Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
142
Szereplők
39
Vélemények
56
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Mindenképpen 5/5. Egy teljesen különálló műfajában újdonságot hozott sorozat, és Monk annyira jól játszik benne, hogy azt gondolnám, hogy a valóságban is ilyen hibbant nyomozó lehet.

 
indingo   2017. 04. 10.

Az egyik legjobb nyomozós sorozat. Az esetlen, mindentől fóbiás, de zseni nyomozó karaktere zseniális. Volt egy háttérsztori is (a felesége meggyilkolása), ami az egész sorozatot végigkísérte, de végül az is lezárásra került.


 
Szilonka   2016. 04. 10.

Az egyik legjobb nyomozós sorozat. A története kiváló, az egyes részek szépen fel vannak építve. A Monkot játszó színész remekül hozza a figurát. Az apró kis dolgokra is odafigyeltek a készítők, 5*.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Kedvenc vicces nyomozós sorozat. Olyan nincs, amit Monk ne oldana meg, és ez a különleges fóbiáinak köszönhető. Minden rész izgalmas és abszolút leköti az embert. Az első résztől az utolsóig mindet láttam. 5/5

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

A nyomozós, gyilkosos sorozatok egyik újhulláma volt, ahol nem csak az adott részekre helyezték a hangsúlyt, hanem igazi karakter lett a főszereplő is.

 

Ez volt az első olyan kábel televíziós sorozat, amelyet jelöltek Golde Globe díjra, legjobb vígjátéksorozat kategóriában.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

Mind a 8 évad azzal a mondattal indul, hogy "Mr. Monk", kivétel a 8. évad 9. epizódja, hiszen ott az az első mondat, hogy (Happy Birthday, Mr. Monk).

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

A főszereplő kedvenc száma a 10, illetve a neve is 10 betűből áll, Adrian Monk.

(Laca//Ho/rr/oR// )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.