Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
32
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2019. 01. 30.

legújabb vélemény

A 90-es évek legnagyobb vígjátéka

Annyira zseniális és annyiszor láttam már. Nem szokás nálam 5*-ra minősíteni egy vígjátékot, de a 4* bizony kevés lenne.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Chris Farley nagyon jól adja elő a magát gyilkológépnek képzelő, szerencsétlent. A mozgása és a mimikája is vicces. Sajnálatos, hogy ilyen fiatalon ment el közülünk. Biztos vagyok benne, hogy még sokakat megnevettethetett volna.


 
HETEDIK   2017. 06. 19.

Chris Farley felfoghatatlan veszteség a mai napig az álomgyárban. Olyan űrt hagyott maga után, amit a tized annyira tehetséges komikusok, élükön Adam Sandlarrel nem hogy betölteni, megkarcolni se tud. Ez a zseniális vígjáték rövid karrierje csúcsa volt és egyben legjobb filmje. Minden képkockája vicces, a zene, a színészek, no meg Chris Farley....megismételhetetlen. A Takekura Todzso jelenet meg, filmtörténelem. Azt hiszem a pufók zseni jóvoltából még sok ilyen minőségű vígjátékot kaptunk volna, ha nem hal meg oly korán. Mélységesen sajnálom.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Nagyon nagy film, sokat néztem gyerekkoromban. Rengeteget idézünk belőle még most is. Majdnem 20 éves film, szóval ilyen poénokra kell számítani (beszélgetés közben nekimegy a villanykarónak, stb.). Megéri megnézni a filmet. Kikapcsolódásnak pont megteszi! Találkozunk a Takamura Dojo-ban! :D

 
MMcFly2015   2016. 10. 20.

Lehet a régen szerzett élmények miatt elfogult vagyok a filmmel (10 éves koromban anno nagyon sokszor megnéztem VHS-en), de még mindig elszórakozok rajta. Bármikor megy a tv-ben, sosem kapcsolom el. Néhol mai szemmel már erőltetett, de a története nagyon jó, és pörgős jelenetek - hatalmas zenekkel fokozzák a röhögést. Chris Farley vígjátékai számomra nem voltak nagy durranás, de ez... Magasan a legjobb az elhunyt színésztől.

A film összbevétele 37 639 029 dollár volt (imdb.com).

 

Chris Farley csak Chris Rock szereplésével vállalta a filmet.

(HETEDIK )
 

A filmben feltűnnek Chris Farley testvérei is rendőrként.

(HETEDIK )
 

Bernie Brillstein szerint Chris Farley annyira csalódott volt a film kapcsán, hogy Brillstein vállán sírt az első vetítés után.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.