Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Titánok (2018-2022)

Titans
Filmadatlap
 
78
Szereplők
4
Vélemények
33
Képek
8
Videók

Galéria (33)

Videók (8)

 
Norbert93   2020. 05. 20.

legújabb vélemény

1
Ez lenne a magasztalt Titans?

Jómagam ismerem a Titánok képregényes hátterét, és szeretem a történeteket, karaktereiket, ezért kíváncsian vártam a sorozatot. Leszögezném, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki mindenképpen regény- vagy képregényhű feldolgozást várt, mert nyitott vagyok az új koncepciókra, de nálam ez az egész nagyon elhasalt. Próbáltam elvonatkoztatni, de egyszerűen akkor sem ment le a torkomon, különösen Starfire karaktere volt az, ami a legborzalmasabb és legfelháborítóbb volt az egészben. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi karakter vagy maga a cselekmény ne lett volna sz#r, de ez még a sz#rra is felrakta a koronát. Nem tudom összerakni, hogy mi az ebben a sorozatban, ami megfogta a nézőket. Köszönjük, de a DC Comics történetei maradjanak meg inkább a képregények lapjain, vagy videojáték és animációs film formájában!

 
HereUR   2018. 10. 20.

a nap véleménye

0

Egy újabb szuperhősökről szóló sorozat. Mint a többi ilyen, ez is egy kis lazítást, kikapcsolódást, jó szórakozást ígér. Kérdés, hogy megéri-e időt áldozni rá? Nos, ami miatt elsőre esélyt adtam neki az az egyik kedvencem, Minka Kelly neve és képe vo... több»

 
drg0602   2020. 03. 14.

0

Szuper jó kis sorozat. Elég jó történet, jó karakterek. Végig lefoglalt a történet, és ami nagyon tetszett benne, hogy végig pörgős és látványos.

 
GuineaPigMan   2018. 10. 30.

0

Végre egy valamire való, tökös DC sorozat. Még csak két rész jött ki a sorozatból, de valami eszméletlen. Nem ül le a sorozat, folyamatosan pörgés van, az akciók látványosak, a karakterek pedig jól el lettek találva (még csillagfény is, akitől egy ki... több»

 

Az 58 éves Iain Glen az eddigi legidősebb színész, aki Bruce Wayne/Batman szerepét alakítja, és a második nem amerikai színész Christian Bale után.

(Nk)
 

A sorozat alkotója, Akiva Goldsman írta az 1997-es Batman és Robint.

(Nk)
 

A sorozat elsősorban a The New Teen Titans képregények alapján készül, ami Marv Wolfman és George Pérez munkája.

(Nk)
 

Chella Man süket. Karaktere, Jericho néma, de nem süket.

(Nk)
 

Ez a Tini titánok első élőszereplős megjelenése, habár néhány tagja (Robin, Wonder Girl, Kölyök Flash) már szerepelt élőszereplős sorozatban.

(Nk)