Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86

Nincs kettő négy nélkül (1984)

Non c'è due senza quattro
Filmadatlap
 
16
Szereplők
31
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
ZozArt89 Nézhetetlen  2019. 07. 16.

legújabb vélemény

Értékelhetetlen butaság az egész. Nem is csodálom, hogy az országukban nem kedvelték egy cseppet sem. Ehhez valami nagyon ferde ízlés kell, ami szerencsére bennem nem alakult ki. Humortalan és mesterkélt...

 
dulkap   2017. 10. 18.

Számomra ez egyik legjobb film a párostól, amiben a szenzációs humor mellé egy kis színészetet is csempésztek a fiúk (főleg a végén a farmon játszódó jelenetekben). Szinte mindig megnézem ha a tv adja és nagyon akkor is ha épp nincs a tv-ben, de kedvem van hozzá.


 
Deku   2017. 07. 10.

Szerintem teljesen felesleges volt ezeket a filmeket létrehozni. Hazájában nem volt olyan közkedvelt mint nálunk. Meg kell hagyni velük értek egyet és értetlenül állok az előtt a kérdés előtt, hogy mi lehet olyan vicces benne.

 
Orosz István   2017. 08. 07.

Gyerekkoromban mennyi jó pillanatot okoztak ezek a filmek. Be volt karikázva a tv újságban az időpont, hogy véletlenül se maradjunk le róla. Remélem a mostani generáció is, megismeri majd.

 
HETEDIK   2018. 11. 25.

Az utolsó minőségi filmjük Hill-el, sajnos ezután már mindekettőjük karrierje erős lejtmenetbe ment át. Ez azonban a sokadik örök klasszikus az olasz Stan és Pan-tól.

 

A filmben a két főszereplő 1-1 millió dollárért vállalta el a Coimbra fivérek helyettesítését, ugyanennyit kapott Bud Spencer és Terence Hill is a főszerep eljátszásáért.

(LionelMessi10)
 

Eredetileg terveztek egy Piedone filmet forgatni Bud Spencerrel Rio-ban, de a Piedone Egyiptomban alacsony bevétele miatt ezt elvetették. Később Terence Hillel közösen leforgatott rioi filmje lett a Nincs kettő négy nélkül.

(LionelMessi10)
 

A filmben mind Bud Spencer-nek, mind Terence Hill-nek van 1-1 ikertestvére, így a két színésznek kettős szerepet kellett eljàtszania.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.