az előző részek óta: nekem leginkább Proctor és Hightower hiányzott, de nem volt már Hooks sem, illetve Hurst rendőrfőnök sem. Helyettük behozták az orosz karaktereket, az orosz rendőrök közül egyetlen értékelhetőt találtam mindössze, a Katrinát alakító Claire Forlanit. A többiek sz*rok voltak. Pedig Ron Perlman az egyik kedvenc karakterszínészem, de ebben a szerepben egyszerűen nem volt jó. A történet megint csak nem a megszokott helyen játszódott, sőt, most másik országba is átvitték. Nekem egyáltalán nem tetszett, hogy Lassardnak nem tudtak kitalálni semmi történetszálat, ez nagyon gyenge volt neki.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

Ez a rész már sajnos tényleg a vég. Újabbnál újabb bőrlehúzás, ezt még gyerekként se tudtam élvezni.


 
Riot   2017. 02. 15.

Én nagyon szerettem szinte minden részt kivétel nélkül, de szerintem ez már nagyon gyengére sikerült. A poénok sem valahogy olyan ütősek, és a sztori is eléggé erőltetett. Nem igazán lehet mit hozzáfűzni, hiszen a film magáért beszél. Ugyan (sajnos) hozzátartozik a szériához, mégsem veszítetek semmit sem, ha kivételesen ezt már nem nézitek meg.

 
Wesleyvep   2016. 02. 05.

Szerintem a harmadik részig még egészen rendben volt a film. Abszolút vicces és nézhető, nem csak egyszer. A gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, de ahogy jöttek az újabb és újabb részek, kezdve a negyediktől úgy csökkent egyre inkább a színvonala. Ez a hetedik már teljesen ciki, nem kellett volna végképp elkészíteni, de ez van. Lehet kínosan feszengeni alatta, vagy egyszerűen csak elkapcsolni, ha épp ez megy a tévében.

G. W. Bailey
Michael Winslow
Ron Perlman
George Gaynes
Ron Perlman
G. W. Bailey
G. W. Bailey
Michael Winslow
George Gaynes
 

A sorozat utolsó része.

(HETEDIK )
 

A film Moszkvában játszódik, ott is forgattak. A forgatást többször politikai események is akadályozták, ennek ellenére sikerült befejezni. Az eddigi leggyengébb bevételt hozó Rendőrakadémia rész lett, mindössze 0.2m$-t hozott, ezután több rész mar nem is készült.

(ZeroHero )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.