Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
112
Szereplők
16
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Egy minőségi sorozatról van szó, annak ellenére, hogy egy misztikus történet álla középpontjában. Van benne történelem és jókora humor is, kedvelhető sorozat.

 
Deku   2017. 08. 22.

Nem volt a kedvenc sorozatom, egy-két részt sikerült megnéznem belőle mert nem fogott meg. Akadtak remek pillanatok amikor úgy éreztem maradok de sajnos végül az unalom győzött.


 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Izgalmas sorozat, nem egy megszokott időugrásos sztori. A részek egyenként is kellően izgalmasak és a szereplők is kedvelhetőek.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nem a legjobb sorozat de azért vannak benne jó dolgok. Jó ez a misztikum amelyik körbeveszi a sorozatot. Néha unalmas, néha meg egész jó részek vannak benne. Rejtélyes egyben dráma is van benne.

 
Edii   2015. 09. 17.

Nagyon izgalmas és hangulatos sorozat, eredeti nyelven pedig egyszerűen nagyon jó nézni!

 
Minden hibája ellenére szerethető darab a Sleepy Hollow, mivel abszolút egyedi ízvilággal bír, amivel manapság nem sok horror sorozat dicsekedhet el.
 

Bár a sorozatban Abbie a nővér, a valóságban a Jenny-t játszó Lyndie Greenwood az idősebb.

(HercegPeter )
 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp )
 

A Fej Nélküli Lovas a brit hadsereg tradicionális vörös köpenyét viseli.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.