Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
45
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
5
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Nagyon vártam ezt a feldolgozást , de sajnos csalódnom kellet ebben a soriban. Ritka amikor ennyire el tudnak baltázni egy képregényfeldolgozást. Pedig a karakterek miatt bőven lett volna potenciál, de még a szimpatikus szereplőket, akikkel a néző kötődhetett volna azokat is lebutították... Kár megnézni szerintem.

 
indingo   2018. 02. 21.

Én több évadot nem jósolok neki, pedig volna potenciál a történetben. Már az első részben a Maszk külsejű pali rohangálása nevetséges volt, meg ez az óriás kutya is elég bénácska.


 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Olyan volt mintha a 90-es években készült volna a sorozat. A jelmezek, a maszkok kicsit nevetségesek voltak. Meg a én a tesó karaktere, akink a keze mindenhova elér.

 
kmona   2017. 09. 03.

Én nagyon vártam ezt a sorozatot, de sajnos csalódott vagyok. Az Avengers-el szemben egyszerre kapunk meg szinte minden karaktert és így egy kicsit összecsapott a jellemrajzuk. Nem annyira látjuk a motivációjukat. Bár vizuális szempontból szerintem határozottan szép lett az Inhumans, mégis valahogy érthetetlen számomra, ebben miért fektettek ennyi energiát mégis.

 
danny   2017. 09. 01.

Szerintem ez egész jó lett, legalábbis nem annyira pocsék, mint ahogy azt nagyon sokan leírták a neten. Ami számomra nagyon is kellemes meglepetés, hogy egyszerűen nem próbál idétlen humorral jópofizni a sorozat. Szerintem érdemes megnézni és követni, mivel egészen tartalmas szórakozást tud nyújtani.

Eme Ikwuakor
Ken Leung
Anson Mount
Serinda Swan
Isabelle Cornish
Iwan Rheon
Isabelle Cornish
Anson Mount
Anson Mount
Anson Mount
Iwan Rheon
Ken Leung
Serinda Swan
Iwan Rheon
Sonya Balmores Chung
Anson Mount
Serinda Swan
Iwan Rheon
Sonya Balmores Chung
Eme Ikwuakor
Serinda Swan
Anson Mount
Isabelle Cornish
Iwan Rheon
Ken Leung
Mike Moh

A film összbevétele 2 852 282 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 408 635 forintot termelt. A hazai mozik összesen 806 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a harmadik Marvel sorozat, melyet az ABC sugároz.

(hp)
 

Az eredeti tervek szerint az Embertelenek mozifilm lett volna, sőt, a Marvel korábban már a premierdátumot is kitűzte.

(hp)
 

Az Embertelenek a Marvel tévés és filmen univerzumában a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban mutatkoztak be.

(hp)
 

Az Inhumans eredetileg a Marvel mozis univerzumának harmadik fázisának része lett volna, de a stúdió végül úgy döntött, inkább a televíziók képernyőin adaptálják a képregényt.

(hp)
 

Az Embertelenek csapatának főbb tagjai: Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal és Lockjaw.

(hp)
 

Filmes berkekben hosszú ideig arról szóltak a pletykák, hogy Vin Diesel alakítja majd Black Boltot. A szerepet végül Anson Mount kapta.

(hp)
 

A sorozat forgatása Hawaii-n zajlott.

(hp)
 

A sorozat a Marvel azonos című képregényén alapszik.

(hp)
 

A sorozat pilotját világszerte bemutatták a mozikban is. Az első epizódot IMAX kamerákkal forgatták.

(hp)
 

A sorozatot IMAX kamerákkal rögzítették, éppen ezért a részeket mozik is vetítik.

(ps)
 
Az akciók esetlenek, a drámai jelenetek komikusan bénák, a színészektől közül a Trónok harcából ismerős Iwan Rheon kivételével emlékezetes alakítást nem láthatunk, és félszemmel figyelve is lépten-nyomon logikai bukfencekbe futunk bele. A Marvel háza táján maradva is jó pár minőségi szériából csemegézhetünk, így egy okot sem nagyon tudnék mondani, miért is lenne érdemes belekezdeni pont az Inhumans-ba. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.