A kém (2015)

Spy

Allison Janney
Jude Law

Klauka89   2022. 10. 10.

Nem volt olyan rossz, na! Epres mióta vállal ilyen trágár melót? Voltak benne vicces részek, egyszeri vígjátéknak teljesen jó. Lekapcsolta a problémáimat. Rip Börcsi.

rbernadett   2016. 02. 20.

Ez a film szégyen mindarra, amit úgy nevezünk, hogy "humor". Ha kivennénk belőle a fingós, fosós, hányós poénokat tulajdonképpen nem sok minden maradna. Személy szerint engem borzasztóan elkeserít, hogy manapság ezt nevezik humornak és annyira ingers... több»

Artemisia   2017. 12. 25.

Az egyik kedvenc vígjátékom:-) Szerintem jól elkészített, igényes film, vicces helyzetekkel és eredeti poénokkal, bár a fő erőssége a jellemkomikumban rejlik, nagyon jól kidolgozott,szórakoztató karakterekkel dolgozik, pl.: Susan, a bambácska, de an... több»

indingo   2016. 02. 16.

Jobb, mint amire számítottam, lehet rajta nevetni. A pikantériáját pedig az adja, hogy kishazánkban forgatták. Jude Law nem a kedvencem, McCarthy kisasszony viszont fergeteges volt. Az alapsztori nem rossz.

mamiéstöti2   2016. 08. 05.

A tavalyi év vígjátéka, hatalmas poénok, parádés szereposztás izgalmas történet, és még Magyarországon is forgattak jelenetet. Kell ennél több.....

Bogi87   2016. 06. 16.

A kèm amolyan egyszer-kètszer nèzhetős vìgjàtèk, amelyben Melissa McCarthy hozza a szokàsos formàjàt ès ettől vàlig igazàn szòrakoztatòvà. Külön kiemelnèm, hogy a film szàmos jelenetèt a gyönyörű Budapesten forgattàk, màr csak emiatt is èrdemes megtekinteni.

Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2021. 01. 14.

Aki szereti a trutyivúdi szennytengert, gyorsan nézze meg! Ebben az eltorzult, idióta látásmódú világban ezt a filmet egyesek dicsérik? Megérdemlik. Szégyen.

A film összbevétele 235 666 219 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 344 904 602 forintot termelt.

A film vége a Balatonnál játszódik.

(HE7EDIK)

A filmet ugyanazon a hétvégén mutatták be, mint az Insidious: Chapter 3-t (2015), amiben szintén szerepel Rose Byrne.

(dulkap)

Harmadik alkalommal látható egy filmben Rose Byrne és Bobby Cannavale, akik az életben egyébként egy párt alkotnak.

(dulkap)

Melissa McCarthy férje, Ben Falcone is feltűnik a filmben mint egy eltévedt turista Budapesten.

(dulkap)

Jason Statham a film során folyamatosan azzal kérkedik, hányféle halálos méregre immunis. Ezek száma minden alkalommal nő, míg a végére 179 méreg hatástalan ellene.

(dulkap)

Egyszer már forgattak Budapesten kém-komédiát (Én, a kém), de a mostanira már büszkék is lehetünk. Ez lehet az év egyik legjobb vígjátéka. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»

Amikor a forgalmazó az idei nyár vígjátékának aposztrofálja A kémet, nem túloz – Paul Feig ügynökösdije igazi térdcsapkodós szórakozás, ahol a parodisztikus elemek, a szituációs poénok és a jellemkomikum egy tökéletesen vicces elegyben találkoznak. több»