Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
NA

Sólyomszem (2021)

Hawkeye
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Jeremy Renner
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld

Videók (2)

 
grigoriy1rem   2021. 11. 25.

legújabb vélemény

0

Egyáltalán nem rossz, remek kémia van a főszereplők között és szórakoztató a néhány rész alapján amit láttam. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

 
Gergő   2021. 09. 09.

0

Kicsit gyenge volt a kezdés, de adok neki még esélyt, még lehet jó.

 

Sok rajongói spekuláció szerint a sorozat alapja a Sólyomszem képregény lesz Matt Fraction, David Aja és Javier Pulido jóvoltából. A képregény Clint Barton életének azon részeivel foglalkozott, amelyeket a Bosszúállók csapatán kívül tölt, és úgy mutatja be, mint egy karaktert, akit elkerül a szerencse, folyamatosan rájár a rúd, az esetek többségében csak félig van jelen a valóságban - mindeközben igyekszik biztonságban tartani a szomszédságát, akarata ellenére különféle küldetésekbe keveredik és folyton Kate Bishop élcelődésének tárgya.

(Hupka Adrián)
 

A sorozatot eredetileg filmként képzelték el, ez szerepelt Jeremy Renner szerződésében is. Azonban Kevin Feige úgy érezte, ebben a formátumban megfelelőbb lenne elkészíteni, amire végül Renner rábólintott.

(Hupka Adrián)
 

Echo a második süket karakter a Marvel-univerzumban. Az első Makkari (Lauren Ridloff) volt az Örökkévalókban (2021). A színészek, akik a szerepeket kapták, szintén süketek a való életben is.

(Hupka Adrián)