Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
132
Vélemények
34
Képek
33
Videók
A kém
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Jason Statham és Melissa McCarthy nagyon jó párost alkotott, meg is lepődtem rajta. A filmet vártam a magyarországi forgatási helyszínek miatt, jó volt viszont látni ezt. Összességében egy jó vígjáték, jó poénokkal.

 
rbernadett   2016. 02. 20.

Ez a film szégyen mindarra, amit úgy nevezünk, hogy "humor". Ha kivennénk belőle a fingós, fosós, hányós poénokat tulajdonképpen nem sok minden maradna. Személy szerint engem borzasztóan elkeserít, hogy manapság ezt nevezik humornak és annyira ingerszegények az emberek, hogy ezen tudnak szórakozni. Melissa McCarthy ha megmarad ennél a stílusnál rövidesen a süllyesztőbe kerül, nálam legalábbis mindenképp.


 
indingo   2016. 02. 16.

Jobb, mint amire számítottam, lehet rajta nevetni. A pikantériáját pedig az adja, hogy kishazánkban forgatták. Jude Law nem a kedvencem, McCarthy kisasszony viszont fergeteges volt. Az alapsztori nem rossz.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

A tavalyi év vígjátéka, hatalmas poénok, parádés szereposztás izgalmas történet, és még Magyarországon is forgattak jelenetet. Kell ennél több.....

 
dulkap   2015. 10. 27.

Jó kis stílusparódia szerethető karakterekkel (pedig McCarthy általában nem az), jó poénokkal és még látványos akciók is vannak benne. Akik a kliséket hozzák fel negatívumként, azoknak szerintem nem jött át, hogy direkt lettek ráerősítve ezekre. Statham karaktere zseniális szerintem, a nagyot mondó, de közepeske kémként. Pluszban jó volt látni, hogy végre Budapestet és Magyarországot "játssza" a kis hazánk és még csak nem is balkáni nyomornegyedként, hanem a szépségét kiemelve. Nem rövid, de szórakoztató kém-vígjáték. A Zsenikém és a Johnny English mellé nyugodtan berakható a polcra.

 
Bogi87   2016. 06. 16.

A kèm amolyan egyszer-kètszer nèzhetős vìgjàtèk, amelyben Melissa McCarthy hozza a szokàsos formàjàt ès ettől vàlig igazàn szòrakoztatòvà. Külön kiemelnèm, hogy a film szàmos jelenetèt a gyönyörű Budapesten forgattàk, màr csak emiatt is èrdemes megtekinteni.

 
Artemisia   2017. 12. 25.

Az egyik kedvenc vígjátékom:-) Szerintem jól elkészített, igényes film, vicces helyzetekkel és eredeti poénokkal, bár a fő erőssége a jellemkomikumban rejlik, nagyon jól kidolgozott,szórakoztató karakterekkel dolgozik, pl.: Susan, a bambácska, de annál elhivatottabb ügynök,akit Mccarty a tőle megszokott magas színvonalon formál meg ; Statam karaktere, a nogyot mondó, buzgó,de rendkívül alacsony problémamegoldó-készséggel rendelkező szívtipró; a tökéletes Fine ügynök, az idealizált szépfiú; vagy Nancy, a rokonszenves, kétbalkezes barátnő:-) A történet kellően izgalmas, színes( változatos helyszínel vagy Mccarthy alakváltásai), fordulatos (Mccarthy csatlakozik Ryna-hoz, vagy Law csalása), és még pár elég jó akciójelenet is van benne. A szerelmi szál nagyon aranyos, az egész film tartalmas és szerethető.

Melissa McCarthy
Jason Statham
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Allison Janney
Jude Law
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Jason Statham
Jason Statham
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Jason Statham
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Jason Statham
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy

A film összbevétele 235 666 219 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 344 904 602 forintot termelt.

 

A film vége a Balatonnál játszódik.

(HETEDIK )
 

A filmet ugyanazon a hétvégén mutatták be, mint az Insidious: Chapter 3-t (2015), amiben szintén szerepel Rose Byrne.

(dulkap)
 

Harmadik alkalommal láthatóak egy filmben Rose Byrne és Bobby Cannavale, akik az életben egyébként egy párt alkotnak.

(dulkap)
 

Melissa McCarthy férje, Ben Falcone is feltűnik a filmben, mint egy eltévedt turista Budapesten.

(dulkap)
 

Jason Statham a film során folyamatosan azzal kérkedik, hogy hányféle halálos méregre immúnis. Ezek száma minden alkalommal nő, míg a végére 179 méreg hatástalan ellene.

(dulkap)
 

Susan Cooper (Melissa McCarthy) kétféle panrátor mozdulatot is használ a filmben: az egyik a Hurricanrana, míg a másik a German Suplex névre hallgat.

(dulkap)
 

Paul Feig elmondta, hogy Rayna eredetileg 19 éves volt a forgatókönyvben, de mikor Rose Byrne-t választották a szerepere, át kellett írni a forgatókönyvet.

(dulkap)
 

Nancy karakterét az író/rendező Paul Feig kifejezetten Miranda Hart számára írta.

(dulkap)
 

A filmben Bardóczy Attila, Törköly Levente és Kamarás Iván magyar színészek is szerepelnek.

(Sem Rorrey)
 

Bár nincs feltüntetve a stáblistán, Paul Feig rendező szerepel a filmben. A párizsi részben egy részeg fickót alakít, aki nekimegy a falnak és összeesik a Hotel Modiére bejáratánál éppen akkor, amikor Susan Cooper megérkezik a szállodához.

(ArpiHajdu és Réci)
 
A kém egyszerűen olyan intenzitással támadja meg nézőjét, hogy előbb-utóbb mindenki számára lesz egy McCarthy-káromkodás vagy egy Jason Statham-szöveg, ahol megadja magát, és ha nem is harsány röhögéssel, de egy-egy egészséges nevetéssel fogja nyugtázni a látottakat. több»
 
Amikor a forgalmazó az idei nyár vígjátékának aposztrofálja A kémet, nem túloz – Paul Feig ügynökösdije igazi térdcsapkodós szórakozás, ahol a parodisztikus elemek, a szituációs poénok és a jellemkomikum egy tökéletesen vicces elegyben találkoznak. több»
 
Egyszer már forgattak Budapesten kém-komédiát (Én, a kém), de a mostanira már büszkék is lehetünk. Ez lehet az év egyik legjobb vígjátéka. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.