Egyik család sem szívesen teregeti ki a szennyest, titkai pedig mindenkinek vannak, még házon belül is. Smithék látszólag egy teljesen hétköznapi életet élnek. Sem a kívülállók, sem ők maguk nem sejtik, hogy mit rejteget előlük a másik. Jane és John mindketten bérgyilkosok, azonban a házaspár tagjaiban semmi más közös nincs, sőt, két egymással rivalizáló szervezetnek dolgoznak. Smithék nyugodt külvárosi élete teljesen felborul, amikor új megbízást kapnak. Bár szigorúan nem vittek addig haza munkát, most rákényszerülnek, hisz a következő célpontjukról kiderül, hogy évek óta megosztják vele hitvesi ágyukat.
A forgatás kezdetén Angelina Jolie viccesen ezt mondta : " Én mindig szerelmes leszek, mikor dolgozom egy filmen".
(Artemisia )A film 110 millió dollárból készült el, s 478,207,520 dollárt termelt világszerte, tehát több mint a négyszeresét visszahozta a büdzsének.
(citizenfour99)A rottent. nevű kritikaösszegző oldalon szerint a film nem teljesített valami jól a maga 59%-val, 122 pozitív és 85! negatívabb jellegű kritikával.
(citizenfour99)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »