Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

RED 2.

(RED 2)
RED 2.
 
Bthewatcher  2017. 07. 25.

Le a kalappal! Ez zseniális volt! Bruce megint nagyon alakított. Sok, jó akció jelenet, ami nagyon tetszett benne. Profin voltak kivitelezve! Ez is plusz pont a kiadó felé!

 
Deku  2017. 07. 11.

Nagyszerű, pörgős és akciódús. Amit pedig nem említettem, hogy teljesen humoros az egész. Valahol az akció film és a vígjáték között egyensúlyoz ez a film és a kettő motívum nagyon jól kiegyenlíti egymást.

 
Berto49  2017. 05. 17.

Jópofa akció-vígjáték, amiben a sztárok és a beköpések viszik a prímet, mert a cselekményt nem lehet komolyan venni. Bruce Willis, Malkovich (hogy megöregedett!) A. Hopkins, H. Mirren, C. Zeta-Jones, szinte az egész stáblistát kell felsorolni, Béka, a francia méregkeverő alakítója pedig David Thewlis. Az a két akciójelenet különösen tetszett: amikor a Han nevű szereplő (Lee Byung-hun) verekszik. Fantasztikus, hogy mit tud! A majdnem két óra minden percét élveztem.

 
Gigi  2017. 01. 15.

Imádom ezt is, és az első részét is. Tartottam tőle, hogy az 1. rész után elfogy a történet, de szerencsére nem így lett. Többször láttam már, és mindig kikapcsol. Nem kell tőle erős történetet várni, nem is ez a célja, a humor faktor és a szerethető karakterek a legnagyobb erőssége.

 
hsanya182  2015. 05. 06.

Nézhető, tipikus akció vígjáték, kevés a komolyság, a realitást meg kihajította az ablakon! Egy szórakoztató családi akció vígjáték. Nyomják a nyuggerek! Ne várjon senki többet, Bruce Willis nem a legjobb filmjeihez sorolnám, de aér humoros lenni, néha megnevettetett :)

 

A film bevétele 119 millió dollár volt, 84 millió dollárból készült el.

(mamiéstöti2)
 

Mary-Louise Parker és Anthony Hopkins 2. közös filmje.

(mamiéstöti2)
 

Két korábbi Hannibal Lecter-t alakító színész is szerepel a filmben ( Hopkins, Cox).

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.