Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban (2022)

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
Filmadatlap
 
35
Szereplők
16
Vélemények
60
Képek
2
Videók

Galéria (60)

Videók (2)

 
Klauka89   2023. 03. 19.

legújabb vélemény

1
Spoilerveszély!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na, ebben volt minden! Őszintén szólva az elején féltem, hogy annyira rossz lesz, hogy ki kell majd kapcsolnom. Nem így lett, viszont a végét, amikor fény derül a gyilkos kilétére, azt az agyam maximálisan ignorálta, ha lehet ilyet. Ott gondolkoztam el, hogy ez most komoly vagy viccelnek? Ez valami kicsűrt szívatás? Az nagyon beteg volt! És túlontúl túlzásnak, elkapatásnak tartom azt a részt, amit Emmával csináltak. Miért kell ilyen gonoszsággal átitatott szerepeket osztani gyerekeknek? Értem, hogy film, de ez akkor is annyira elvetemült dolog. Szörnyű volt azt a részt nézni, komolyan. Aztán a vége persze mesébe illő szirupos, hogy újra összejönnek és lesz egy újabb kisbabájuk. Ha nem történik meg ez a sok szörnyűség, hamarabb is összejöhettek volna. Vagy minek váltak el? Amúgy meg ki fogadja fel terapeutájának a volt férjét? Ki viszi haza a rehabilitált családmészáros ex-páciensét, hogy legyen a karbantartójuk? Nem csoda, hogy három forgatókönyvíró kellett egy ilyen beteg történethez. Sok sebből vérzik a sztori, tényleg gyógyszerre kell inni, hogy ilyen forgatókönyvet dobjanak össze. A végén persze nyitva hagyják a folytatás lehetőségét, Anna meg nem tanul semmiből. Imád hallucinálni. Ui. Glenn Close-nak nagy szerep nem jutott.

 
Harper   2022. 03. 24.

9
Gagyiság az ablakban

Érdekesen indul, egy talányos thriller benyomását keltve, aztán fokozatosan, percről percre haladva lesz egyre nagyobb gagyiság belőle. Egy naponta 2 üveg bort bevedelő nő mindenesetre nem így néz ki: nincs egészséges, feszes bőre, kisportolt alakja, tiszta szemekkel. És persze egy 40 kilós kislány sem tud felnőttekkel elbánni fél kézzel. Hogy csak két problémát említsek. De az egész úgy ahogy van, nagyon gáz, a padláson életvitelszerűen lakó hapsival és a semmit ki nem nyomozó rendőrökkel. Elvesztegettem egy csinos színésznő miatt két órát az életemből a megnézésével. Értékelésem: 30%.

 
Periodista   2022. 03. 28.

4
Még paródiának is gagyi, bár nem nevezhető annak

Bírom, hogy az ilyen félrement dolgoknál, hogy a fő mentség mindig: "valójában ez egy paródia volt". Bájos. Ha bejön a film a nézőknek, akkor tudatos thrillernek csináltuk, ha meg nem jön be: bocsi, de hát ez egy paródiának volt szánva. A gáz az, hogy ez a film egyiknek sem jó. Paródiához túlságosan komolyan veszi önmagát, thrillernek, kriminek, esetleg horrornak meg ultragyenge. A legtöbb jó, amit el lehet mondani róla, az az, hogy Kristen Bell megcsodálható fehérneműben és farmerban (mindkettőben nagyon jól mutat). De hát ez is csak férfitársaim számára jelent pozitív élményt. Értékelés: 25%.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 01. 30.

3
Ez komoly?

Nem tudom eldönteni, hogy a film komolyan gondolja magát, vagy egy félresikerült komédia akar lenni igazából. Jól indul, de ahogy haladunk az időben, egyre furább lesz a sorozat. A párbeszédek néhol nagyon bugyuták. A végétől pedig még mindig nem térek magamhoz. Csak ennyit tudok mondani... ez most komoly??? XD

 
JRD   2022. 03. 13.

1
Kevesebbet vártam tőle, de kellemesen csalódtam...

Számomra sok szuperprodukció nagy csalódás, hiszen a legtöbb esetben a látványra és a bevételre utaznak. Ezek a prioritások, a minőség pedig nem feltétlenül opció. Ez a hosszas címmel rendelkező sorozat azonban remekre sikeredett. A színésznő telitalálat volt a szerepre (annak ellenére, hogy legtöbb esetben inkább a komikus énjét villogtatta eddig meg). Fordulatos, jól összerakott történet, mely egy leheletnyi vontatottság után fordulatos sztorivá növi ki magát. Talán görbetükörnek is tekinthetjük. Egyértelműen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Robinson76   2022. 03. 05.

1
Bingó!

A bevezető rész után gondolkodtam a folytatáson, de szerencsére jól döntöttem, mikor a döntően 20-25 perces részekből álló sorozatot tovább néztem. A 2. rész vége ugyanis kellően berántott ahhoz, hogy a végéig kitartsak. Összességében egy nem hétköznapi és alapvetően jól összerakott, fordulatos szériáról van szó, amin jól szórakoztam.

 
hp   2022. 01. 30.

6

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez elég váratlan volt, de annál jobban esett (oké, egy kevés még hátra van). Hirtelen nem ugrik be, hogy láttam volna ilyen jellegű thriller 'paródiát', amiről, ha nem tudod, hogy végülis csak egy fricska, akkor egy darabig még komolyan lehet is lehe... több»

 
A Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban című minisorozat kicsit szórakoztató, kicsit izgalmas, ez a két oldal pedig lesz, akinél szépen összeáll egy átlagosnál jobb sorozattá, de lesz, aki egyik oldalból sem kapja meg igazán, amit szeretne. több»