Közösség

Vélemény:

68 Mr. és Mrs. Smith

(2005)

Mr. és Mrs. Smith

Br623   2025.07.12 15:16
0

Ez a film azért különleges, mert Brad Pitt és Angelina Jolie a forgatáson jöttek össze. Olyan jól működött köztük a kémia, hogy házasság lett belőle. Két nagyon jó színész a főszereplő, mondhatjuk, hogy egy álompasi és egy álomnő. A házasság, szerelem, romantika, humor van vegyítve egy kis kémkedéssel, fegyverekkel, akcióval. Szerintem nagyon jól sikerült, én már többször is megnéztem a 20 év alatt. Így mondhatom, hogy még ma is nézhető. A filmben szerepel Adam Brody is, akit szintén kedvelek. Az a rész, hogy szétverik a házukat, egymásnak mennek kocsival, elütik és felrobbantják egymást, valóban túlzó és nem életszerű, ahogy az sem, hogy hat évig tudnák titkolni egymás előtt a valódi munkájukat és a hazugságokat. De ezt meg lehet szerintem bocsátani a móka kedvéért. A kedvenc jelenetem, amikor egy asztalnál esznek, miután megtudták egymásról, hogy kémek. És az is nagyon jó, hogy az elején és a végén is a pszichológusnál beszélgetnek, keretbe foglalva a tanulságot, hogy nem szabad titkolózni egy házasságban.