Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
22
Képek
Videók
RED 2.
 
Deku   2017. 07. 11.

Nagyszerű, pörgős és akciódús. Amit pedig nem említettem, hogy teljesen humoros az egész. Valahol az akció film és a vígjáték között egyensúlyoz ez a film és a kettő motívum nagyon jól kiegyenlíti egymást.

 
Berto49   2017. 05. 17.

Jópofa akció-vígjáték, amiben a sztárok és a beköpések viszik a prímet, mert a cselekményt nem lehet komolyan venni. Bruce Willis, Malkovich (hogy megöregedett!) A. Hopkins, H. Mirren, C. Zeta-Jones, szinte az egész stáblistát kell felsorolni, Béka, a francia méregkeverő alakítója pedig David Thewlis. Az a két akciójelenet különösen tetszett: amikor a Han nevű szereplő (Lee Byung-hun) verekszik. Fantasztikus, hogy mit tud! A majdnem két óra minden percét élveztem.


 
Gigi   2017. 01. 15.

Imádom ezt is, és az első részét is. Tartottam tőle, hogy az 1. rész után elfogy a történet, de szerencsére nem így lett. Többször láttam már, és mindig kikapcsol. Nem kell tőle erős történetet várni, nem is ez a célja, a humor faktor és a szerethető karakterek a legnagyobb erőssége.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

Nézhető, tipikus akció vígjáték, kevés a komolyság, a realitást meg kihajította az ablakon! Egy szórakoztató családi akció vígjáték. Nyomják a nyuggerek! Ne várjon senki többet, Bruce Willis nem a legjobb filmjeihez sorolnám, de aér humoros lenni, néha megnevettetett :)

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 14.

Nagyon imádtam egyszerűen bitang jó film. Őszintén szólva az első rész után már nem vártam ilyen minőségű filmet de szerencsére tévedtem. Bőven olyan jó mint elődje.

 

A film bevétele 119 millió dollár volt, 84 millió dollárból készült el.

(mamiéstöti2 )
 

Mary-Louise Parker és Anthony Hopkins 2. közös filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Két korábbi Hannibal Lecter-t alakító színész is szerepel a filmben ( Hopkins, Cox).

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.