A szereplők kezdenek kiöregedni, a poénok sem olyan megröhögtetők (habár azért Harris idiótaságain itt is lehet szakadni néha), a történet sem lett annyira jó. A színészek közül itt is mellőztek többeket az előző részek óta: nekem leginkább Proctor és Hightower hiányzott, de nem volt már Hooks sem, illetve Hurst rendőrfőnök sem. Helyettük behozták az orosz karaktereket, az orosz rendőrök közül egyetlen értékelhetőt találtam mindössze, a Katrinát alakító Claire Forlanit. A többiek sz*rok voltak. Pedig Ron Perlman az egyik kedvenc karakterszínészem, de ebben a szerepben egyszerűen nem volt jó. A történet megint csak nem a megszokott helyen játszódott, sőt, most másik országba is átvitték. Nekem egyáltalán nem tetszett, hogy Lassardnak nem tudtak kitalálni semmi történetszálat, ez nagyon gyenge volt neki.
Én nagyon szerettem szinte minden részt kivétel nélkül, de szerintem ez már nagyon gyengére sikerült. A poénok sem valahogy olyan ütősek, és a sztori is eléggé erőltetett. Nem igazán lehet mit hozzáfűzni, hiszen a film magáért beszél. Ugyan (sajnos) hozzátartozik a szériához, mégsem veszítetek semmit sem, ha kivételesen ezt már nem nézitek meg.
Szerintem a harmadik részig még egészen rendben volt a film. Abszolút vicces és nézhető, nem csak egyszer. A gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, de ahogy jöttek az újabb és újabb részek, kezdve a negyediktől úgy csökkent egyre inkább a színvonala. Ez a hetedik már teljesen ciki, nem kellett volna végképp elkészíteni, de ez van. Lehet kínosan feszengeni alatta, vagy egyszerűen csak elkapcsolni, ha épp ez megy a tévében.
A film Moszkvában játszódik, ott is forgattak. A forgatást többször politikai események is akadályozták, ennek ellenére sikerült befejezni. Az eddigi leggyengébb bevételt hozó Rendőrakadémia rész lett, mindössze 0.2m$-t hozott, ezután több rész mar nem is készült.
(ZeroHero )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »