Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Lupin (2021)

Lupin
Filmadatlap
 
34
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
6
Videók
 
Robinson76   2021. 04. 21.

legújabb vélemény

1
Egy szerethető tolvaj kalandjai

Főhősünk a kedvenc gyerekkori regényének kalandjait veszi modern kori akcióinak alapjául, miközben apja ártatlanságát próbálja bebizonyítani. A francia Louvre-ban egy nyakék eltulajdonításával Lupin példáját követi hősünk, aki ugyan jó ügyért teszi a dolgát, de jogilag mindenképp a rossz oldalon állva, mégis szerethetően teszi ezt. A széria nem nélkülözi az akciót és a fordulatokat sem, mindezt pedig helyenként humorosra és szórakoztatóra alkották meg készítői. Egyszóval a sorozat nézeti magát, és egészen szerethető formában ígér remek szórakozást. Várom a – pandémia miatti – kényszerű szünetet követő folytatást.

 
hp   2021. 02. 22.

0

Őszintén szólva nem is tudom, mit gondoljak az első hat részről... Vegyes érzéseim vannak, mivel az egész tényleg mutatós, Omar Sy nagyszerű, mint szinte mindig, és a sztori is rendben van, de közben meg mégis egy csomó dolgot bosszantónak találok be... több»


 
Melinda   2021. 03. 20.

0

Bajban vagyok az értékelésnél, mert ugyan mindenhol azt látom, hogy a sorozat első évada 6 részes, nekem a Netflix továbbra is csak 5 részt ad be, és semmivel többet. Mindenesetre az biztos, hogy maga Arsene Lupin karaktere nagyon érdekes, nekem a so... több»

 
Robert Sarkozi Bobo Nézhetetlen  2021. 01. 30.

0

Nekem nem jön be. Az első rész után abba is hagytam.

 
feri1   2021. 01. 10.

0

Ha nagyon szigorúak akarunk lenni ehhez a sorozathoz, akkor is érdemes csak önmagárt vizsgálnunk. Márpedig szerintem ez a kifejezetten egy hétvége alatt ledarálható, izgalmas féle alkotás.

 
alien007   2021. 01. 09.

0

Akik az eredeti történetet várják, csalódni fognak, de akik hajlandóak nyitni az újra, azoknak szerintem igen kellemes meglepetésben lesz részük, mert ez egy jó sorozat.

 
leo777   2021. 01. 08.

0

Így kell újragondolni valami régit úgy, hogy az ne csorbuljon: ez a sorozat az iskolapéldája annak, hogyan lehet átmenteni valamit az utókornak, ami ettől függetlenül szórakoztató is.

Galéria (15)

Videók (6)

 

A sorozat 10 részből áll, melyet két ütemben mutatnak be a Netflixen (5-5 epizódot).

(hp)
 

A sorozat kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg 100 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 

A Lupin a magyarországi Netflixes premierjét követően a második legnézettebb sorozat lett a streaming szolgáltató kínálatában.

(hp)
 

A sorozat készítői nagyban merítettek Maurice Leblanc Az úri betörő című regényéből, a sorozat többször is utal rá, és a történet is ismerős lehet. Viszont fontos megjegyezni, hogy a főhős is olvasta az említett könyvet, és ez inspirálta, hogy tolvajjá váljon.

(Hupka Adrián)
 
Amellett, hogy nem teker túl nagyokat a széria, jól sejtet és ügyesen tréfál, azzal a vagány rafinált mosollyal az arcán, amiért úgy odavagyunk. több»
 
A Netflixnek tagadhatatlanul bejött, hogy mindenféle könyves adaptációkat dobnak a streamingpiacra. Vegyük például Julia Quinn Bridgerton-családját, vagy Walter Tevis-adaptációt, A vezércselt. Nincs ez másként a George Key alkotta, 5 részes francia sorozattal sem, mely a 19. század végén gyorsan népszerűvé vált Arsène Lupin úri tolvaj történetére épül. Tagadhatatlanul zseniális választás volt a Lupinnal kezdeni a 2021-es évet. több»