Nincs kettő négy nélkül

Nincs kettő négy nélkül

Non c'è due senza quattro

Hirdetés

Greg és Eliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos rövid idő alatt keményöklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik.

Rendező: Enzo Barboni
Forgatókönyvíró: Marco Barboni
Ország: Olaszország
Premier (HU): 1986.04.17.

2025.08.03 Tamás417758

Kedvenc

Egyik kedvenc Bud Spencer - Terence Hill filmem, 15X minimum láttam, s ha adják a TV-ben, akkor mindig megnézem.

2022.03.26 JRD

Nem vitás, hogy elfogult vagyok...

... de nem bánom. A Bud Spencer és Terence Hill filmek édesek, cukik, humorosak. A két olasz ikon, akik egy egész világot képesek voltak meghódítani egy olyan korban, amikor még sok ország csak önmagában élt, és nehéz volt átlépni a határokat. Nekik ... Több

2017.10.18 dulkap

Számomra ez egyik legjobb film a párostól, amiben a szenzációs humor mellé egy kis színészetet is csempésztek a fiúk (főleg a végén a farmon játszódó jelenetekben). Szinte mindig megnézem ha a tv adja és nagyon akkor is ha épp nincs a tv-ben, de kedvem van hozzá.

Bud Spencer esetlensége aranyos, üde színfolt a filmben. Nem ez kettőjük legjobb filmje, de egy nyugodt vasárnapon meg lehet éppen nézni. Itt is csattanak a pofonok és persze egy csúnya szó sincs a filmben. Manapság már ez is nagy szó.

Mivel Bud Spencer nagy zenebarát és több hangszeren is tudott játszani, ezért a szaxofonos jelenetben is ő játszott a hangszeren.Szerző: stevepisti

A filmben a két főszereplő 1-1 millió dollárért vállalta el a Coimbra fivérek helyettesítését, ugyanennyit kapott Bud Spencer és Terence Hill is a főszerep eljátszásáért.Szerző: LionelMessi10