Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87

Különben dühbe jövünk (1974)

...altrimenti ci arrabbiamo!
Filmadatlap
 
23
Szereplők
25
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Timon   2019. 12. 26.

legújabb vélemény

Eszméletlenül imádom ezt, Bud Spencer és Terence Hill egyik legjobb filmje.Aztán jön még a Kincs ami nincs és az Én a vízilovakkal vagyok nálam még dobogón. Atomjó az egész,különösen az elején az autós rész. 10/10

 
Deku   2017. 07. 10.

Rémesen rossz film, leginkább az összes Bud Spencer film. Bár itt magyarok körében a legtöbben imádják valahogy az én ízlésemnek nem jön be ez a fajta selejtes humorizálás.


 
Orosz István   2017. 08. 07.

Eddig, és valószínűleg soha nem tudok betelni a filmjeivel, vagy ráunni. Vicces humoros, nem káromkodnak benne, így gyerekek is egyaránt nézhetik.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Számomra egy szerethető és vicces film jópofa karakterekkel. Kivéve a bűnbanda főnökét, mert az inkább szánalmas, mint veszélyes karakter. De ettől eltekintve minden percét élvezem a filmnek.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

A legjobb Hill és Spencer film a vizilovas és jobb-bal kezes kaland mellett, olyan poénokkal amin a mai napig sírva röhög az ember. Nekem a tánc és kocsma jelenetek tetszenek a legjobban.

 

Az a szerelőműhely, amely Ben tulajdonát képezi a Manzanares partján található, közel az Atletico Madrid stadionjához.

(Mavil)
 

A legtöbb jelenetet Madridban vették fel.

(Mavil)
 

A Különben dühbe jövünk Golden Screen-díjat nyert 1975-ben.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.