Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
60
Szereplők
4
Vélemények
33
Képek
7
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 20.

legújabb vélemény

1
Ez lenne a magasztalt Titans?

Jómagam ismerem a Titánok képregényes hátterét és szeretem a történeteket, karaktereiket, ezért kíváncsian vártam a sorozatot. Leszögezném, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki mindenképpen regény - vagy képregényhű feldolgozást várt, mert nyitott vagyok az új koncepciókra, de nálam ez az egész nagyon elhasalt. Próbáltam elvonatkoztatni, de egyszerűen akkor sem ment le a torkomon, különösen Starfire karaktere volt az ami a legborzalmasabb és legfelháborítóbb volt az egészben. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi karakter vagy maga a cselekmény ne lett volna sz#r, de ez még a sz#rra is felrakta a koronát. Nem tudom összerakni, hogy mi az ebben a sorozatban, ami megfogta a nézőket. Köszönjük, de a DC Comics történetei maradjanak meg inkább a képregények lapjain vagy videójáték és animációs film formájában.

 
HereUR   2018. 10. 20.

a nap véleménye

0

Egy újabb szuperhősökről szóló sorozat. Mint a többi ilyen, ez is egy kis lazítást, kikapcsolódást, jó szórakozást ígér. Kérdés, hogy megéri-e időt áldozni rá? Nos, ami miatt elsőre esélyt adtam neki az az egyik kedvencem, Minka Kelly neve és képe vo... több»


 
drg0602   2020. 03. 14.

0

Szuper jó kis sorozat! Elég jó történet, jó karakterek. Végig lefoglalt a történet, és ami nagyon tetszett benne, hogy végig pörgős és látványos.

 
GuineaPigMan   2018. 10. 30.

0

Végre egy valamire való, tökös DC sorozat. Még csak két rész jött ki a sorozatból, de valami eszméletlen. Nem ül le a sorozat, folyamatosan pörgés van, az akciók látványosak, a karakterek pedig jól el lettek találva (még csillagfény is, akitől egy ki... több»

Galéria (33)

Videók (7)