Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Lupin (2021)

Lupin
Filmadatlap
 
34
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
6
Videók

Galéria (15)

Videók (6)

 
kevelin   2021. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Az egyik legjobb Netflixes sorozat. Omar Sy játékát már az Életrevalókban is nagyon szerettem. Izgalmas, vicces, nagyon leköt. 2 nap alatt végigmentem, és a szinkronos változatot sokkal inkább ajánlom.

 
Robinson76   2021. 04. 21.

1
Egy szerethető tolvaj kalandjai

Főhősünk a kedvenc gyerekkori regényének kalandjait veszi modern kori akcióinak alapjául, miközben apja ártatlanságát próbálja bebizonyítani. A francia Louvre-ban egy nyakék eltulajdonításával Lupin példáját követi hősünk, aki ugyan jó ügyért teszi a dolgát, de jogilag mindenképp a rossz oldalon állva, mégis szerethetően teszi ezt. A széria nem nélkülözi az akciót és a fordulatokat sem, mindezt pedig helyenként humorosra és szórakoztatóra alkották meg készítői. Egyszóval a sorozat nézeti magát, és egészen szerethető formában ígér remek szórakozást. Várom a – pandémia miatti – kényszerű szünetet követő folytatást.

 
hp   2021. 02. 22.

0

Őszintén szólva nem is tudom, mit gondoljak az első hat részről... Vegyes érzéseim vannak, mivel az egész tényleg mutatós, Omar Sy nagyszerű, mint szinte mindig, és a sztori is rendben van, de közben meg mégis egy csomó dolgot bosszantónak találok be... több»

 
Kazydo   2021. 08. 11.

0
Lazításhoz tökéletes

Netflixen daráltam le mind a 2 évadot nemrég, nekem tökéletesen megfelelt arra, hogy a sok török sorozat meg főzőcskéző sztár helyett ez lazítson le egy munkás nap után. Nem kell mindig logikát keresni mindenben, mert bele lehet fáradni abba is. Pont az jó ebben a sorozatban, hogy nem hétköznapi történésekkel van tele, mert ha erre vágyik valaki, akkor vegye fel kamerára a saját mindennapjait, és nézze azt esténként. Omar Sy megint jól hozta a karaktert, nem hiába kapott anno díjat az Életrevalókért, illetve nekem bejött még a Derült égből apuban is. Úgy tudom, lesz 3. évad is, kíváncsi vagyok, mit tudnak még hozzátenni az eddigiekhez, hiszen akár lezártnak is lehetne tekinteni az eddigi cselekmények után.

 
Melinda   2021. 03. 20.

0

Bajban vagyok az értékelésnél, mert ugyan mindenhol azt látom, hogy a sorozat első évada 6 részes, nekem a Netflix továbbra is csak 5 részt ad be, és semmivel többet. Mindenesetre az biztos, hogy maga Arsene Lupin karaktere nagyon érdekes, nekem a so... több»

 
Sebes Gábor Nézhetetlen  2021. 06. 21.

0
2. évad

Az új évad minden idők legrosszabb, legprimitívebb sorozata.

 
Robert Sarkozi Bobo Nézhetetlen  2021. 01. 30.

0

Nekem nem jön be. Az első rész után abba is hagytam.

 

Omar Sy már elárulta, hogy leszerződött a 3. évadra is, amiről még semmit nem árultak el, nagy valószínűséggel 2022 folyamán fog csak megjelenni annak ellenére, hogy az 1. és a 2. évad megjelenése között csak 5 hónap telt el.

(Kazydo)
 

Arséne Lupin karaktere nemcsak ebben a sorozatban jelenik meg, számos filmben, tv műsorban és színpadi műben feldolgozták már a történeteit.

(Kazydo)
 

A sorozat 10 részből áll, melyet két ütemben mutatnak be a Netflixen (5-5 epizódot).

(hp)
 

A sorozat kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg 100 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 

A Lupin a magyarországi Netflixes premierjét követően a második legnézettebb sorozat lett a streamingszolgáltató kínálatában.

(hp)
 
A Netflixnek tagadhatatlanul bejött, hogy mindenféle könyves adaptációkat dobnak a streamingpiacra. Vegyük például Julia Quinn Bridgerton-családját, vagy Walter Tevis-adaptációt, A vezércselt. Nincs ez másként a George Key alkotta, 5 részes francia sorozattal sem, mely a 19. század végén gyorsan népszerűvé vált Arsène Lupin úri tolvaj történetére épül. Tagadhatatlanul zseniális választás volt a Lupinnal kezdeni a 2021-es évet. több»
 
Amellett, hogy nem teker túl nagyokat a széria, jól sejtet és ügyesen tréfál, azzal a vagány rafinált mosollyal az arcán, amiért úgy odavagyunk. több»