Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

Loki (2021)

Loki
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
7
Videók
Loki

Galéria (10)

Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston

Videók (7)

 
Nk   2022. 01. 24.

legújabb vélemény

1

Már az időutazással megfogott a sorozat, ez a téma engem mindig érdekel, az Idővariációs Hatóság működése is nagyon tetszett. Loki karakterének jót tett a hosszú játékidő, egészen izgalmas figura lett. A történet kifejezetten nagyszabású, az évad zár... több»

 
Timon   2021. 08. 04.

1
Glorious

Az előző két sorozat bármennyire is bejött nekem, ez még így is sokkal jobban tetszett. Már a legelső részben tulajdonképpen egyből a lényegre térnek, és ez a szint gyakorlatilag nem megy lejjebb, viszont rengeteg érdekes pontot sikerül előhúzni ezzel az idővonalas dologgal. Az utolsó részt egy kicsit elnyújtottnak érzem, de attól még az is hatalmas volt, és fordulatos. 10/10

 
Melinda   2021. 11. 03.

0
MCU-fanoknak kötelező

Filmes orgazmus élmény - cselekményben, látványvilágban egyaránt. Esküszöm, olyan büszke vagyok Tom Hiddlestonra, mintha legalábbis én magam értem volna el ilyen sikereket. Hatalmas Marvel-fan vagyok, és ez a sorozat sem okozott egy fikarcnyi csalódást sem a multiverzumból.

 
Wesleyvep   2021. 06. 14.

1

Tartottam tőle, hogy az történik majd, mint a Wandavision-nel, amit nagyon vártam és rettenetesen bukott a szememben, nem igazán tartottam érdekesnek vagy jónak. De szerencsére tévedtem és a Loki erősen indított. Nagyon jól rájátszottak a karakterre ... több»

 
jannniisscem   2021. 06. 13.

1

Teljesítette minden elvárásomat, le a kalappal. Nagyon jó lett.

 
Spidey   2021. 10. 24.

0

Imádom. Már legalább 10-szer megnéztem. Szinte biztos, hogy még így sem vettem észre mindent, ami kell a többi filmekhez, sorozatokhoz, vagy akár a 2. évadához. XD Loki a legjobb "gonosztevő", igazi gyémánt volt már a Thor filmekben is a remek humorával. Tökéletes színészt találtak a szerepre.

 
herkedavid   2022. 01. 18.

0
Tökéletes

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sose szerettem Lokit, valamiért a filmekben mindig is egy unszimpatikus, beképzelt karakter volt. Viszont ebben a sorozatban eszméletlen, végre az emberi részét is láthattuk. Én nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze a szerelmi része (ami igazából saját magával lett volna, de mindegy). A történet zseniális, magával ragad, tele van csavarral, két nap alatt kipörgettem, és alig várom, hogy jöjjön a 2. évad!

 

Loki több időpontban is meglátogatja a Földet a történelem során. Tovább kuszálódnak a szálak, mikor párhuzamos univerzumokban is felbukkan.

(Hupka Adrián)
 

Loki, akit a sorozatban követhetünk, nem azonos a karakterrel, akit a Thor filmekben megismerhettünk - pontosabban egy párhuzamos univerzum Lokija, akit az Avengers: Endgame című filmben láthattunk, amint megkaparintja a Tesseractot, és megszökik.

(Hupka Adrián)
 
A Loki sorozat az MCU negyedik fázisának nagy, keretet adó narratív eseménye: felrúgja a filmes univerzumot a kozmoszba, bevezeti a multiverzumokat, behívja a következő übermensch főgonoszt. Mindezt becsomagolva sokak kedvenc szuperhősvilága csibész rosszfiújának, a stiklik és az átb*szás asgardi istenének a fejlődéstörténetébe. Érdekes, nagyszabású, de mérsékelten izgalmas, mondjuk éppen spoileres Loki évadkritika. több»