Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Nyomás utána (1983)

Nati con la camicia
Filmadatlap
 
14
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Timon   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

0

Humor, vicces párbeszédek és jelenetek,nem kevés pofon... Ezekkel tudom röviden jellemezni Bud Spencer és Terence Hill eme remek filmjét.Igazából ez is megunhatatlan.A vége volt a legérdekesebb. 10/10

 
Orosz István   2017. 08. 07.

3

Én imádom a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, nagyon szegény ember lehet lekileg aki nem. Ez az egyik kedvenc filmem közülük. Már 100x láttam de nekem mégis mindig megunhatatlan.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Amennyire csak lehet ez annyira humortalan. Fel nem tudom fogni, hogy mi az ami ennyire tetszik az embereknek benne. A történet egyiknél se nagy szám és a humora silány.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Ismét itt vannak.Engem nem zavar,hogy a történet nem Oscar-díjas,de a film egésze bájos,és megmosolyogtató. Jó nézni ezt a két színészt,és a szinkronhangok is zseniálisak!

 
Norbert93   2019. 04. 14.

0

Ez is hatalmas film a párostól, mint minden közös filmjük, de van ettől sokkal jobb is.

 
[email protected]   2015. 11. 01.

1

Ebben a filmben sem okozott csalódást a színész páros. Elképesztő poénok pörgős cselekmény hozzák a formájukat a fiúk. Ma is élvezhető időtálló klasszikus vígjáték.

 
szabomarc   2019. 02. 16.

0

Tetszett, kb egy az egy film volt meg tőlük DVD-n még gyerekkoromban, így ezt sokszor láttam. A zenéje is fülbemászó, és maga a film is jó volt szerintem.

 

Enzo Barboni rendező 4. alkalommal dolgozott együtt az olasz sztárpárossal, akiknek ez volt a 14. közös filmjük.

(LionelMessi10)
 

A filmet angol nyelven forgatták és Bud Spencernek és Terence Hillnek is olasz az anyanyelve, ezért az olasz kiadásban Pino Locchi és Glauco Onorato adták a hangjukat.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Volt egy hajós jelenet ahol verekedtek, azt tényleg egy hajón vették fel, ráadásul a forgatás idején a hajó tömve volt utasokkal.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A filmben visszatérő poén, hogy az Ügynökség dolgozói azt kérik hőseinktől, hogy kisebb hibáik felett hunyjanak szemet. A Nyomás, utána! (eredeti cím olaszul: Nati con la camicia / angolul: Go for It!)

(zselyke)
 

Bujtor István szerint a film első szinkronváltozata (Vajda-Szersén) nem megfelelő.

(Mavil)