Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Az Álmosvölgy legendája (2013-2017)

Sleepy Hollow
Filmadatlap
 
112
Szereplők
19
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 09. 29.

legújabb vélemény

0

Most őszintén. Mi ez? Egy CGI által létrehozott, rém unalmas zöld háttér, amihez über gagyi színészek dögunalmas játékot tettek hozzá. Lapos és élettelen. Ezt csak fej nélküliek élvezhetik.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Egy minőségi sorozatról van szó, annak ellenére, hogy egy misztikus történet álla középpontjában. Van benne történelem és jókora humor is, kedvelhető sorozat.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nem volt a kedvenc sorozatom, egy-két részt sikerült megnéznem belőle mert nem fogott meg. Akadtak remek pillanatok amikor úgy éreztem maradok de sajnos végül az unalom győzött.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nem a legjobb sorozat de azért vannak benne jó dolgok. Jó ez a misztikum amelyik körbeveszi a sorozatot. Néha unalmas, néha meg egész jó részek vannak benne. Rejtélyes egyben dráma is van benne.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

1

Izgalmas sorozat, nem egy megszokott időugrásos sztori. A részek egyenként is kellően izgalmasak és a szereplők is kedvelhetőek.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

0

Egyszerűen gyűlölöm a mozifilmekből készített sorozatokat. Ráadásul sorra a jó filmekből csinálnak silány bőrlehúzós szériákat. Ezek számomra mindig zs kategóriás nézhetetlen gagyik lesznek.

 
Robinson76   2020. 03. 31.

0
A fejetlen lovastól elveszted a fejed

A sorozat teljesen új alapokra helyezi a történetet, és tényleg csak az alaphelyzetében mutat hasonlóságokat a filmmel. A főszereplők kettőse jól működik, a széria fordulatai elég jók, és bár az első részek kicsit kaotikus összképet mutatnak, érdemes maradni legalább az első évad végéig, mert akkorra azért jobban magára talál a sorozat. A széria a későbbiekben igen nagy minőségbeli csökkenést mutatott, de egy próbát azért megérhet, főleg az első évadban látottak alapján.

 

A Dr. Csont (S11E05) és Az Álmosvölgy legendája (S3E05) kétszer is keresztezik egymást, habár a Dr. Csontban epizód főszerep jut Abbie-nek és Crane-nek, míg Brennan-nak és Booth-nak csupán pár jelenet jut Az Álmosvölgy legendájában.

(Ywerd)
 

Bár a sorozatban Abbie a nővér, a valóságban a Jenny-t játszó Lyndie Greenwood az idősebb.

(HercegPeter)
 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp)
 

A Fej Nélküli Lovas a brit hadsereg tradicionális vörös köpenyét viseli.

(hp)
 

Orlando Jones karakterének neve, Frank Irving utalás a sorozat alapjául szolgáló regény szerzőjének nevére, Washington Irvingre.

(hp)