Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
112
Szereplők
17
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 19.

legújabb vélemény

Egyszerűen gyűlölöm a mozifilmekből készített sorozatokat. Ráadásul sorra a jó filmekből csinálnak silány bőrlehúzós szériákat. Ezek számomra mindig zs kategóriás nézhetetlen gagyik lesznek.

 
indingo   2017. 04. 18.

Egy minőségi sorozatról van szó, annak ellenére, hogy egy misztikus történet álla középpontjában. Van benne történelem és jókora humor is, kedvelhető sorozat.


 
Deku   2017. 08. 22.

Nem volt a kedvenc sorozatom, egy-két részt sikerült megnéznem belőle mert nem fogott meg. Akadtak remek pillanatok amikor úgy éreztem maradok de sajnos végül az unalom győzött.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Izgalmas sorozat, nem egy megszokott időugrásos sztori. A részek egyenként is kellően izgalmasak és a szereplők is kedvelhetőek.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nem a legjobb sorozat de azért vannak benne jó dolgok. Jó ez a misztikum amelyik körbeveszi a sorozatot. Néha unalmas, néha meg egész jó részek vannak benne. Rejtélyes egyben dráma is van benne.

 
Minden hibája ellenére szerethető darab a Sleepy Hollow, mivel abszolút egyedi ízvilággal bír, amivel manapság nem sok horror sorozat dicsekedhet el.
 

A Dr. Csont (S11E05) és Az Álmosvölgy legendája (S3E05) kétszer is keresztezik egymást, habár a Dr. Csontban epizód főszerep jut Abbie-nek és Crane-nek, míg Brennan-nak és Booth-nak csupán pár jelenet jut Az Álmosvölgy legendájában.

(Ywerd)
 

Bár a sorozatban Abbie a nővér, a valóságban a Jenny-t játszó Lyndie Greenwood az idősebb.

(HercegPeter)
 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.