Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
140
Szereplők
40
Vélemények
56
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Remek sorozat. Mond kiváló és furcsa nyomozó is egyben. Nagyon tetszik ahogy a felesége halála után még mindig segíteni szeretne, nyomozni és zseniális is benne. Olyan dolgokat is észrevesz amit senki más. Persze a rend és tisztaságmániája miatt van benne bőven galiba és poén is.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Mindenképpen 5/5. Egy teljesen különálló műfajában újdonságot hozott sorozat, és Monk annyira jól játszik benne, hogy azt gondolnám, hogy a valóságban is ilyen hibbant nyomozó lehet.


 
indingo   2017. 04. 10.

Az egyik legjobb nyomozós sorozat. Az esetlen, mindentől fóbiás, de zseni nyomozó karaktere zseniális. Volt egy háttérsztori is (a felesége meggyilkolása), ami az egész sorozatot végigkísérte, de végül az is lezárásra került.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ez a sorozat maga is elég flúgos és fárasztó. Nekem itt a főhős karaktere és jelleme eléggé irritáló volt. Nem kellett volna bele se kezdjek annyira fárasztott.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Nagy kedvencem Monk karaktere és nagyon sajnálom, hogy már nem vetítik. Egyszerre volt humoros és fanyar is egyben, hiszen végig ott volt a háttérben, hogy Monk elveszítette az állását, illetve a feleségét is. Viszont érdekes volt végigkövetni a mániákus rendszeretet eklatáns példáját.

 

Ez volt az első olyan kábel televíziós sorozat, amelyet jelöltek Golde Globe díjra, legjobb vígjátéksorozat kategóriában.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Mind a 8 évad azzal a mondattal indul, hogy "Mr. Monk", kivétel a 8. évad 9. epizódja, hiszen ott az az első mondat, hogy (Happy Birthday, Mr. Monk).

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A főszereplő kedvenc száma a 10, illetve a neve is 10 betűből áll, Adrian Monk.

(Laca//Ho/rr/oR//)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.