82% 818 szavazat
Beépített szépség

Beépített szépség

Miss Congeniality
Filmadatlap
39
Vélemények (39)
29
Szereplők (29)
32
Képek (32)
2
Videók (2)
13
Érdekességek (13)
2
Díjak (2)
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Sandra Bullock
Michael Caine
Sandra Bullock
Candice Bergen
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock

FILMINFÓ

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt,… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2001.04.12.
 
2023.01.02 JRD

legújabb vélemény

Szokványos történet, jó színészekkel. Némi poén, édes vihogás, fürdőruhás lányok, Sandra Bullock, Michael Caine, no meg a Világbéke! Könnyed kikapcsolódás. Többször is simán megnézhető. De nézd meg és majd eldöntöd. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2017.05.02 indingo

Remek kis film, imádtam benne Sandra Bullockot. Jobb színésznőt el se tudnék képzeli a főszerepre. A film picit bemutat a szépségversenyeknek is és remek vígjáték is egyben.

0
 

Hozza az átlagot,kikupálták Bullockot,raktak bele egy pár poént,vicces szituációt,de úgy nagyjából el is meséltem a filmet.Egyszer nézős!Még Michael Caine sem tudja igazán megmenteni a produkciót.

0
 
2017.07.17 Deku

Elég jópofa kis vígjáték ez tele aranyos, nem vulgáris poénokkal. Előnye, hogy még mind a mai napig leköti az embert ha megy a tévében. Mindenképp megéri megnézni egyszer.

0
 
2015.10.17 rbernadett

Üdítő komédia a sok ízléstelen vígjáték után. Sandra Bullock, Michael Caine... nem is kell több egy jó vígjátékhoz, ezt most is bebizonyították. Imádom.

0

A film összbevétele 212 742 720 dollár volt (imdb.com).

#1
 

106,8 millió dollár bevételt hozott a film.Szerző: LionelMessi10

#2
 

A film költségvetése 40 millió dollár volt.Szerző: LionelMessi10

#3
 

A Szívek szállodája sztárja, Edward Herrmann játszotta volna egy cameo szerep erejéig Gracie édesapját. A jelenetet azonban kivágták, ám az eredeti trailerbe belekerült.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#4
 

Gracie híressé vált mondata, amikor Michael Caine tanítgatni próbálja az utcán, és majdnem elüti egy autó: "I'm gliding here" (magyarra úgy fordították, hogy "Épp suhanok"), az Éjféli Cowboy című film klasszikus mondatából ered: "I'm walking here".Szerző: ArpiHajdu és Réci

#5