Netflix gyártású DC-sorozat, ami nekem jobban tetszett, mint a Doom Patrol, még úgy is, hogy van benne crossover, de ettől még nem veszi át azt a stílust. Így jó, ahogy van. Az első évad kifejezetten tetszett, sőt az volt a legjobb. Bruce Wayne karakterének csak a hangját hallottuk, meg a kezét láttuk csupán, később ez változni fog, amit hibának tartok. Maradhatott volna végig ez a titokzatosság. Ellenben hiányoltam Joker karakterét, ha már sok mindenkit beletettek, akit szinte lehetett, de őt szinte csak említik, és egyszer látjuk távolról. A 2. évad első része inkább horroros volt, szerencsére a többi rész már elengedte ezt a vonalat, 3. évadban a szuper gagyi főgonosz volt az egész sorozatnak a megcsúfolása, majd ezt tudják überelni egy még borzalmasabb 4. évaddal, amelynek az elején még nem igazán tiszta, ki is a főgonosz és hányan vannak, de megkoronázzák még boszorkányokkal, mágiával, zombikkal stb. Végül a 9. rész volt az, ami tetszett belőle, illetve a záró képsorok. Egyszerűen katasztrófa volt, inkább az első két évadot értékelném, azok kifejezetten jók voltak. Különösen tetszett, hogy a karakterek folyamatosan fejlődtek, mind a külsőjükben, mind a képességük terén.
7/10.
Netflix gyártású DC-sorozat, ami nekem jobban tetszett, mint a Doom Patrol, még úgy is, hogy van benne crossover, de ettől még nem veszi át azt a stílust. Így jó, ahogy van. Az első évad kifejezetten tetszett, sőt az volt a legjobb. Bruce Wayne karakterének csak a hangját hallottuk, meg a kezét láttuk csupán, később ez változni fog, amit hibának tartok. Maradhatott volna végig ez a titokzatosság. Ellenben hiányoltam Joker karakterét, ha már sok mindenkit beletettek, akit szinte lehetett, de őt szinte csak említik, és egyszer látjuk távolról. A 2. évad első része inkább horroros volt, szerencsére a többi rész már elengedte ezt a vonalat, 3. évadban a szuper gagyi főgonosz volt az egész sorozatnak a megcsúfolása, majd ezt tudják überelni egy még borzalmasabb 4. évaddal, amelynek az elején még nem igazán tiszta, ki is a főgonosz és hányan vannak, de megkoronázzák még boszorkányokkal, mágiával, zombikkal stb. Végül a 9. rész volt az, ami tetszett belőle, illetve a záró képsorok. Egyszerűen katasztrófa volt, inkább az első két évadot értékelném, azok kifejezetten jók voltak. Különösen tetszett, hogy a karakterek folyamatosan fejlődtek, mind a külsőjükben, mind a képességük terén. 7/10.