83% 41 szavazat
3. évad

Lupin - 3. évad

Lupin (S03)
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
17
Szereplők (17)
35
Képek (35)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
18
Cikkek (18)
Fórum

Hol nézheted

Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy
Omar Sy

FILMINFÓ

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt, hogy visszatér Párizsba, hogy őrült ajánlatot tegyen nekik: hagyják el Franciaországot, és kezdjenek máshol új életet. De a… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier: 2023.10.05. | Netflix (2023.10.05.)
 
2023.11.07 blaise.judge

legújabb vélemény

Kezd gyengülni

Még mindig kiváló, mint a Biopon. De szerintem gyengébb, mint az első két évad egy picit. És már helyenként kiszámítható. De ki nem hagynám a következő évadot.

0
 
2023.10.13 hp

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a sorozat sokkal okosabbnak akar látszani, mint amilyen, és ez volt a bajom az első két évaddal is. Hogy ezt szemléltessem, most kicsit spoileres leszek az első rész elejéből. Főhősünk telefonál egyet, ami épp elég, hogy a sok millió eurós gyöngyö... Több

1
 
2023.10.08 szemtelen

Omar ászt húzott

A fordulatos, párizsi rablás shownak az utolsó évada továbbra is szórakoztató, köszönhetően Omar Sy – az okos rabló – vad karizmájának. A folytatás is feszes, izgalmas produkció, és mint eddig, most is megtalálható benne a jól adagolt, elegáns humor. Kevés karakter annyira izgalmas, mint az úri tolvaj. A gazdagoktól finoman lopó zseni, a mindenkinél egy lépéssel előbbre látó ötletgazda tettei az egyik legélvezetesebb bűn, amelynek szemtanúja lehet a néző. Már a második évad is szilárd lezárásként működhetett volna, de a harmadik ugyanolyan izgalmasnak bizonyul, és olyan lélegzetelállító fordulatokkal, amelyek alkalmasak egy hajnalig tartó film nézésre. Habár főhősünk továbbra is több tucat lépéssel a hatóságok előtt jár, Assan nem nyugszik a babérjain, tovább huzigálja az oroszlán bajszát. Lupin mindenkinél jobban népi hős lett, és erről képes elbűvölni és meggyőzni mindenkit, akivel találkozik. És hogy mi a sikere titka? Nos az a tény, hogy van egy antihősünk, akinek a szemével szembe tudunk nézni a körülöttünk lévő megbomlott rendszerrel, és gyönyörködünk abban a fantáziában, hogy végre nem a megszokott szabályok szerint játszunk, élünk.

0
 
2023.10.12 SzupiMester

Nem csalódtam a 3. évadban sem.

0
 
2023.10.12 Maron Szilárd

A legfőbb kártyalap a varázs

A párizsban játszódó, szórakoztató sorozat, mely a lopásról, az érzelmekről és játékról szól, ismét nagyon ott volt a szeren, számomra mindenképpen. A harmadik évad is ugyanolyan jó, lendületes lefolyású, emellett rendkívül izgalmas, mint az első kettő. Omar Sy mint történetünk főhőse még mindig brillírozik, elkápráztatja a nézőt a sorozat előtt. Omar által alakított Assan mindig okosan, rendkívüli eleganciájával is segítve, előre megtervelten a hatóságok előtt jár, tudja azt, hogy mi fog történni, mindezt vérprofi módon teszi. Az évad során számos, lélegzetelállító, váratlan fordulatra kerül sor, melyek mindig új kihívást állítanak a főhősünk és családja elé, mellyel meg kell birkózni. A harmadik évad emellett elgondolkodtató abból a szempontból, hogy körülöttünk hogyan működik a világ, mennyi apróbb, apró csíny van, amit néha nem is veszünk észre. Egy olyan évad, mely leköt, egyszerűen nem lehet megszakítás nélkül nézni, és a hajnalba viszi át a nézőt a történet a különlegessége, vonzósága miatt. A folytatás szerintem pedig következik. Ajánlom? Igen, mindenképpen át kell élned ezeket a történeteket is!

0