Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%

Nincs kettő négy nélkül (1984)

Non c'è due senza quattro
Filmadatlap
 
16
Szereplők
32
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

Kiváló... kedves Coimbrák

Ahhoz képest, hogy 80-as évek beli film tök jól megoldották a kettős szerepek megjelenítését. A szövegek ebben is zseniálisak, nincs is mit túlragozni.

 
dulkap   2017. 10. 18.

Számomra ez egyik legjobb film a párostól, amiben a szenzációs humor mellé egy kis színészetet is csempésztek a fiúk (főleg a végén a farmon játszódó jelenetekben). Szinte mindig megnézem ha a tv adja és nagyon akkor is ha épp nincs a tv-ben, de kedvem van hozzá.


 
Deku   2017. 07. 10.

Szerintem teljesen felesleges volt ezeket a filmeket létrehozni. Hazájában nem volt olyan közkedvelt mint nálunk. Meg kell hagyni velük értek egyet és értetlenül állok az előtt a kérdés előtt, hogy mi lehet olyan vicces benne.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Gyerekkoromban mennyi jó pillanatot okoztak ezek a filmek. Be volt karikázva a tv újságban az időpont, hogy véletlenül se maradjunk le róla. Remélem a mostani generáció is, megismeri majd.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Az utolsó minőségi filmjük Hill-el, sajnos ezután már mindekettőjük karrierje erős lejtmenetbe ment át. Ez azonban a sokadik örök klasszikus az olasz Stan és Pan-tól.

 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 25.

Bud Spencer esetlensége aranyos, üde színfolt a filmben. Nem ez kettőjük legjobb filmje, de egy nyugodt vasárnapon meg lehet éppen nézni. Itt is csattanak a pofonok és persze egy csúnya szó sincs a filmben. Manapság már ez is nagy szó.

 
Norbi   2018. 07. 29.

A Terenc Hill és Bud Spencer páros véleményem szerint egyik legjobbra sikerült filmje. A főszereplők vagányak mint mindig, a plusz két karaktertől bedől a ház is a röhögéstől.

 

A filmben a két főszereplő 1-1 millió dollárért vállalta el a Coimbra fivérek helyettesítését, ugyanennyit kapott Bud Spencer és Terence Hill is a főszerep eljátszásáért.

(LionelMessi10)
 

Eredetileg terveztek egy Piedone filmet forgatni Bud Spencerrel Rio-ban, de a Piedone Egyiptomban alacsony bevétele miatt ezt elvetették. Később Terence Hillel közösen leforgatott rioi filmje lett a Nincs kettő négy nélkül.

(LionelMessi10)
 

A filmben mind Bud Spencer-nek, mind Terence Hill-nek van 1-1 ikertestvére, így a két színésznek kettős szerepet kellett eljàtszania.

(Bogi87)
 

Dary Reis Brazília-szerte ismert színész is szerepet kapott a filmben.

(Bogi87)
 

A forgatàsi munkàlatok Brazíliàban zajlottak.

(Bogi87)
 

Ez volt az utolsó alkalom, hogy Enzo Barloni volt a rendezője egy olyan filmnek, melyben a két színészlegenda együtt jàtszott.

(Bogi87)
 

A Bud Spencer és Terence Hill pàros 15. közös filmje.

(Bogi87)
 

A filmet Rio de Janeiro-ban vették fel.

(dulkap)
 

A Coimbra testvérek fehér autója egy 1962-es Rolls-Royce Silver Cloud II.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.