Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

The Last of Us (2023)

The Last of Us
Filmadatlap
 
37
Szereplők
6
Vélemények
24
Képek
4
Videók

Galéria (24)

Nick Offerman
Pedro Pascal
Bella Ramsey
Pedro Pascal
Pedro Pascal
Nico Parker
Pedro Pascal
Anna Torv
Anna Torv
Bella Ramsey

Videók (4)

 
Azag   2023. 01. 30.

legújabb vélemény

0
Last of Was!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nos lement 3 resz, az elso ketto eleg jo volt, es ezt ugy irom hogy nagy rajongoja vagyok a jateknak, tobbszor is vegig jatszotam. De!!! A harmadik reszt mi a francert kellet egy lmbtq propagandanak csinalni? Mar azt is furcsaltam hogy Sarah, aki a jatekban egy feher szoke kislany, itt kreol afrofrizuras, az Ellie-t jatszo szinesznovel sehogy se tudok megbekulni, de az hogy egy egesz epizodot arra hasznalnak hogy buzulast nezek....a jatekban van ra utalas hogy langyi, itt miert kellet fullba nyomni a kretent smarolasal meg agyjelenetel. El is ment a kedvem az egesztol, arrol nem is beszelve hogy 3 resz alatt alig volt fertozott, a jatek ezen szakaszaban, ha meghalotad a clicker-t mar a hideg razott, itt meg csak a hanyinger, mert kozel 1 oran at ket szakalas ficko osszeborulasat kell nezni! Igy csak le romboljak azt amit a jatekban felepitetek!

 
fankbringa   2023. 01. 29.

a nap véleménye

1
Csavargás a gombák birodalmában

A játékkal sosem játszottam. Kerestem róla képeket és azt láttam, hogy tényleg nagyon jól adaptálták a képi világot és a főszereplőket. Olyan, mint egy rajongók által készített film. Tisztelettel bánik a történettel, a hangulattal és az alkotók szell... teljes kritika»

 
Tonyka   2023. 01. 16.

0
Mérsékelt lelkesedés

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Reggel 6:30-kor nekiestem az első résznek. 80 perc, szóval egy lazább filmnek felel meg. A látottak alapján ígéretes, nem túl hosszan felvezették az alapokat. Fertőzés ügyileg nem szokványos, a tünetek és lefolyás már igen, a végeredmény megint nem. Ettől függetlenül sok-sok filmben láttuk már az úgymond „kezdeteket”: Legenda vagyok, Z világháború, Holtak hajnala, TWD. Szépen elválasztják a múltat a film jelenétől. A múlt kissé zajos, a jelen patent pengeéles képpel van fényképezve. Hang pöpec, ahogy az elkészítés, trükkök sem hagynak kivetnivalót. Számomra egyelőre sok újdonságot nem mutatott. Nagyjából ezek a vezérszálak vannak a hasonló történetekben. Ettől függetlenül meglátjuk, hogyan tovább. Bízok benne, hogy szépen elmélyítik a karaktereket, alátéve egy érdekes, jó történetet. Megújítani biztos nem fogja a műfajt, de már az is elég, ha kellően leköt és szórakoztat. Remélem, tartogat olyan dolgokat, meglepetéseket, amit még nem láttunk más alkotásokban. Ráférne a műfajra valamiféle megújulás, hogy ne legyen lerágott csont érzésem.

 
Mark   2023. 01. 15.

0

Nagyon jó adaptáció, itt-ott változtattak a sztorin, de nem volt zavaró. Ajánlom mindenkinek, nem csak annak, aki játszotta a játékot.

 
Dani   2023. 01. 16.

0

Nagyon jó adaptációja lett a játéknak. Először kicsit szkeptikus voltam Pascallal kapcsolatban, de remekül hozta a karaktert. Maga a történet is megmaradt ami eredendően volt - egy időtlen történet a túlélésről és a szeretetről.

 
Kovács Attila Csaba   2023. 01. 18.

0
Szerintem katasztrófa :/

Az első részén halálra untam magam.

 

Hugh Jackman, Michael Fassbender, Jon Bernthal, Gerard Butler, Josh Brolin, Jon Hamm, David Harbour, Keanu Reeves, Chris Hemsworth, Harrison Ford, Tom Hardy és Joel Edgerton neve is szóba került Joel Miller szerepére, mielőtt Pedro Pascal kapta meg a szerepet.

(Hupka Adrián)
 

Gustavo Santaolalla, a The Last of Us (2013) és a The Last of Us: Part II (2020) című videojátékok zeneszerzője készítette a sorozat soundtrackjét is.

(Hupka Adrián)