Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
32
Képek
2
Videók

Vélemények: Beverly Hills-i nindzsa (1997)

 
Norbert93   2019. 01. 30.

legújabb vélemény

A 90-es évek legnagyobb vígjátéka

Annyira zseniális és annyiszor láttam már. Nem szokás nálam 5*-ra minősíteni egy vígjátékot, de a 4* bizony kevés lenne.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Chris Farley nagyon jól adja elő a magát gyilkológépnek képzelő, szerencsétlent. A mozgása és a mimikája is vicces. Sajnálatos, hogy ilyen fiatalon ment el közülünk. Biztos vagyok benne, hogy még sokakat megnevettethetett volna.


 
HETEDIK   2017. 06. 19.

Chris Farley felfoghatatlan veszteség a mai napig az álomgyárban. Olyan űrt hagyott maga után, amit a tized annyira tehetséges komikusok, élükön Adam Sandlarrel nem hogy betölteni, megkarcolni se tud. Ez a zseniális vígjáték rövid karrierje csúcsa volt és egyben legjobb filmje. Minden képkockája vicces, a zene, a színészek, no meg Chris Farley....megismételhetetlen. A Takekura Todzso jelenet meg, filmtörténelem. Azt hiszem a pufók zseni jóvoltából még sok ilyen minőségű vígjátékot kaptunk volna, ha nem hal meg oly korán. Mélységesen sajnálom.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Nagyon nagy film, sokat néztem gyerekkoromban. Rengeteget idézünk belőle még most is. Majdnem 20 éves film, szóval ilyen poénokra kell számítani (beszélgetés közben nekimegy a villanykarónak, stb.). Megéri megnézni a filmet. Kikapcsolódásnak pont megteszi! Találkozunk a Takamura Dojo-ban! :D

 
MMcFly2015   2016. 10. 20.

Lehet a régen szerzett élmények miatt elfogult vagyok a filmmel (10 éves koromban anno nagyon sokszor megnéztem VHS-en), de még mindig elszórakozok rajta. Bármikor megy a tv-ben, sosem kapcsolom el. Néhol mai szemmel már erőltetett, de a története nagyon jó, és pörgős jelenetek - hatalmas zenekkel fokozzák a röhögést. Chris Farley vígjátékai számomra nem voltak nagy durranás, de ez... Magasan a legjobb az elhunyt színésztől.

 
JamesBont   2016. 04. 23.

Komedia amilyennek lennie kell. Semmi egetrengető, de Haru tényleg brutál nindzsa. Pár poén igazán elsőosztályú,csak kár, hogy nem rúgott szét még több segget :P Az utolsó verekedős jelenet bviszont bomba

 
tomvétsz   2015. 11. 28.

tényleg kissé gagyi, de én már többször láttam, és mindig jól szórakozok rajta. betegség idején kifejezetten ajánlott nevettető :)

 
Bulki   2015. 01. 11.

Én nem értem mi a vicces azon, hogy egy dagi szöszi rugdos jobbra balra, és átesik minden kerítésen :P

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.