Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
60
Szereplők
4
Vélemények
33
Képek
7
Videók
Titánok
 
Norbert93   2020. 05. 20.

legújabb vélemény

Ez lenne a magasztalt Titans?

Jómagam ismerem a Titánok képregényes hátterét és szeretem a történeteket, karaktereiket, ezért kíváncsian vártam a sorozatot. Leszögezném, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki mindenképpen regény - vagy képregényhű feldolgozást várt, mert nyitott vagyok az új koncepciókra, de nálam ez az egész nagyon elhasalt. Próbáltam elvonatkoztatni, de egyszerűen akkor sem ment le a torkomon, különösen Starfire karaktere volt az ami a legborzalmasabb és legfelháborítóbb volt az egészben. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi karakter vagy maga a cselekmény ne lett volna sz#r, de ez még a sz#rra is felrakta a koronát. Nem tudom összerakni, hogy mi az ebben a sorozatban, ami megfogta a nézőket. Köszönjük, de a DC Comics történetei maradjanak meg inkább a képregények lapjain vagy videójáték és animációs film formájában.

 
HereUR   2018. 10. 20.

a nap véleménye

Egy újabb szuperhősökről szóló sorozat. Mint a többi ilyen, ez is egy kis lazítást, kikapcsolódást, jó szórakozást ígér. Kérdés, hogy megéri-e időt áldozni rá? Nos, ami miatt elsőre esélyt adtam neki az az egyik kedvencem, Minka Kelly neve és képe vo... több»


 
drg0602   2020. 03. 14.

Szuper jó kis sorozat! Elég jó történet, jó karakterek. Végig lefoglalt a történet, és ami nagyon tetszett benne, hogy végig pörgős és látványos.

 
GuineaPigMan   2018. 10. 30.

Végre egy valamire való, tökös DC sorozat. Még csak két rész jött ki a sorozatból, de valami eszméletlen. Nem ül le a sorozat, folyamatosan pörgés van, az akciók látványosak, a karakterek pedig jól el lettek találva (még csillagfény is, akitől egy ki... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.