Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
50

Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés (1994)

Police Academy: Mission to Moscow
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

Mint minden bőrlehúzás ez is követi a receptet és részről részre pocsékabb. Ennél a filmnél teljesen elérte a mélypontot.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

A szereplők kezdenek kiöregedni, a poénok sem olyan megröhögtetők (habár azért Harris idiótaságain itt is lehet szakadni néha), a történet sem lett annyira jó. A színészek közül itt is mellőztek többeket az előző részek óta: nekem leginkább Proctor és Hightower hiányzott, de nem volt már Hooks sem, illetve Hurst rendőrfőnök sem. Helyettük behozták az orosz karaktereket, az orosz rendőrök közül egyetlen értékelhetőt találtam mindössze, a Katrinát alakító Claire Forlanit. A többiek sz*rok voltak. Pedig Ron Perlman az egyik kedvenc karakterszínészem, de ebben a szerepben egyszerűen nem volt jó. A történet megint csak nem a megszokott helyen játszódott, sőt, most másik országba is átvitték. Nekem egyáltalán nem tetszett, hogy Lassardnak nem tudtak kitalálni semmi történetszálat, ez nagyon gyenge volt neki.


 
harnas1207   2018. 12. 05.

Ez a rész már sajnos tényleg a vég. Újabbnál újabb bőrlehúzás, ezt még gyerekként se tudtam élvezni.

 
Riot   2017. 02. 15.

Én nagyon szerettem szinte minden részt kivétel nélkül, de szerintem ez már nagyon gyengére sikerült. A poénok sem valahogy olyan ütősek, és a sztori is eléggé erőltetett. Nem igazán lehet mit hozzáfűzni, hiszen a film magáért beszél. Ugyan (sajnos) hozzátartozik a szériához, mégsem veszítetek semmit sem, ha kivételesen ezt már nem nézitek meg.

 
Wesleyvep   2016. 02. 05.

Szerintem a harmadik részig még egészen rendben volt a film. Abszolút vicces és nézhető, nem csak egyszer. A gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, de ahogy jöttek az újabb és újabb részek, kezdve a negyediktől úgy csökkent egyre inkább a színvonala. Ez a hetedik már teljesen ciki, nem kellett volna végképp elkészíteni, de ez van. Lehet kínosan feszengeni alatta, vagy egyszerűen csak elkapcsolni, ha épp ez megy a tévében.

G. W. Bailey
Michael Winslow
Ron Perlman
George Gaynes
Ron Perlman
G. W. Bailey
G. W. Bailey
Michael Winslow
George Gaynes

A film összbevétele 126 247 dollár volt (imdb.com).

 

A promóciós anyag szerint Claire Forlani karakterének teljes neve Katrina Sergetova.

(Thibo84)
 

A forgatás 1993. szeptember 13-án kezdődött és 1993. november 9-én fejeződött be.

(Thibo84)
 

Claire Forlani soha nem hallott a Rendőrakadémia franchise-ról, amíg a filmben részt nem vett.

(Thibo84)
 

Michael Winslow felesége négy hónappal a film forgatásának megkezdése előtt hunyt el.

(Thibo84)
 

Az egyetlen film a franchise-ban, amiben nem szerepelt Hightower (Bubba Smith), Hooks (Marion Ramsey) és Hurst (George R. Robertson).

(Thibo84)
 

George Gaynes anyai ágon orosz származású volt.

(Thibo84)
 

Kyle Connors (Charlie Schlatter) Nick Lassardja (Matt McCoy) helyett került képbe, akit viszont Carey Mahoney (Steve Guttenberg) helyett tettek a filmbe.

(Thibo84)
 

Paul Maslansky a 6. rész után újra megpróbálkozott, hogy a film Angliában játszódjon Rendőrakadémia 7: Scotland Yard művelet címmel, és Steve Guttenberg, Bubba Smith és más korábbi karakterek újraegyesüljenek ebben a filmben, ám a az alacsony költségvetés miatt ezt a tervét el kellett vetnie.

(Thibo84)
 

Kiderült, hogy ez egyik törölt jelenetben, a cirkuszban Katrin (Claire Forlani) apja a porondmester.

(Thibo84)
 

Pár jelenetet az akkor 76 éves George Gaynes (Lassard parancsnok) egészségi állapotára való tekintettel nem forgattak le. Az egyik jelenetben például hídról kellett volna leugrania.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.