Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
45
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Red
 
Deku   2017. 07. 25.

Egyszerű de annál nagyszerűbb akciófilm, nem kevés Bruce Willis-sel. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Bruce Willis sosem volt a kedvenc színészem, egyszerűen irritál nem tudom miért. De ez a film ütős volt, izgalmas, néha humoros, mi kellhet még egy jó filmhez?


 
hsanya182   2015. 05. 06.

Nézhető, tipikus akció vígjáték, kevés a komolyság, a realitást meg kihajította az ablakon! Egy szórakoztató családi akció vígjáték. Nyomják a nyuggerek! Ne várjon senki többet, Bruce Willis nem a legjobb filmjeihez sorolnám, de aér humoros lenni, néha megnevettetett :)

 
Gigi   2017. 01. 13.

Szeretem az akció vígjátékokat, de olyan ritkán lehet igazán jóra bukkanni. A Red szerintem magasan a legjobb ebben a kategóriában.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Egy ilyen impozáns színészekkel felvonuló filmtől az ember többet vár. Pár emlékezetesebb akció jelenet volt, de abból is volt, ami már komikus volt. Tipikus egyszer nézős film.

Bruce Willis
Morgan Freeman
Bruce Willis
Helen Mirren
Morgan Freeman
John Malkovich
Bruce Willis
Mary-Louise Parker
Karl Urban
Bruce Willis
Helen Mirren
John Malkovich
Karl Urban
Morgan Freeman
Brian Cox
Ernest Borgnine
Julian McMahon
Karl Urban
John Malkovich
Morgan Freeman
Bruce Willis
Audrey Wasilewski
Morgan Freeman
Mary-Louise Parker
Brian Cox
Helen Mirren
Helen Mirren
John Malkovich
 

Meryl Streep is esélyes volt Victoria szerepére.

(mamiéstöti2 )
 

A képregény történet igen rövid, ezért az alaptörténetet ki kellett bővíteni, hogy 2 órás legyen a film. Ezért a képregény és a film jelentősen különbözik egymástól !

(Yosihiro )
 

Amikor John Malkovich megkapta a forgatókönyvet, nem a saját szövegeit kezdte el olvasni, és értetlenkedve fel is hívta az ügynökét, hogy miért kapta Frank szerepét, amikor neki Marvint kéne alakítania.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.