Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Monk - Flúgos nyomozó (2002-2009)

Monk
Filmadatlap
 
140
Szereplők
41
Vélemények
56
Képek
1
Videók
 
belavagyok   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Nagyon egyedi nyomozós sorozat, izgalmas felderítés alatt álló ügyekkel. Monk egy remek karakter. Érdemes elolvasni a könyveket is.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Mindenképpen 5/5. Egy teljesen különálló műfajában újdonságot hozott sorozat, és Monk annyira jól játszik benne, hogy azt gondolnám, hogy a valóságban is ilyen hibbant nyomozó lehet.


 
indingo   2017. 04. 10.

0

Az egyik legjobb nyomozós sorozat. Az esetlen, mindentől fóbiás, de zseni nyomozó karaktere zseniális. Volt egy háttérsztori is (a felesége meggyilkolása), ami az egész sorozatot végigkísérte, de végül az is lezárásra került.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ez a sorozat maga is elég flúgos és fárasztó. Nekem itt a főhős karaktere és jelleme eléggé irritáló volt. Nem kellett volna bele se kezdjek annyira fárasztott.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

0

Nagy kedvencem Monk karaktere és nagyon sajnálom, hogy már nem vetítik. Egyszerre volt humoros és fanyar is egyben, hiszen végig ott volt a háttérben, hogy Monk elveszítette az állását, illetve a feleségét is. Viszont érdekes volt végigkövetni a mániákus rendszeretet eklatáns példáját.

 
HETEDIK   2019. 03. 03.

0

Kedvenc sorozatom. Minden résznek mondanivalója van, Tony Shalhoub pedig zseniálisan hozta karakterét, nem csoda a sok Emmy díj. A többi szereplő is nagyon jó volt, főleg a százados és Randy jelenetei különösen viccesek. Sajnálom hogy csak 8 évadot kapott, elnéztem volna az idők végezetéig!

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Kedvenc vicces nyomozós sorozat. Olyan nincs, amit Monk ne oldana meg, és ez a különleges fóbiáinak köszönhető. Minden rész izgalmas és abszolút leköti az embert. Az első résztől az utolsóig mindet láttam. 5/5

Galéria (56)

Videók (1)

 

Ez volt az első olyan kábel televíziós sorozat, amelyet jelöltek Golde Globe díjra, legjobb vígjátéksorozat kategóriában.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Mind a 8 évad azzal a mondattal indul, hogy "Mr. Monk", kivétel a 8. évad 9. epizódja, hiszen ott az az első mondat, hogy (Happy Birthday, Mr. Monk).

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A főszereplő kedvenc száma a 10, illetve a neve is 10 betűből áll, Adrian Monk.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Monk első tíz félelme: Fogorvosok, Baktériumok, Tűk, Tej, Halál, Kígyók, Gombák, Magasság, Zsúfoltság, Liftek

(Shelby07)
 

Monk – A flúgos nyomozó azon kevés bűnügyi sorozatok közé tartozik, amiben a bűntény elkövetését is mutatják.

(Shelby07)
 

Ez sorozat volt, az első amelyet a legjobb vígjáték kategóriában jelöltek a Golde Globe-ra

(Archívum)
 

A Monk azon kevés bűnügyi sorozatok egyike, melyben a bűntény elkövetését is láthatjuk.

(hp )
 

Adrian Monk neve tíz betűből áll. Monk kedvenc száma a 10-es.

(hp )
 

A sorozat minden része így kezdődik: "Mr. Monk..." kivéve a nyolcadik évad kilencedik részét (Happy Birthday, Mr. Monk).

(hp )
 

Sharona Fleming szerepére a producerek eredetileg Queen Latifah-t szemelték ki.

(hp )