Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
49
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Red
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Garfbob10   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Egy könnyed kis szórakoztató akciófilm Bruce Willisszel, ami egyben kicsit parodizálja is az ő életművét. A színészek nagyszerűek, láthatóan élvezik a dolgot, közüllük is leginkább John Malkovich viszi a prímet.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nagy izgalommal vártam ezt a filmet, mert ennyi jó színészt együtt dolgozni, legtöbbször a történet minőségéről igyekszik levenni a hangsúlyt, de ez telitalálat volt.


 
Deku   2017. 07. 25.

Egyszerű de annál nagyszerűbb akciófilm, nem kevés Bruce Willis-sel. Akadtak apróbb döccenők de szerencsére ez nem rontott a hangulatán. Inkább egy kis színt vitt az egészbe. A történet nagyon rendben volt és szerintem a karakterek is.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

Velős akciófilm. Bejött, vicces akciódús, sokat lövöldöznek benne és ami a pláne hogy ezt mind koros színészek. Nagyon birom az öregeket és azt hogy mindig elmondják hogy ez most már más mert eljárt felettük az idő mégis ugyan úgy lepipálnak mindenkit abban amiben hajdanán jók voltak. Ez van ebben a filmben is és nagyon ütős lett.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Bruce Willis sosem volt a kedvenc színészem, egyszerűen irritál nem tudom miért. De ez a film ütős volt, izgalmas, néha humoros, mi kellhet még egy jó filmhez?

Bruce Willis
Morgan Freeman
Bruce Willis
Helen Mirren
Morgan Freeman
John Malkovich
Bruce Willis
Mary-Louise Parker
Karl Urban
Bruce Willis
Helen Mirren
John Malkovich
Karl Urban
Morgan Freeman
Brian Cox
Ernest Borgnine
Julian McMahon
Karl Urban
John Malkovich
Morgan Freeman
Bruce Willis
Audrey Wasilewski
Morgan Freeman
Mary-Louise Parker
Brian Cox
Helen Mirren
Helen Mirren
John Malkovich

A film összbevétele 199 006 387 dollár volt (imdb.com).

 

Meryl Streep is esélyes volt Victoria szerepére.

(mamiéstöti2 )
 

A képregény történet igen rövid, ezért az alaptörténetet ki kellett bővíteni, hogy 2 órás legyen a film. Ezért a képregény és a film jelentősen különbözik egymástól !

(Yosihiro)
 

Amikor John Malkovich megkapta a forgatókönyvet, nem a saját szövegeit kezdte el olvasni, és értetlenkedve fel is hívta az ügynökét, hogy miért kapta Frank szerepét, amikor neki Marvint kéne alakítania.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.