Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Chris Tucker és Jackie Chan azt csinálták,amit egy ilyen tipusú filmben kell. Ökörködtek,és verekedtek.Mi meg nevettünk. Ennyit ad,és több nem is kell. A maga kategóriájában tűrhető.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Nem vagyok egy nagy Jackie Chan rajongó, nálam pont úgy nem üti meg a mércét mint egy Bud Spencer film. Bár attól azért sokkal jobb. Itt inkább olyan átlagos a film. Vannak benne jó poénok de ennyi.


 
Orosz István   2017. 08. 04.

0

Na ez is au egyik kedvenc Jackie Chan filmem, akció dús, kalandos jó a történet. A két színész remek zsaru párost alakít. Nekem csak pozitív a véleményem róla.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Ütős kis vígjáték részese lehettem. Akciójelenetekben bővelkedik, de nem lesz az egész izzadságszagú. Jackie Chan pedig bravúros trükkmester, egy plusz színfolt.

 
Yosihiro   2015. 04. 28.

0

Ez is egy remek párosítás a poénok és a harc tekintetében is. Öröm volt látni így ezt a két színészt hiszen egy új műfajt teremtettek. Nagyon jó poénok és látványos film érdmes megnézni ! Üdv Yosihiro

 
Norbert93   2019. 04. 20.

0

Jackie Chan egyik legjobb buddy movie-ja, méltán foglalhatna helyet a képzeletbeli dobogón, mint a legjobb zsarupárosnak járó cím. Az elejétől a végéig vicces, végre ebben a filmben az egész világnak megmutathatta a kemény erőszak nélküli, egyedi és ... több»

 
VFTS   2016. 08. 07.

0

A furcsa párost, akik végül össze szoknak remek szereplők alakítják. A történet elég kiszámítható, de a poénok és az akciók kárpótolnak ezért.

Galéria (8)

Videók (2)

A film összbevétele 244 386 864 dollár volt (imdb.com).

 

Jackie Chan igazi hollywoodi sztár ezzel a filmmel lett, mely csak Amerikában 130 millió dolláros bevételt eredményezett, míg a világon 244 millió dolláros bevételt számolhattak.

(Yosihiro )
 

Legtöbb filmjéhez hasonlóan Chris Tucker szinte az összes párbeszédben improvizált.

(hp )
 

Carter nyomozó azonosítóján látható fotót a film készítői utólag manipulálták, így kapott a színész afro frizurát és bajszot.

(hp )
 

Carter szerepét Eddie Murphynek is felajánlották, de a színész A szentfazék (1998) javára lemondott a lehetőségről.

(hp )
 

Carter szerepére Martin Lawrence is esélyes volt, azonban a színészt nem győzte meg a forgatókönyv.

(hp )