Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
12
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

a pisztácia és papi kék szemei

Megannyi mondást tudnánk belőle idézni, ami azt mutatja milyen maradandót alkottak és sokak kedvence lett. Az enyém is

 
Deku Nézhetetlen  2017. 07. 18.

Hát ez a film szégyen a vígjáték kategóriára nézve. Semmiféle értelmes poén nincs benne, simán sőt máshogy nehéz is, fapofával végig lehet nézni annyira nagy semmi ez a film.

3

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Ezen film is jó pár, a mai napig is felemlegetett aranyköpést tartalmaz a két közkedvelt pofonosztónktól. Nem tudom megunni a párosukat, amint egymást, vagy az ellenlábasaikat cinkelik, majd kiosztják a békítő jobb horgokat.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

az egyik legjobb vígjáték a világon, és ha minőségben ilyen filmek jönnek mint amik mostan, akkor még sokáig az is marad. Sokaknak Spencer a kedvence, de azért Hill nélkül nem lenne ilyen jó ez a film, mert ez a csintalan szerep nagyon jól áll neki.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

Hatalmas pofonok,ütős poénok,fantasztikusan tálalva,remek kiegészítő színészekkel,egy nem túl acélos történetben! Leköti,megnevetteti,kikapcsolja a nézőt! Ezen nőttem fel,és élveztem.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Zseniális Bud Spencer-Terence Hill film. Olyan poénok vannak benne, hogy leestem az ágyról a röhögéstől - és becsületére legyen mondva, hogy nem olyan alpári meg gagyi poénok, mint amiket mostanában raknak a filmekbe. Szállóige-szintűek :).

 
Vitya   2015. 02. 03.

A legjobb film Bud&Terence párostól. Nagyon vicces, szórakoztató, kortól függetlenül mindenkinek ajánlom megnézni!

 

A filmben található egy utalás Carlos Monzon ökölvívóra, aki legalább annyira hírhedtté vált, mint amilyen híres volt, miután 2. feleségét megölte.

(Mavil)
 

A film egyik jelenetében Johnny arról beszél, hogy az ökölvívó bajnokság első helyérő Carlos Monzon miatt csúszott le. Carlos Monzon a való életben igen híres sportoló volt.

(Mavil)
 

A filmben található egy utalás John Travolta-ra, mikor Charlie telefonon értesíti felettesét, hogy egy bizonyos Johnny ellopta a kamiont. Hozzáteszi, hogy nem John Travolta.

(Mavil)
 

A Bud Spencer által megformált Jamón Serrano figura játéka (Jai alai) számos hasonlóságot hordoz magában a baszk eredetű pelota-val, ami egy fallabda játék.

(Mavil)
 

Bugsy karakterének neve eredetileg Picchio volt.

(Mavil)
 

Az egyik szereplő (bandatag) neve Bugsy, ami egyértelmű célzás Bugsy Siegel nevű gengszterre.

(Mavil)
 

Hazánkban 1982. okt. 1-jén kezdték el vetíteni a mozik.

(Mavil)
 

A film olasz címe magyar fordításban annyit tesz, mint Páros és páratlan.

(Mavil)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Sergio Cobucci rendező együtt dolgozott a párossal.

(Mavil)
 

Jamón Serrano igazából egy spanyol sonkafajta.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.