Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Hatalmas pofonok,ütős poénok,fantasztikusan tálalva,remek kiegészítő színészekkel,egy nem túl acélos történetben! Leköti,megnevetteti,kikapcsolja a nézőt! Ezen nőttem fel,és élveztem.

 
Deku Nézhetetlen  2017. 07. 18.

Hát ez a film szégyen a vígjáték kategóriára nézve. Semmiféle értelmes poén nincs benne, simán sőt máshogy nehéz is, fapofával végig lehet nézni annyira nagy semmi ez a film.

3

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Ezen film is jó pár, a mai napig is felemlegetett aranyköpést tartalmaz a két közkedvelt pofonosztónktól. Nem tudom megunni a párosukat, amint egymást, vagy az ellenlábasaikat cinkelik, majd kiosztják a békítő jobb horgokat.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

az egyik legjobb vígjáték a világon, és ha minőségben ilyen filmek jönnek mint amik mostan, akkor még sokáig az is marad. Sokaknak Spencer a kedvence, de azért Hill nélkül nem lenne ilyen jó ez a film, mert ez a csintalan szerep nagyon jól áll neki.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Zseniális Bud Spencer-Terence Hill film. Olyan poénok vannak benne, hogy leestem az ágyról a röhögéstől - és becsületére legyen mondva, hogy nem olyan alpári meg gagyi poénok, mint amiket mostanában raknak a filmekbe. Szállóige-szintűek :).

 

A filmben található egy utalás Carlos Monzon ökölvívóra, aki legalább annyira hírhedtté vált, mint amilyen híres volt, miután 2. feleségét megölte.

(Mavil)
 

A film egyik jelenetében Johnny arról beszél, hogy az ökölvívó bajnokság első helyérő Carlos Monzon miatt csúszott le. Carlos Monzon a való életben igen híres sportoló volt.

(Mavil)
 

A filmben található egy utalás John Travolta-ra, mikor Charlie telefonon értesíti felettesét, hogy egy bizonyos Johnny ellopta a kamiont. Hozzáteszi, hogy nem John Travolta.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.