Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
92%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
4
Videók
 
feri1   2021. 01. 10.

legújabb vélemény

0

Ha nagyon szigorúak akarunk lenni ehhez a sorozathoz, akkor is érdemes csak önmagárt vizsgálnunk - márpedig szerintem ez a kifejezetten egy hétvége alatt ledarálható és izgalmas féle alkotás.

 
alien007   2021. 01. 09.

0

Akik az eredeti történetet várják, csalódni fognak - de akik hajlandóak nyitni az újra, azoknak szerintem igen kellemes meglepetésben lesz részük, mert ez egy jó sorozat.


 
leo777   2021. 01. 08.

0

Így kell újragondolni valami régit úgy, hogy az ne csorbuljon: ez a sorozat az iskolapéldája annak, hogyan lehet átmenteni valamit az utókornak, ami ettől függetlenül szórakoztató is.

Galéria (15)

Videók (4)

 

A sorozat 10 részből áll, melyet két ütemben mutatnak be a Netflixen (5-5 epizódot).

(hp )
 

A sorozat kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg 100 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp )
 

A Lupin a magyarországi Netflixes premierjét követően a második legnézettebb sorozat lett a streaming szolgáltató kínálatában.

(hp )
 

A sorozat készítői nagyban merítettek Maurice Leblanc Az úri betörő című regényéből, a sorozat többször is utal rá, és a történet is ismerős lehet. Viszont fontos megjegyezni, hogy a főhős is olvasta az említett könyvet, és ez inspirálta, hogy tolvajjá váljon.

(Hupka Adrián)