Monk - Flúgos nyomozó (2002-2009)

Monk

szoljhozzam   2021. 12. 20.

Zseniális sorozat volt, amibe nem tudok belekötni. A története, a szereposztása mind kiváló.

mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Mindenképpen 5/5. Egy teljesen különálló műfajában újdonságot hozott sorozat, és Monk annyira jól játszik benne, hogy azt gondolnám, hogy a valóságban is ilyen hibbant nyomozó lehet.

indingo   2017. 04. 10.

Az egyik legjobb nyomozós sorozat. Az esetlen, mindentől fóbiás, de zseni nyomozó karaktere zseniális. Volt egy háttérsztori is (a felesége meggyilkolása), ami az egész sorozatot végigkísérte, de végül az is lezárásra került.

Yosihiro   2017. 12. 13.

Ha azt mondom jó sorozat hazudok. Kiemelkedő dolgok nincsenek benne. Talán Monk megformálása teszi ezt a sorozatot érdekessé.

Deku   2017. 08. 21.

Ez a sorozat maga is elég flúgos és fárasztó. Nekem itt a főhős karaktere és jelleme eléggé irritáló volt. Nem kellett volna bele se kezdjek annyira fárasztott.

HE7EDIK   2019. 03. 03.

Kedvenc sorozatom. Minden résznek mondanivalója van, Tony Shalhoub pedig zseniálisan hozta karakterét, nem csoda a sok Emmy díj. A többi szereplő is nagyon jó volt, főleg a százados és Randy jelenetei különösen viccesek. Sajnálom hogy csak 8 évadot kapott, elnéztem volna az idők végezetéig!

GedyPapa   2017. 03. 10.

Nagy kedvencem Monk karaktere és nagyon sajnálom, hogy már nem vetítik. Egyszerre volt humoros és fanyar is egyben, hiszen végig ott volt a háttérben, hogy Monk elveszítette az állását, illetve a feleségét is. Viszont érdekes volt végigkövetni a mániákus rendszeretet eklatáns példáját.

Ez volt az első olyan kábel televíziós sorozat, amelyet jelöltek Golde Globe díjra, legjobb vígjátéksorozat kategóriában.

(Laca//Ho/rr/oR//)

Mind a 8 évad azzal a mondattal indul, hogy "Mr. Monk", kivétel a 8. évad 9. epizódja, hiszen ott az az első mondat, hogy (Happy Birthday, Mr. Monk).

(Laca//Ho/rr/oR//)

A főszereplő kedvenc száma a 10, illetve a neve is 10 betűből áll, Adrian Monk.

(Laca//Ho/rr/oR//)

Monk első tíz félelme: Fogorvosok, Baktériumok, Tűk, Tej, Halál, Kígyók, Gombák, Magasság, Zsúfoltság, Liftek

(Shelby07)

Monk – A flúgos nyomozó azon kevés bűnügyi sorozatok közé tartozik, amiben a bűntény elkövetését is mutatják.

(Shelby07)