Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Sólyomszem (2021)

Hawkeye
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Jeremy Renner
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld

Videók (3)

 
Robinson76   2022. 03. 12.

legújabb vélemény

0
Sólyomszem és hű társa

Szépen felvezetett sztori, ahol a két főszereplő egymásra gyakorolt hatása a sorozat mozgatórugója. Közös dinamikájuk tökéletessége egyértelmű már az első perctől, és ez az utolsó pillanatig kitart. Családbarát, habkönnyű történet, ami nem váltja meg a világot, de talán nem is ezt várjuk tőle. Egy kedves, aranyosan szórakoztató, de igazából felejthető széria. A Marvel talán legemberibb sorozata ez, amivel ismételten leszállította a kötelezőt, így tőlem is megkapja a gyártó sorozataira általánosan jellemző jó besorolást.

 
Gábor390920   2021. 12. 28.

a nap véleménye

2
Karácsonyi íjászkodás

Nagyon örültem, amikor idén, az év elején útnak indultak a Marvel-karakterek miniszériái. Ez remek lehetőség arra, hogy a korábban megismert karaktereket a filmekből jobban megismerjük. A WandaVízió egyszerűen zseniális lett szerintem, és jó, hogy az... teljes kritika»

 
grigoriy1rem   2021. 11. 25.

0

Egyáltalán nem rossz, remek kémia van a főszereplők között és szórakoztató a néhány rész alapján amit láttam. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

 
Gergő   2021. 09. 09.

0

Kicsit gyenge volt a kezdés, de adok neki még esélyt, még lehet jó.

 

Sok rajongói spekuláció szerint a sorozat alapja a Sólyomszem képregény lesz Matt Fraction, David Aja és Javier Pulido jóvoltából. A képregény Clint Barton életének azon részeivel foglalkozott, amelyeket a Bosszúállók csapatán kívül tölt, és úgy mutatja be, mint egy karaktert, akit elkerül a szerencse, folyamatosan rájár a rúd, az esetek többségében csak félig van jelen a valóságban - mindeközben igyekszik biztonságban tartani a szomszédságát, akarata ellenére különféle küldetésekbe keveredik és folyton Kate Bishop élcelődésének tárgya.

(Hupka Adrián)
 

A sorozatot eredetileg filmként képzelték el, ez szerepelt Jeremy Renner szerződésében is. Azonban Kevin Feige úgy érezte, ebben a formátumban megfelelőbb lenne elkészíteni, amire végül Renner rábólintott.

(Hupka Adrián)
 

Echo a második süket karakter a Marvel-univerzumban. Az első Makkari (Lauren Ridloff) volt az Örökkévalókban (2021). A színészek, akik a szerepeket kapták, szintén süketek a való életben is.

(Hupka Adrián)