Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 29.

legújabb vélemény

Chris Tucker és Jackie Chan azt csinálták,amit egy ilyen tipusú filmben kell. Ökörködtek,és verekedtek.Mi meg nevettünk. Ennyit ad,és több nem is kell. A maga kategóriájában tűrhető.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem vagyok egy nagy Jackie Chan rajongó, nálam pont úgy nem üti meg a mércét mint egy Bud Spencer film. Bár attól azért sokkal jobb. Itt inkább olyan átlagos a film. Vannak benne jó poénok de ennyi.


 
Orosz István   2017. 08. 04.

Na ez is au egyik kedvenc Jackie Chan filmem, akció dús, kalandos jó a történet. A két színész remek zsaru párost alakít. Nekem csak pozitív a véleményem róla.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Ütős kis vígjáték részese lehettem. Akciójelenetekben bővelkedik, de nem lesz az egész izzadságszagú. Jackie Chan pedig bravúros trükkmester, egy plusz színfolt.

 
Yosihiro   2015. 04. 28.

Ez is egy remek párosítás a poénok és a harc tekintetében is. Öröm volt látni így ezt a két színészt hiszen egy új műfajt teremtettek. Nagyon jó poénok és látványos film érdmes megnézni ! Üdv Yosihiro

 
Norbert93   2019. 04. 20.

Jackie Chan egyik legjobb buddy movie-ja, méltán foglalhatna helyet a képzeletbeli dobogón, mint a legjobb zsarupárosnak járó cím. Az elejétől a végéig vicces, végre ebben a filmben az egész világnak megmutathatta a kemény erőszak nélküli, egyedi és fergeteges harcművészeti stílusát. Mérföldkő az akció-vígjátékok világában.

 
VFTS   2016. 08. 07.

A furcsa párost, akik végül össze szoknak remek szereplők alakítják. A történet elég kiszámítható, de a poénok és az akciók kárpótolnak ezért.

A film összbevétele 244 386 864 dollár volt (imdb.com).

 

Jackie Chan igazi hollywoodi sztár ezzel a filmmel lett, mely csak Amerikában 130 millió dolláros bevételt eredményezett, míg a világon 244 millió dolláros bevételt számolhattak.

(Yosihiro )
 

Legtöbb filmjéhez hasonlóan Chris Tucker szinte az összes párbeszédben improvizált.

(hp)
 

Carter nyomozó azonosítóján látható fotót a film készítői utólag manipulálták, így kapott a színész afro frizurát és bajszot.

(hp)
 

Carter szerepét Eddie Murphynek is felajánlották, de a színész A szentfazék (1998) javára lemondott a lehetőségről.

(hp)
 

Carter szerepére Martin Lawrence is esélyes volt, azonban a színészt nem győzte meg a forgatókönyv.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.