Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Loki (2021-2023)

Loki
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
19
Képek
7
Videók
Loki

Galéria (19)

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Owen Wilson
Tom Hiddleston
Owen Wilson
Tom Hiddleston

Videók (7)

 
bkzsani   2023. 02. 11.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amikor az első részben megláttam Percikét, ahogy rajzfilmes formában bemutatta a Téridő Variancia Alapítvány működését, kicsit aggódtam, hogy valami gagyi sorozat lesz. De szerencsére nem! Nagyon izgalmas, maga a történet is szuper, meglepő fordulato... több»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Imádtam. Loki karakterét amúgy is jobban szeretem, mint Thorét, de ez a minisorozat elképesztően jól sikerült. Alig várom, hogy az MCU-filmekben ezt az Idő Őrzői témát belefűzzék. Tom Hiddleston zseniális színész. Owen Wilson pedig tökéletesen tovább fűszerezi ezt a remek hangulatot, amit részről részre tovább építenek.

 
Nk   2022. 01. 24.

2

Már az időutazással megfogott a sorozat, ez a téma engem mindig érdekel, az Idővariációs Hatóság működése is nagyon tetszett. Loki karakterének jót tett a hosszú játékidő, egészen izgalmas figura lett. A történet kifejezetten nagyszabású, az évad zár... több»

 
Timon   2021. 08. 04.

1
Glorious

Az előző két sorozat bármennyire is bejött nekem, ez még így is sokkal jobban tetszett. Már a legelső részben tulajdonképpen egyből a lényegre térnek, és ez a szint gyakorlatilag nem megy lejjebb, viszont rengeteg érdekes pontot sikerül előhúzni ezzel az idővonalas dologgal. Az utolsó részt egy kicsit elnyújtottnak érzem, de attól még az is hatalmas volt, és fordulatos. 10/10

 
Alexa   2022. 07. 22.

1

Látványvilága tetszett, egy-két karakter is...de összességében én unalmasnak találtam.

 
Robinson76   2022. 02. 12.

0
Egy Loki nem Loki

Enyhén szólva sem vagyok Marvel-fan, de olyan pontszámokat kapott a széria és olyan potenciált láttam benne, hogy ráve(te)ttem magam, és összességében jól szórakoztam. Az első rész tetszett a legjobban, de később is hozott egy jó szintet. Nekem bejött a retró sci-fi dizájn, a rejtélyek vagy az időutazás mélyebb megismerése. Technikailag és képileg teljesen rendben van a széria, viszont Loki és variánsai nem igazán nyűgöztek le. Marvel-fanoknak nyilván kötelező, de másoknak is kellemes kikapcsolódást nyújthat. A zárórész pedig nagyon fontos történéseket tartalmaz, melyek előrevetí(the)tik az univerzum jövőjét!

 
Melinda   2021. 11. 03.

0
MCU-fanoknak kötelező

Filmes orgazmus élmény - cselekményben, látványvilágban egyaránt. Esküszöm, olyan büszke vagyok Tom Hiddlestonra, mintha legalábbis én magam értem volna el ilyen sikereket. Hatalmas Marvel-fan vagyok, és ez a sorozat sem okozott egy fikarcnyi csalódást sem a multiverzumból.

 

Owen Wilson és Tom Hiddleston korábban együtt játszott az Éjfélkor Párizsban (2011) című filmben, melyben szintén szerepe van az időutazásnak.

(Nk)
 

Kate Herron, a sorozat rendezője 2021 júniusában elárulta, hogy a sorozat nem követi a képregény egyetlen történetét sem. Bár inspirációt merített innen-onnan, nincs olyan jelentős narratív adaptáció, mint pl. a Bosszúállók: Ultron kora (2015) vagy Amerika Kapitány: Polgárháború (2016) esetében.

(Nk)
 

A Marvel köztudottan szigorú a spoilereket illetően. Owen Wilson kiszivárogtatta az információt, miszerint bajuszt növeszt Mobius karaktere miatt. Később a nap folyamán kapott egy sms-t azzal az üzenettel, hogy "első csapás" (Stirke 1). Azt nyilatkozta, szerinte Kevin Feige írta egy eldobható telefonról, így jelezve neki, hogy óvatosan nyilatkozzon a sorozatról.

(Nk)
 

Az eredeti terv szerint a sorozatban Loki az emberi történelem során bukkant volna fel különböző időpontokban, és néha elég kellemetlen hatással lett volna a történelmi eseményekre.

(Nk)
 

A sorozatban megjelenő, rajzolt Miss Minuteshez az inspirációt Mr. DNA jelentette a Jurassic Parkból (1993).

(Nk)
 
A Loki sorozat az MCU negyedik fázisának nagy, keretet adó narratív eseménye: felrúgja a filmes univerzumot a kozmoszba, bevezeti a multiverzumokat, behívja a következő übermensch főgonoszt. Mindezt becsomagolva sokak kedvenc szuperhősvilága csibész rosszfiújának, a stiklik és az átb*szás asgardi istenének a fejlődéstörténetébe. Érdekes, nagyszabású, de mérsékelten izgalmas, mondjuk éppen spoileres Loki évadkritika. több»