Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Nyomás utána (1983)

Nati con la camicia
Filmadatlap
 
14
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Amennyire csak lehet ez annyira humortalan. Fel nem tudom fogni, hogy mi az ami ennyire tetszik az embereknek benne. A történet egyiknél se nagy szám és a humora silány.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Én imádom a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, nagyon szegény ember lehet lekileg aki nem. Ez az egyik kedvenc filmem közülük. Már 100x láttam de nekem mégis mindig megunhatatlan.


 
szabomarc   2019. 02. 16.

Tetszett, kb egy az egy film volt meg tőlük DVD-n még gyerekkoromban, így ezt sokszor láttam. A zenéje is fülbemászó, és maga a film is jó volt szerintem.

 
erahurka   2018. 08. 02.

Nehezen tudom elhelyezni ezt a filmet, valahol 3 és 4 csillag közt áll. A történet elég bugyuta, van pár jó poén, de amúgy szerintem kicsit túl van tolva.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez is egy kiváló Terence Hill-Bud Spencer alkotás. Nagyon film lett, jók a jelenetek, sokat lehet rajta nevetni, a főszereplők természetesen hozzák a megszokott formájukat.

 

Enzo Barboni rendező 4. alkalommal dolgozott együtt az olasz sztárpárossal, akiknek ez volt a 14. közös filmjük.

(LionelMessi10 )
 

A filmet angol nyelven forgatták és Bud Spencernek és Terence Hillnek is olasz az anyanyelve, ezért az olasz kiadásban Pino Locchi és Glauco Onorato adták a hangjukat.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

Volt egy hajós jelenet ahol verekedtek, azt tényleg egy hajón vették fel, ráadásul a forgatás idején a hajó tömve volt utasokkal.

(Laca//Ho/rr/oR// )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.