Egy gyilkossági nyomozó, egy fotóriporter és egy háztartásbeli anyuka sorsa összefonódik, és életük zavarossá válik, miután egy szörnyű múltbéli esemény újra a felszínre kerül.
(Hupka Adrián)Szeretem a sorozat alapjául szolgáló író műveit, és azokat 1-2 kivétellel jól is emelték át az eddig megjelent szériákba. Nos, ez itt kevésbé sikerült, mert sem maga a történet, sem a színészi játék nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint a korábbiaknál. A fő történetszál hihetősége erősen kérdéses, vagy legalábbis nekem annak tűnt, a történetvezetése elég döcögős, és ahogy haladunk előre a történetben, úgy találtam egyre inkább kivetnivalót a karakterekben is. A kötelező csavar persze érkezik a végén, de ez manapság a szükséges minimum, így nem lett jobb egy átlagos kriminél.
Nekem tetszett ez a sorozat. A felépítésében voltak hibák, de azt kell mondjam, szerintem jó lett. A történet igen furcsán indul, de ahogy néztem a sorozatot egymás után, egyre tisztább lett, hogy ki kivel van, mit miért csinál - ezekkel a címszavakk... teljes kritika»
Merthogy a 2. rész vége előtt feladtuk. Pocsék rendezés, ócska forgatókönyv! Harlan Coben regényét így elb*szni bűn! Az Ártatlan és Az erdő korrekt adaptáció volt. Ezt olvasni kell, mert nézhetetlen...
Krimiszinten most is erőset hozott a Netflix, akinek tetszettek az előző Coben-sorozatok, annak ez is nagyon tetszeni fog. Csak ajánlani tudom.
Végignéztem, hátha kisül belőle valami. De sajnos ennek a bizonyos sütinek csak a széle sült meg, a belseje elég nyers maradt.
Richard Armitage és James Nesbitt már szerepeltek közös produkcióban: Thorinként és Bofurként jelentek meg a Hobbit-trilógiában.
(Hupka Adrián)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »