Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk (2005)

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous
Filmadatlap
 
20
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 05. 13.

Szórakoztató, könnyed és humoros, aki kedvelte az első részt ebben sem fog csalódni Sandra Bullock miatt mindenképpen jól fog szórakozni aki ebben a részben kap egy fantasztikus partnert is Regina Kinget.

 
rbernadett   2015. 10. 17.

Nem olyan jó, mint az első rész, de Regina King nagyon sokat javít rajta, meg aztán bőven van benne, amin a hasamat fogtam a nevetéstől. Még jöhet! :)


 
dailyfilmsan   2019. 01. 24.

Feminim film a nagyfiúk világába kalaúzol el. Ez a film különlegessége, hogy minden ami amúgy férfias és társadalmilag nőként hátrányos helyzetből induló azt főhősünk nőiesíti. Jellemfejlődés van nem is kicsi néhol erőltetett is de a végeredmény levonásában nem gátol. Snadra Bullock második Gracie Heart szereplése szerintem nem marad el az első részben megismerttől.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

SB ismét remekül hozta a karaktert. Új társait is kapott, akivel az elején sok nézeteltérése volt, de utána rendeződik a helyzet. Története humoros és látványos.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Egészen vicces kis történet. Talán csak a nyafka szépségkirálynő karaktere zavart egy kicsit. A történetben folytatják az előzőt, ahol lSandra Bullockra még borzalmasabb ruhákat adtak.

A film összbevétele 101 393 569 dollár volt (imdb.com).

 

Világszerte 101 millió dollár bevételt hozott a film.

(dailyfilmsan )
 

Dolly Parton saját magát alakítja a filmben, ahogyan a Philbin testvérek is.

(dailyfilmsan )
 

Sandra Bullock nem csak főszereplője hanem producere is a filmnek.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.