Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64

Terror (2018)

The Terror
Filmadatlap
 
57
Szereplők
12
Vélemények
170
Képek
3
Videók
 Terror
 
indingo   2018. 08. 04.

Borzalmas volt. Mi akart ez lenni? A végére kifejezetten nevetséges lett. Nem is értem a készítőket mit akartak ezzel elérni. A könyv is ilyen?

 
dailyfilmsan   2018. 07. 16.

Érdekes főleg mert maga a sztoriigaz történet alapján lett megírva, ami nem azt jelenti hogy minden szava igaz csak azt hogy valóban volt expedíció az északi sarkra és valóban a terror nevű hajó társával a jóreménységgel eltűnt a világ felszínéről. De minden más a szörnyről és a kannibalizmusról már egy brainstormingon pattant ki az alkotók agyából. Számomra igazából ez a sorozat nagyon vonattottan csordogált a vége felé. Nem volt elég velős és érdekes fele ennyi rész alatt is be lehett volna mutatni az eseményeket. Nézhető és érdekes a maga modján csak szerintem nyújtva van mint a rétestészta.


 
Szilonka   2018. 08. 17.

Nem terror volt, hanem horror. Ilyen rossz, de agyonmagasztalt sorozatot rég láttam.

 
VvV   2018. 10. 30.

Az első néhány rész élvezetes volt, de után olyan fordulatot vett, ami már a gagyi kategóriát súrolta.

 
Bazzzsi   2019. 01. 09.

Nekem tetszett a sorozat, bár mást vártam. Meglepő volt bár helyenként mulatságos.

 
A Dan Simmons regényéből készült 10 részes sorozat egy teljesen más köntösbe helyezi azt a borzongást, amit megszokhattunk a műfajtól. Most nem a megszökött szörnyek okozzák a horror és thriller hangulatot, hanem az emberek gondolatai, cselekedetei, vívódásai. Hőseink egy része még a kannibalizmustól sem riad vissza a jég fogságában... több»
 
Nem mondom, alkalmanként ez a csupasz "váz" is tud szórakoztató lenni, de a könyvben meglévő "díszítés" nélkül a végeredmény már nem egy közel zseniális alkotás, csak maximum egy korrekt produkció. Kár érte. több»
 

A sorozat 2019-ben újabb évaddal bővül, mely a tervek szerint hasonló lesz az elsőhöz, de nem kapcsolódik ahhoz.

(harnas1207)
 

Az Terror roncsát 46 méterrel arrébb találták meg az Erebus maradványaitól.

(harnas1207)
 

Az expedíció ugyan sikeretlen volt, de az így feltérképezett ismeretlen terület sokkal nagyobb volt, mint azt tervezték, azaz végeredményében hasznos volt az utókornak.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.