Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Beépített szépség (2000)

Miss Congeniality
Filmadatlap
 
29
Szereplők
38
Vélemények
32
Képek
2
Videók

Galéria (32)

Sandra Bullock
Michael Caine
Sandra Bullock
Candice Bergen
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

0
Beépített szépség (2000)

Nagyszerű vígjáték és valamelyest "csajos film" is egyben, szerintem Sandra Bullock tökéletes választás volt a főszerepre. Nagyszerű, mozgalmas, nagyon vicces, néhol megható film. Teljesen azt hozta, amit vártam.

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Remek kis film, imádtam benne Sandra Bullockot. Jobb színésznőt el se tudnék képzeli a főszerepre. A film picit bemutat a szépségversenyeknek is és remek vígjáték is egyben.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 02.

0

Hozza az átlagot,kikupálták Bullockot,raktak bele egy pár poént,vicces szituációt,de úgy nagyjából el is meséltem a filmet.Egyszer nézős!Még Michael Caine sem tudja igazán megmenteni a produkciót.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Elég jópofa kis vígjáték ez tele aranyos, nem vulgáris poénokkal. Előnye, hogy még mind a mai napig leköti az embert ha megy a tévében. Mindenképp megéri megnézni egyszer.

 
rbernadett   2015. 10. 17.

0

Üdítő komédia a sok ízléstelen vígjáték után. Sandra Bullock, Michael Caine... nem is kell több egy jó vígjátékhoz, ezt most is bebizonyították. Imádom.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 06.

0

Örökzöld vígjáték. Sandra bullock nagyon komolyan vette a felkészülést ez nagyon látszik a filmen. Végig nevettem az egészet. Feminim a film így csajos pizsi partykra ideális filmanyag.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Sandra Bullock legjobb vígjátéka. Imádom, ahogy átalakítják az erős női nyomozónőt, akit nem nagyon érdekelnek a külsőségek, egy gyönyörű supermodellé. Vicces ahogy egy egész hangárnyi szépítész dolgozik rajtaXD Nagyon izgalmas maga a nyomozás is a robbantó után.

A film összbevétele 212 742 720 dollár volt (imdb.com).

 

106,8 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 40 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A Szívek szállodája sztárja, Edward Herrmann játszotta volna egy cameo szerep erejéig Gracie édesapját. A jelenetet azonban kivágták, ám az eredeti trailerbe belekerült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Gracie híressé vált mondata, amikor Michael Caine tanítgatni próbálja az utcán, és majdnem elüti egy autó: "I'm gliding here" (magyarra úgy fordították, hogy "Épp suhanok"), az Éjféli Cowboy című film klasszikus mondatából ered: "I'm walking here".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az internetes közösség április 25-ét "Miss Congeniality"-napnak nyilvánította. A dátumot Cheryl szépségversenyes interjúja ihlette, amelyen arra a kérdésre, hogy melyik lenne a legboldogabb napja, ezt a napot választotta.

(ArpiHajdu és Réci)