69% 157 szavazat
A szingli fejvadász

A szingli fejvadász

One for the Money
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
22
Szereplők (22)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Stephanie Plum (Katherine Heigl) teljesen le van égve: már fél éve munkanélküli, és a tartozásai miatt a kocsiját is elvették. Mivel sürgősen pénzre van szüksége, kijátssza az utolsó lapját: meggyőzi hanyag unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában óvadékbehajtó ügynökként. Stephanie első megbízásával rögtön a környék legnagyobb simlise, az ex-zsaru és gyilkossági gyanúsított Joe Morelli (Jason O'Mara) nyomába szegődik - annak Joe Morelli-nek, aki a gimi idején elcsábította, majd lepattintotta. Nyakon csípni Morellit érzelmi és anyagi értelemben egyaránt kielégítő bosszú lenne, de miközben Stephanie megtanulja a szakma fortélyait Rangertől, vagány és vérprofi kollégájától, arra is rájön, hogy a Morelli elleni vád talán nem is teljesen megalapozott.

Forgatókönyvíró: Stacy Sherman, Karen Ray, Liz Brixius
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.02.02.
 
2023.12.29 taba

legújabb vélemény

Szórakoztató fejvadász

Kellemes és fordulatos történet, Katherine Heiglt én méltatlanul kevés filmben láttam, pedig remek komikának tartom. Nem annyira ismert, mint Sandra Bullock, de szerintem legalább olyan tehetséges. A történet életszerű, tele humorral. A mai kifordult trendektől eltérően, a főhősnő nem verekszik férfiakkal, nem ugrál át kerítéseken, és még csak nem is ferde hajlamú. Inkább a női csáberejét és praktikáit bevetve éri el céljait.

0
 
2015.04.29 Zsofi821

Romantikus nyomozós komédia, ahol inkább a komédián van a hangsúly. Nagyon érdekes, szerethető karakterekkel teli film. Szombat délutáni matinénak kiváló film.

1
 
2019.05.26 Ms. Akárki

Tipikus egyszernézős film, amitől nem szabad túl sokat várni és akkor kellő kikapcsolódást nyújt. Katherine Heigl miatt néztem csak meg és benne nem lehet csalódni. Vele még a sablonos film is élvezhető.

0
 
2015.11.13 Adell89

Jópofa, szórakoztató, aranyos jó színészekkel habár komolyan venni nem kell. Van története, kikapcsolódásra pont alkalmas.Inkább csajfilm,pasiknak nem igazán ajánlom.

1
 
2016.08.08 tvmérnök

Hát nem is tudom. A fejvadászosdi filmek nekem valahogy sosem jöttek át. Túl kiszámítható , túl unalmas. Itt sincs másképp sajnos. Egy borús esős napon egyszer nézhető. Katherine Heigl-nek vannak ettől jobb filmjei is.

0

A film összbevétele 36 897 094 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata és Debra Monk mind szerepelnek A Grace klinika (2005) című sorozatban. Szerző: rbernadett

#2
 

Janet Evanovich azt nyilatkozta az USA Today-nek, hogy "Katherine Heigl a tökéletes Stephanie Plum", ezért akármikor ír Janet Evanovichról, mindig az ő arcát képzeli maga elé. Szerző: rbernadett

#3
 

Katherine Heigl haja a filmben valójában egy paróka, mert a színésznő nagyon szerette volna, hogy pontosan olyan legyen, mint amilyennek a könyv szerint Stephanie hajának lennie kell és a saját hajával ez nem sikerült volna. Szerző: rbernadett

#4
 

A film Janet Evanovich azonos című regénye alapján készült, ami Magyarországon "A szingli fejvadász", "Egy – mérgezett a meggy" és "Egy fejvadász" címmel is megjelent. Szerző: rbernadett

#5