Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

RED 2. (2013)

RED 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
41
Vélemények
52
Képek
1
Videók
RED 2.

Galéria (52)

Videók (1)

 
Garfbob10   2019. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Frank Moses második kalandja ugyan vesztett a lendületéből, de még így is egy veszett szórakoztató, jól összerakott akciófilm lett a végeredmény. Bruce Willis láthatóan élvezte a szerepet - amit azóta nem nagyon lehet egy szerepéről sem elmondani -, de a showt továbbra is John Malkovich lopta el.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Nagyon jól sikerült a folytatás is, csakúgy mint az első rész. Remek színészi teljesítmények és sok poén.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Nagyszerű, pörgős és akciódús. Amit pedig nem említettem, hogy teljesen humoros az egész. Valahol az akció film és a vígjáték között egyensúlyoz ez a film és a kettő motívum nagyon jól kiegyenlíti egymást.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

0

Egy akció-vígjáték.De csak egy a sok közül,persze pörög az akció,és jók a színészek,de ennyi...kissé sablonos,és ezerszer látott jelenetek,ezerszer ellőtt poénok újabb köntösben.Rágcsálnivalóval egyszer elmegy.

 
Berto49   2017. 05. 17.

0

Jópofa akció-vígjáték, amiben a sztárok és a beköpések viszik a prímet, mert a cselekményt nem lehet komolyan venni. Bruce Willis, Malkovich (hogy megöregedett!) A. Hopkins, H. Mirren, C. Zeta-Jones, szinte az egész stáblistát kell felsorolni, Béka, ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 01. 29.

0
Fegyveres vének klubja

Az idő pörög, egyszer csak azon kapjuk magunkat hogy lassabban mozgunk, fáradtabbak vagyunk és fáj mindenünk ok nélkül. Ez az általánosítás hírből elkerüli a filmet. Az első résznek is az volt a koncepciója hogy a vénséget zsebre téve kalandoznak a nyugger kémek, de itt. Még több stuki, még több akció és mintha picivel több halál is lett volna. De mi is ez valójában. Egy csapat pocakos ember akik meg akanak menteni egy csomó embert úgy hogy baleseteket okoznak lőnek és robbantgatnak. Kedves néző akcióban nem lesz hiány az biztos, sőt a történet is összeszedett és érdekfeszítő. Az adalék szálak viszont nem elég jól kidolgozottak viszont azok szolgáltatják a humoros részeket.Ami sajnos nem jött össze az a hiteles ábrázolás. Meghal a filmben több tucat ember de egyik potenciális hulla sem vérzik. Szomorú még az is hogy a főgonosz nem igazán érezte át a szerepet. A főkarakterek jók voltak, viszont kicsit olyan érzés volt mintha kicserélődött volna a habitusuk, ami lehet karakter fejlődésnek is betudni meg nem is. Annyira nem zavaró de azért észrevehető. Amúgy kellemes nézni ahogyan az öregek folyamatosan bizonygatni akarják hogy nem azok és ez néhány jelenet erejéig sikerül is de aztán egy üldözéses résznél elveszítjük a CGI mozgás alkotta erő varázsát. Nekem tetszett mert minden hibája ellenére szórakoztató és pörgős, na meg szeretem Bruce Willis-t.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

1

Nézhető, tipikus akció vígjáték, kevés a komolyság, a realitást meg kihajította az ablakon! Egy szórakoztató családi akció vígjáték. Nyomják a nyuggerek! Ne várjon senki többet, Bruce Willis nem a legjobb filmjeihez sorolnám, de aér humoros lenni, néha megnevettetett :)

A film összbevétele 148 075 565 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 69 ember hal meg.

(Norbi)
 

A film bevétele 119 millió dollár volt, 84 millió dollárból készült el.

(mamiéstöti2)
 

Mary-Louise Parker és Anthony Hopkins 2. közös filmje.

(mamiéstöti2)
 

Két korábbi Hannibal Lecter-t alakító színész is szerepel a filmben ( Hopkins, Cox).

(mamiéstöti2)
 

A fényképen való szereplésért Han apját is megemlítik a vége stáblistában, mert az volt az álma, hogy színész legyen, de a film forgatásakor már nem élt.

(mamiéstöti2)