Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Red (2010)

RED
Filmadatlap
 
29
Szereplők
48
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Red

Galéria (26)

Bruce Willis
Morgan Freeman
Bruce Willis
Helen Mirren
Morgan Freeman
John Malkovich
Bruce Willis
Mary-Louise Parker
Karl Urban
Bruce Willis
Helen Mirren
John Malkovich
Karl Urban
Morgan Freeman
Brian Cox
Ernest Borgnine
Julian McMahon
Karl Urban
John Malkovich
Morgan Freeman
Bruce Willis
Audrey Wasilewski
Morgan Freeman
Mary-Louise Parker
Brian Cox
Helen Mirren
Helen Mirren
John Malkovich

Videók (1)

 
Garfbob10   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Egy könnyed kis szórakoztató akciófilm Bruce Willisszel, ami egyben kicsit parodizálja is az ő életművét. A színészek nagyszerűek, láthatóan élvezik a dolgot, közüllük is leginkább John Malkovich viszi a prímet.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Nagy izgalommal vártam ezt a filmet, mert ennyi jó színészt együtt dolgozni, legtöbbször a történet minőségéről igyekszik levenni a hangsúlyt, de ez telitalálat volt.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

1

Kedvenc színészem egy kedvenc feldolgozásban. Azt hiszem ez remekül sikerült és csak annyit mondhatok várom a folytatást. A film maga nagyon jó a trükkök a beszólások az effektek egyszerűen minden tehát ez egy jó film. Látni kell nézzétek meg :) Üdv Yosihiro

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Egyszerű de annál nagyszerűbb akciófilm, nem kevés Bruce Willis-sel. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

0

Velős akciófilm. Bejött, vicces akciódús, sokat lövöldöznek benne és ami a pláne hogy ezt mind koros színészek. Nagyon birom az öregeket és azt hogy mindig elmondják hogy ez most már más mert eljárt felettük az idő mégis ugyan úgy lepipálnak mindenki... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 19.

0

Amiben Bruce Willis benne van az már rossz film nem lehet, és ez a Red-re is igaz. Pörgős, akciódús és látványos film és egy pillanatra sem engedi el a néző figyelmét. Cseles volt a csavar a film végén. Minőségi kikapcsolódás az egész családnak.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

1

Nézhető, tipikus akció vígjáték, kevés a komolyság, a realitást meg kihajította az ablakon! Egy szórakoztató családi akció vígjáték. Nyomják a nyuggerek! Ne várjon senki többet, Bruce Willis nem a legjobb filmjeihez sorolnám, de aér humoros lenni, néha megnevettetett :)

A film összbevétele 199 006 387 dollár volt (imdb.com).

 

Meryl Streep is esélyes volt Victoria szerepére.

(mamiéstöti2)
 

A képregény történet igen rövid, ezért az alaptörténetet ki kellett bővíteni, hogy 2 órás legyen a film. Ezért a képregény és a film jelentősen különbözik egymástól !

(Yosihiro)
 

Amikor John Malkovich megkapta a forgatókönyvet, nem a saját szövegeit kezdte el olvasni, és értetlenkedve fel is hívta az ügynökét, hogy miért kapta Frank szerepét, amikor neki Marvint kéne alakítania.

(SódóGA)
 

A RED a “Retired, Extremely Dangerous” (Nugdíjas, Nagyon Veszélyes) rövidítése.

(SódóGA)
 

A fekete limuzin, amelyet Ivan Simanov vezet, egy szovjet érából származó GAZ-M14 “Csajka”.

(SódóGA)