Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

Nyomás utána (1983)

Nati con la camicia
Filmadatlap
 
14
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Timon   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Humor, vicces párbeszédek és jelenetek,nem kevés pofon... Ezekkel tudom röviden jellemezni Bud Spencer és Terence Hill eme remek filmjét.Igazából ez is megunhatatlan.A vége volt a legérdekesebb. 10/10

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Én imádom a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, nagyon szegény ember lehet lekileg aki nem. Ez az egyik kedvenc filmem közülük. Már 100x láttam de nekem mégis mindig megunhatatlan.


 
Deku   2017. 07. 10.

Amennyire csak lehet ez annyira humortalan. Fel nem tudom fogni, hogy mi az ami ennyire tetszik az embereknek benne. A történet egyiknél se nagy szám és a humora silány.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Ismét itt vannak.Engem nem zavar,hogy a történet nem Oscar-díjas,de a film egésze bájos,és megmosolyogtató. Jó nézni ezt a két színészt,és a szinkronhangok is zseniálisak!

 
Norbert93   2019. 04. 14.

Ez is hatalmas film a párostól, mint minden közös filmjük, de van ettől sokkal jobb is.

 
szabomarc   2019. 02. 16.

Tetszett, kb egy az egy film volt meg tőlük DVD-n még gyerekkoromban, így ezt sokszor láttam. A zenéje is fülbemászó, és maga a film is jó volt szerintem.

 
erahurka   2018. 08. 02.

Nehezen tudom elhelyezni ezt a filmet, valahol 3 és 4 csillag közt áll. A történet elég bugyuta, van pár jó poén, de amúgy szerintem kicsit túl van tolva.

 

Enzo Barboni rendező 4. alkalommal dolgozott együtt az olasz sztárpárossal, akiknek ez volt a 14. közös filmjük.

(LionelMessi10)
 

A filmet angol nyelven forgatták és Bud Spencernek és Terence Hillnek is olasz az anyanyelve, ezért az olasz kiadásban Pino Locchi és Glauco Onorato adták a hangjukat.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Volt egy hajós jelenet ahol verekedtek, azt tényleg egy hajón vették fel, ráadásul a forgatás idején a hajó tömve volt utasokkal.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A filmben visszatérő poén, hogy az Ügynökség dolgozói azt kérik hőseinktől, hogy kisebb hibáik felett hunyjanak szemet. A Nyomás, utána! (eredeti cím olaszul: Nati con la camicia / angolul: Go for It!)

(zselyke)
 

Bujtor István szerint a film első szinkronváltozata (Vajda-Szersén) nem megfelelő.

(Mavil)
 

A filmhez két magyar szinkron készült. Az első Vajda-Szersén, a második pedig Bujtor-Újréti munkájával.

(Mavil)
 

A Nyomás utána a titkos ügynökös filmek paródiája.

(Mavil)
 

Ez volt a 4. alkalom, hogy Enzo Barloni rendező együtt dolgozott a párossal.

(Mavil)
 

Bud Spencer és Terence Hill 14. közös filmje.

(Mavil)
 

A filmet angol nyelven forgatták és bár Terence Hillnek és Bud Spencernek is olasz az anyanyelve, az olasz verzióban Pino Locchi és Glauco Onorato szinkronizálta őket.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.