Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
32
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2019. 01. 30.

legújabb vélemény

A 90-es évek legnagyobb vígjátéka

Annyira zseniális és annyiszor láttam már. Nem szokás nálam 5*-ra minősíteni egy vígjátékot, de a 4* bizony kevés lenne.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Chris Farley nagyon jól adja elő a magát gyilkológépnek képzelő, szerencsétlent. A mozgása és a mimikája is vicces. Sajnálatos, hogy ilyen fiatalon ment el közülünk. Biztos vagyok benne, hogy még sokakat megnevettethetett volna.


 
HETEDIK   2017. 06. 19.

Chris Farley felfoghatatlan veszteség a mai napig az álomgyárban. Olyan űrt hagyott maga után, amit a tized annyira tehetséges komikusok, élükön Adam Sandlarrel nem hogy betölteni, megkarcolni se tud. Ez a zseniális vígjáték rövid karrierje csúcsa vo... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

Nagyon nagy film, sokat néztem gyerekkoromban. Rengeteget idézünk belőle még most is. Majdnem 20 éves film, szóval ilyen poénokra kell számítani (beszélgetés közben nekimegy a villanykarónak, stb.). Megéri megnézni a filmet. Kikapcsolódásnak pont megteszi! Találkozunk a Takamura Dojo-ban! :D

 
MMcFly2015   2016. 10. 20.

Lehet a régen szerzett élmények miatt elfogult vagyok a filmmel (10 éves koromban anno nagyon sokszor megnéztem VHS-en), de még mindig elszórakozok rajta. Bármikor megy a tv-ben, sosem kapcsolom el. Néhol mai szemmel már erőltetett, de a története na... több»

 
JamesBont   2016. 04. 23.

Komedia amilyennek lennie kell. Semmi egetrengető, de Haru tényleg brutál nindzsa. Pár poén igazán elsőosztályú,csak kár, hogy nem rúgott szét még több segget :P Az utolsó verekedős jelenet bviszont bomba

 
tomvétsz   2015. 11. 28.

tényleg kissé gagyi, de én már többször láttam, és mindig jól szórakozok rajta. betegség idején kifejezetten ajánlott nevettető :)

A film összbevétele 37 639 029 dollár volt (imdb.com).

 

Chris Farley csak Chris Rock szereplésével vállalta a filmet.

(HETEDIK )
 

A filmben feltűnnek Chris Farley testvérei is rendőrként.

(HETEDIK )
 

Bernie Brillstein szerint Chris Farley annyira csalódott volt a film kapcsán, hogy Brillstein vállán sírt az első vetítés után.

(rbernadett)
 

Ez volt Chris Farley egyik utolsó filmje 1997. december 18-án bekövetkezett halála előtt.

(rbernadett)
 

A címszerepet eredetileg Dana Carvey-nek írták.

(rbernadett)
 

Bradley Jenkel szerint Chris Farley követelte, hogy Chris Rock szerepeljen a filmben, különben ő sem játszik benne.

(rbernadett)
 

Christian Bale több ízben is kijelentette, hogy ez a kedvenc filmje.

(rbernadett)