Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Lupin (2021)

Lupin
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
15
Képek
6
Videók

Galéria (15)

Videók (6)

 
Manfred393292   2022. 10. 08.

legújabb vélemény

0

Nekem ez túl bugyuta, inkább tiniknek való sorozatnak tűnt. Abba is hagytam pár rész után.

 
indingo   2021. 10. 23.

3

Omar Syn kívül azt szeretem a sorozatban, hogy nem húzzák, mint a rétestésztát. Pörög a sorozat, de nincsenek benne hatalmas túlzások, persze nem mondom, hogy minden hihető benne, de egy kedvelhető kis sorozat.

 
TomÁcs   2021. 10. 16.

2

Omar Sy remek, mint mindig. Szerintem a sorozat sikere nagyban neki köszönhető. Voltak hibák a történetben, de egy izgalmas, helyenként humoros kis sorozat.

1
 
JRD   2022. 05. 11.

1
Meg nem is

Szeretem is, meg nem is. Szórakozatott is, meg nem is. Pörgős is, meg nem is. Egy viszont tuti. A főszerepre tökéletes választás volt Omar Sy. (A magyar hangjáról meg ne is beszéljünk.) „A francia Ocean’s film”, nekem ez jutott eszembe. Aki ismeri Arsene Lupin kalandjait, az tudja, hogy ez a sorozat azért el-elrugaszkodik attól. De ettől függetlenül jó kis kikapcs. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Robinson76   2021. 04. 21.

1
Egy szerethető tolvaj kalandjai

Főhősünk a kedvenc gyerekkori regényének kalandjait veszi modern kori akcióinak alapjául, miközben apja ártatlanságát próbálja bebizonyítani. A francia Louvre-ban egy nyakék eltulajdonításával Lupin példáját követi hősünk, aki ugyan jó ügyért teszi a dolgát, de jogilag mindenképp a rossz oldalon állva, mégis szerethetően teszi ezt. A széria nem nélkülözi az akciót és a fordulatokat sem, mindezt pedig helyenként humorosra és szórakoztatóra alkották meg készítői. Egyszóval a sorozat nézeti magát, és egészen szerethető formában ígér remek szórakozást. Várom a – pandémia miatti – kényszerű szünetet követő folytatást.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 23.

1
Nagyon jó

Amikor berobbant a híre, egyben ledaráltam az első évadot. Szuper izgalmas és fordulatokkal teli volt. A második évad viszont már kicsit erőltetettnek hatott, és nem volt benne sok újdonság. De azért várjuk a 3. évadot! :D

 
hp   2021. 02. 22.

0

Őszintén szólva nem is tudom, mit gondoljak az első hat részről... Vegyes érzéseim vannak, mivel az egész tényleg mutatós, Omar Sy nagyszerű, mint szinte mindig, és a sztori is rendben van, de közben meg mégis egy csomó dolgot bosszantónak találok be... több»

 

Omar Sy már elárulta, hogy leszerződött a 3. évadra is, amiről még semmit nem árultak el, nagy valószínűséggel 2022 folyamán fog csak megjelenni annak ellenére, hogy az 1. és a 2. évad megjelenése között csak 5 hónap telt el.

(Kazydo)
 

Arséne Lupin karaktere nemcsak ebben a sorozatban jelenik meg, számos filmben, tv műsorban és színpadi műben feldolgozták már a történeteit.

(Kazydo)
 

A sorozat 10 részből áll, melyet két ütemben mutatnak be a Netflixen (5-5 epizódot).

(hp)
 

A sorozat kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg 100 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2021. január).

(hp)
 

A Lupin a magyarországi Netflixes premierjét követően a második legnézettebb sorozat lett a streamingszolgáltató kínálatában.

(hp)
 
A Netflixnek tagadhatatlanul bejött, hogy mindenféle könyves adaptációkat dobnak a streamingpiacra. Vegyük például Julia Quinn Bridgerton-családját, vagy Walter Tevis-adaptációt, A vezércselt. Nincs ez másként a George Key alkotta, 5 részes francia sorozattal sem, mely a 19. század végén gyorsan népszerűvé vált Arsène Lupin úri tolvaj történetére épül. Tagadhatatlanul zseniális választás volt a Lupinnal kezdeni a 2021-es évet. több»
 
Amellett, hogy nem teker túl nagyokat a széria, jól sejtet és ügyesen tréfál, azzal a vagány rafinált mosollyal az arcán, amiért úgy odavagyunk. több»