Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
23
Képek
9
Videók
Pofázunk és végünk Miamiban
Kevin Hart
Tika Sumpter
Kevin Hart
Ice Cube
Olivia Munn
Kevin Hart
Ken Jeong
Ice Cube
Kevin Hart
Ice Cube
Kevin Hart
Ice Cube
Ice Cube
Kevin Hart
Tika Sumpter
Kevin Hart
Ice Cube
Olivia Munn
Tika Sumpter
Ice Cube
Tika Sumpter
Kevin Hart
Ice Cube
Ken Jeong
Ice Cube
Kevin Hart
Tim Story
Ken Jeong
Tika Sumpter
Ice Cube
Kevin Hart
Olivia Munn
Tim Story
Kevin Hart
Benjamin Bratt
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Az első rész sem volt fergeteges, és a folytatás pedig egyenesen borzalmas. Nem tudom miért erőltetik Ice Cube-ot mint színészt, de el kellene felejteni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az egyik kedvenc akció-vígjátékom volt az első rész és ez sem maradt el sokkal tőle. Nagyon tetszett a videojátékos poén is és a humor mellett izgulni is lehetett.


 
dulkap   2016. 05. 23.

Az elején még nagyon irritált Hart meg az esküvőszervező csaj, de aztán vagy megszoktam vagy kicsit visszavett az ugri-bugri okoskodó stílusból, de egész nézhető kis filmmé vált. Ebben persze nagy szerepe volt Cube-nak, aki mindig hozz egy karizmatikus figurát (kivéve ha nagyon családi a film) és az időnként látványos akcióknak. Nem rossz film, de azért a jótól is távol áll.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Se akciójelenetekben, se poénokban nem szűkölködő, tipikusan egyszer nézhető vígjáték.

 
Deku   2017. 10. 23.

Rossz volt nézni ezt a filmet mert szinte már-már nekem volt ciki az amit műveltek. Ez már szinte kellemetlen. Mármint az, hogy ennyire el lett szúrva ez a film.

 
A Pofázunk és végünk Miamiban egy sótlan, unalmas film humortalan, érdektelen, hasonlóan színvonalas folytatása lett, legalább a rajongóknak nem okoz majd csalódást. több»
 
A haverfilmek folytatásánál az összeszokott, ám egymást folyamatosan ugrató hőseink eleinte széthúznak, majd ebből erőt merítve még jobban összekovácsolódnak. Ehhez képest jelen alkotás hőseit mintha csak most mutatták volna be egymásnak. több»
 
Egy kicsi Halálos iramban, egy kicsi Bad Boys, egy kicsi minden más. Ugyan nem váltja meg a világot, de a nevetés garantált. több»

A film összbevétele 124 605 297 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 59 511 095 forintot termelt. A hazai mozik összesen 59 427 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez Kevin Hart és Ice Cube második közös filmje.

(SethFranco)
 

A filmet Miamiban és Atlantában forgatták.

(dulkap)
 

A filmet szinte napra pontosan két évvel az első rész után mutatták be. (2014. január 17. / 2016. január 15.)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.