Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Resident Alien (2021-2022)

Resident Alien
Filmadatlap
 
64
Szereplők
6
Vélemények
23
Képek
3
Videók

Galéria (23)

Videók (3)

 
Greeta   2021. 10. 28.

legújabb vélemény

2

Ötletes a történet, sok egyediség van benne. Emellett a humor faktor is nagyon rendben van. Ennyi jó karaktert rég láttam sorozatban.

 
Robinson76   2021. 04. 13.

1
Idelenn idegen

Egy alakváltó idegen történetének lehetünk tanúi, aki a Földünkön ragadva, az emberek között elvegyülve próbál szocializálódni, miközben egy nagy tervet kíván végrehajtani. Szocializálódása csak részben sikerül, és ez adja azt a fajta humort, ami kiemeli ezt a sorozatot a hasonló, földönkívülieket foglalkoztató társai közül. Sajnos az alacsonynak tűnő költségvetés egy kis nyomot hagy a képi világán, de ezt a korábban is említett humorral, illetve némi kreativitással sikerült jól ellensúlyozni. Így egy teljesen fogyasztható történetet kapunk a készítőktől, amit érdemes megtekinteni.

 
indingo   2021. 10. 23.

5

Alan Tudyk ilyet is tud? Remekül hozta a karaktert. Imádnivaló sorozat volt. A főszereplő és a kisfiú kapcsolata sok mindenen ment keresztül. Rég nevettem ennyit egy sorozaton. Tényleg ennyire szánalmasok vagyunk mi, emberek?

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

2

Azt hittem, hogy az ufós témáról már nem lehet több bőrt lehúzni, de ez a sorozat megcáfolt. Elképesztően vicces, de van benne izgalom is.

 
sandor   2021. 02. 01.

0

Még nem sokat láthattunk belőle, de amit tapasztaltam, nagyon bejött. Erős kezdés, humoros, a megfelelő drámával keverve. Remélem, a folytatás is ilyen minőséget hoz.

 
gerda   2021. 02. 08.

0

Fekete humor, dráma és sci-fi keveredése egy kisvárosi környezetben. Szerintem nagyon vicces, bár nem sok mindent vártam tőle, a látvány is jó lett. Gondolom, az első évad után leállítják, mert tetszik az embereknek.