2022.02.02 08:54 Yosihiro Olvasottság: 542x
2

Maradjunk a realitásnál!

Nekem tetszett ez a sorozat. A felépítésében voltak hibák, de azt kell mondjam, szerintem jó lett. A történet igen furcsán indul, de ahogy néztem a sorozatot egymás után, egyre tisztább lett, hogy ki kivel van, mit miért csinál - ezekkel a címszavakkal tudnám ezt leírni. Van benne misztikum, bűnügyi nyomozás, szerelmi légyottok és némi szenvedély. Még a véres jelenetek is adnak pluszt ehhez a történethez. Igazából a bérgyilkos párt nem értettem. Miért kellett mindenkit megölniük ahhoz, hogy megtudják, hol van az a fiú, akit kerestek? Ez eléggé összekuszálta a dolgokat, de néhol művészien, néhol pedig brutálisan végezték a munkájukat.

A filmbeni főszereplő, Cassy is elég furcsán viselkedett bizonyos helyzetekben, mintha valami önvédelmi kiképzése is lett volna. A felügyelő, James Nesbit az egyik kedvencem, szerintem jól játssza a szerepét, bár nem emelkedik ki.

Maradjunk a realitásnál!

Összességében: a forgatókönyv jó, a rendezés már egy picit gyengébb lett. A szereplők hozzák a formájukat, és szerintem adnak a filmhez. A hang- és képi effektusok jók lettek. Így én megadom erre a sorozatra a négy csillagot, megérdemli. Pozitívumként tudom mondani a bevezetőt a zenével és látvánnyal, a repedések és zene kompozíciója szerintem egyedi és remek lett. A szereplők tudnak adni a filmhez, és ez jót tesz a sorozatnak, mert újabb és újabb jellemvonások jelennek meg egyes karaktereknél, ami tényleg misztikussá teszi az egész sorozatot. Én csak ajánlani tudom, szerintem remek sorozat, kár kihagyni, de csak úgy jó nézni, ha valaki egy szuszra végignézi, vagy esetleg 2-3 etapban, mert akkor elmaradhat az a varázs, amit a film tud nyújtani. Maradandót ugyan nem hagy az emberben, de valahol mégis kíváncsian nézi végig, hogy mégis mi lesz ennek a vége. Üdv, Yosi

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy gyilkossági nyomozó, egy fotóriporter és egy háztartásbeli anyuka sorsa összefonódik, és életük zavarossá válik, miután egy szörnyű múltbéli esemény újra a felszínre... több»

2