Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban (2022)

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
Filmadatlap
 
35
Szereplők
14
Vélemények
60
Képek
2
Videók

Galéria (60)

Videók (2)

 
Periodista   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

3
Még paródiának is gagyi, bár nem nevezhető annak

Bírom, hogy az ilyen félrement dolgoknál, hogy a fő mentség mindig: "valójában ez egy paródia volt". Bájos. Ha bejön a film a nézőknek, akkor tudatos thrillernek csináltuk, ha meg nem jön be: bocsi, de hát ez egy paródiának volt szánva. A gáz az, hogy ez a film egyiknek sem jó. Paródiához túlságosan komolyan veszi önmagát, thrillernek, kriminek, esetleg horrornak meg ultragyenge. A legtöbb jó, amit el lehet mondani róla, az az, hogy Kristen Bell megcsodálható fehérneműben és farmerban (mindkettőben nagyon jól mutat). De hát ez is csak férfitársaim számára jelent pozitív élményt. Értékelés: 25%.

 
Harper   2022. 03. 24.

8
Gagyiság az ablakban

Érdekesen indul, egy talányos thriller benyomását keltve, aztán fokozatosan, percről percre haladva lesz egyre nagyobb gagyiság belőle. Egy naponta 2 üveg bort bevedelő nő mindenesetre nem így néz ki: nincs egészséges, feszes bőre, kisportolt alakja, tiszta szemekkel. És persze egy 40 kilós kislány sem tud felnőttekkel elbánni fél kézzel. Hogy csak két problémát említsek. De az egész úgy ahogy van, nagyon gáz, a padláson életvitelszerűen lakó hapsival és a semmit ki nem nyomozó rendőrökkel. Elvesztegettem egy csinos színésznő miatt két órát az életemből a megnézésével. Értékelésem: 30%.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 01. 30.

3
Ez komoly?

Nem tudom eldönteni, hogy a film komolyan gondolja magát, vagy egy félresikerült komédia akar lenni igazából. Jól indul, de ahogy haladunk az időben, egyre furább lesz a sorozat. A párbeszédek néhol nagyon bugyuták. A végétől pedig még mindig nem térek magamhoz. Csak ennyit tudok mondani... ez most komoly??? XD

 
JRD   2022. 03. 13.

1
Kevesebbet vártam tőle, de kellemesen csalódtam...

Számomra sok szuperprodukció nagy csalódás, hiszen a legtöbb esetben a látványra és a bevételre utaznak. Ezek a prioritások, a minőség pedig nem feltétlenül opció. Ez a hosszas címmel rendelkező sorozat azonban remekre sikeredett. A színésznő telitalálat volt a szerepre (annak ellenére, hogy legtöbb esetben inkább a komikus énjét villogtatta eddig meg). Fordulatos, jól összerakott történet, mely egy leheletnyi vontatottság után fordulatos sztorivá növi ki magát. Talán görbetükörnek is tekinthetjük. Egyértelműen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Robinson76   2022. 03. 05.

1
Bingó!

A bevezető rész után gondolkodtam a folytatáson, de szerencsére jól döntöttem, mikor a döntően 20-25 perces részekből álló sorozatot tovább néztem. A 2. rész vége ugyanis kellően berántott ahhoz, hogy a végéig kitartsak. Összességében egy nem hétköznapi és alapvetően jól összerakott, fordulatos szériáról van szó, amin jól szórakoztam.

 
hp   2022. 01. 30.

5

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez elég váratlan volt, de annál jobban esett (oké, egy kevés még hátra van). Hirtelen nem ugrik be, hogy láttam volna ilyen jellegű thriller 'paródiát', amiről, ha nem tudod, hogy végülis csak egy fricska, akkor egy darabig még komolyan lehet is lehe... több»

 
indingo   2022. 02. 13.

3
Új műfaj született

A sorozat megnézése előtt már tudtam, hogy ez egy paródia, elég csak elolvasni a címet. Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban, elég beteg. Aztán, ahogy megnéztem az első pár részt, úgy voltam vele, hogy biztos félreértettem, hogy ez paródia, bár volt néhány furcsa jelenet, beszólás, történés, de nem adtam neki különösebb hangsúlyt. Aztán már előtérbe kerültek ezek a 'furcsaságok', és onnantól nem volt kérdés, hogy ez egy fricska a hasonló filmeknek, de nem abban a megszokott paródiastílusban. Összességében tehát egy furcsa, korábban még nem látott stílust teremtett a sorozat. A története kedvelhető, helyenként még izgalmas is. Nevetni azért nem tudtam rajta, mert mégiscsak egy thriller, de erősen felhúzott szemöldökkel néztem végig néhány jelenetet. Nem húzzák a storyt, ami mindenképpen pozitívum, 8 darab, szűk fél órás rész, amit egy nap alatt le lehet darálni. Az első évad történéseit lezárták, de azért az utolsó pár percben nyitva hagyták a kapukat egy esetleges második évad számára.

 
A Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című minisorozat kicsit szórakoztató, kicsit izgalmas, ez a két oldal pedig lesz, akinél szépen összeáll egy átlagosnál jobb sorozattá, de lesz, aki egyik oldalból sem kapja meg igazán, amit szeretne. több»