Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Maradj mellettem (2021)

Stay Close
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 02. 05.

legújabb vélemény

0
A szokásos csavar sem segített

Szeretem a sorozat alapjául szolgáló író műveit, és azokat 1-2 kivétellel jól is emelték át az eddig megjelent szériákba. Nos, ez itt kevésbé sikerült, mert sem maga a történet, sem a színészi játék nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint a korábbiaknál. A fő történetszál hihetősége erősen kérdéses, vagy legalábbis nekem annak tűnt, a történetvezetése elég döcögős, és ahogy haladunk előre a történetben, úgy találtam egyre inkább kivetnivalót a karakterekben is. A kötelező csavar persze érkezik a végén, de ez manapság a szükséges minimum, így nem lett jobb egy átlagos kriminél.

 
Yosihiro   2022. 02. 02.

2
Maradjunk a realitásnál!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem tetszett ez a sorozat. A felépítésében voltak hibák, de azt kell mondjam, szerintem jó lett. A történet igen furcsán indul, de ahogy néztem a sorozatot egymás után, egyre tisztább lett, hogy ki kivel van, mit miért csinál - ezekkel a címszavakk... teljes kritika»

 
Emmersson   2022. 01. 04.

1
Felesleges másfél óra

Merthogy a 2. rész vége előtt feladtuk. Pocsék rendezés, ócska forgatókönyv! Harlan Coben regényét így elb*szni bűn! Az Ártatlan és Az ​erdő korrekt adaptáció volt. Ezt olvasni kell, mert nézhetetlen...

 
Deadly-Assassin   2022. 01. 10.

1
Ez egy tökéletes Coben-adaptáció!

Krimiszinten most is erőset hozott a Netflix, akinek tetszettek az előző Coben-sorozatok, annak ez is nagyon tetszeni fog. Csak ajánlani tudom.

 
roben2112   2022. 02. 01.

0
Eléggé szedett-vetett

Végignéztem, hátha kisül belőle valami. De sajnos ennek a bizonyos sütinek csak a széle sült meg, a belseje elég nyers maradt.

 
henrik   2022. 01. 02.

0

Tehetséges színészek teljesen elpazarolva egy gyengén közepes sorozatra.

 
Péter   2022. 01. 01.

0

Valahogy a logika nekem hiányzik ebből a szériából, sokszor mintha hasraütés szerűen történnének benne az események, holott a kiindulópont elég izgalmas. Lehet neki adni egy esélyt, mert vannak működő részei, de nem ez lesz a következő nagy szenzáció, az biztos.

 

Richard Armitage és James Nesbitt már szerepeltek közös produkcióban: Thorinként és Bofurként jelentek meg a Hobbit-trilógiában.

(Hupka Adrián)
 

A forgatás a koronavírus-járvány alatt, 2021. február 18-án kezdődött.

(Hupka Adrián)